Jerusalem Rocks - hell yeah!it did

Miss RockRose

New member
Jerusalem Rocks - hell yeah!it did

וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה מדהיםםםםם
!!!! חוץ מהתור המציק במיוחד
חיכינו במקום מ2 בצהריים עד 5 אחה"צ עד שנכנסנו לשם(אם לא יותר..
) היה כלכך מעיק וכלכך צפוף וכלכך חם וכלכך מחניקקקקקקקק...!! אבללללללל הגענו לשם בסוף...ובמשך כל המופעים היינו על גדר בקצה, ליד הרמקולים:S, ובין שלוש לחמש מטר מהבמה (זה כלכך מאגניב לראות אותם מקרובבבב
וויל - מדהים כמו תמיד!! טאבו - קרוע לגמרי אפל - רקדן מדהים! ופרגי - מתוקה לאללה!!!הפעם היא באה יפה דווקא, לא כמו פעם שעברה עם החליפת אדידס והגופיה כמו מנקה:S צילמנו חצי מהמופע בקטעי וידיאו קצרים וחבל רק שהבסים מפריעים לשמוע
אבל לא נורא...פרגי שרה שירים שלה ווויל שר את השיר החדש שלו (i got it from my mama) שכלכך לא מתאים לו, אבל הקצב והאנגיה סחפים אין מה להגיד!! אפל כמובן שר את bebot והם אפילו ביצעו שיר שלהם מאחד האלבומים הקודמים (בלי פרגי)..ובמסגרת המופע של פרגי היא שרה את big girls don't cry (שמתברר שהיא כתבה אותו לפני כמה שנים
), את glamarous ואת london brige וכמובן את fergielicious..והקטעי מעבר שלהם היו מדהימים כמו תמיד, והם שרו את השיר שכלכך רציתי לשמוע הבפעם שעברה gone going...ו..גם הפעם עלה ראפר ישראלי שקוראים לו בבילון שוויל סיר שהם מכירים מגיל 17 והיו הולכים למועדון בליסטיקס ביחד פעם ועשיו הוא עבר לישראל והא שמח להגיד שיש לו חבר בישראל...(בלהבלה
) אמממ והם סיימו בשיר where is the love כמובן שזה מדהים לסיים פסטיבל למען שלום בשיר כזה!! ובסוף בסוף הם שרו עם הקהל "אולה אולה אולה אולה..." בתוספת של קולות מגניבים של פרגי וביט בוקס של וויל וזייהו
אני אשים פה תמונות עוד מעט (או ששני תשים
) עשינו תמונות ממש טובות שלהם!! וכמובן גם השאר היו מעולים..!! the comonists יש להם שירים מדהימים שאני הולכת להוריד וarrested devlopment גם הם מעולים ממש !! כל חובבי ההיפ הופ שלא מכירים אותם - אתם חייבים לשמוע!! זה היפ הופ כלכך איכותי ומיוחד!! במסגרת הכוונה של הפסטיבל (שלום!!) - הדג נחש הופיעו עם להקה פלסטינאית ד.א.ם - או שלפחות אמרו לי שהיא פלסטינאית
מה שבטוח להקה ערבית
שגם ביצעו שיר אחד שממש טוב שאני חייבת למצוא..! גם הבלאק אייד פיז כל הזמן הזכירו את העיניין של השלום במזרח התיכון!הם גרמו לקהל לצעוק איתם ביחד "we want peace in the middle east" BEP
!!!!!!!!

shani0007

New member
לוטם אני רואה שרשמת בשביל שתינו חחח../images/Emo6.gif

חסכת לי כתיבה.... ובאמת היה מדהים וכל מי שלא היה ה-פ-ס-י-ד כל שנייה וכל שקל היה שווה את זה
i
will הוא היה הכי מתוק והכי חמוד והכי הכי!!!!
וטאבו רוקד ממש טוב
ואפל הרס אותי עם המבטא שלו שכל שיר שהוא שר נשמע כיאלו הוא שר בפליפנית אבל אני עדיין אוהבת אותו
ופרגי הפרגית שרה מדהים(מה שלא ציפתי.. ממש הייתי בשוק היא שרה הרבה יותר טוב בלייב) והייתה לבושה ממש יפה (יחסית לפעם הקודמת) תראו בתמונות... כמו שלוטם אמרה המעברים היו מצוינים ולא חזרו על עצמם חוץ מזה שוויל כל הזמן אמר שהוא רוצה לגור פה ושיש פה את הבנות הכי יפות בעולם....
וקנינו חולצות ממש מגניבות של המופע
וזהו....

עדידוש

New member
שונאת אתכןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אבל בכל זאת אני שמחה שנהנתן כפרוזותת תודה על התמונות הסרטון על הכלל!

למעלה