Jeremy smoked grass today

n u t

New member
../images/Emo6.gif

אהה תראה... מאיפה אנחנו יכולים לדעת מה עבר לה בראש באותם רגעים? אולי היא הייתה רעבה...

eyalfein

New member
Jeremy smoked grass today

זאת אומרת.... אשכול טעויות בטקסט. אתם מוזמנים לספר על מילות שירים שחשבתם שהן נכונות, ואז יום אחד גיליתם כמה טעיתם. לצערי אני לא זוכר טעות כזאת אצלי אז המצאתי אחת :) (נחמד, לא?) אז קדימה shoot

הטעות המומצאת בהחלט משעשעת...

אבל האמת שאין לי טעויות כאלה, לפחות לא כאלה שאני זוכר. הדבר היחיד שאני יכול למצוא קרוב, זה זה שבפעם הראשונה ששמעתי את smells like teen spirit בכיתה ב' בערך, הייתי בטוח שבפזמון הוא סתם אומר "ואואווואאאואאעו ואוועואוועעוואוו עעעהההההה", ולא באמת אומר מילים אמיתיות. ומפה אני מפנה אתכם לפרודיה של weird al yankovich על השיר המדובר. פשוט גאוני.
muse- can't take my eyes off of you

hgvrycuihnhuyb

New member
או שקורט צועק בסוף את המילה "הכחשה"

מאה אלף פעם לקח לי זמן להבין שהוא אומר את זה....(smells like.....)וגם בשיר lithium יש מילים קשות להבנה שהייתי ממציאה...

eyalfein

New member
על זה שר weird al

What is this song all about? Can't figure any lyrics out אבל ה bedrock anthem שלו יותר מצחיק

eyalfein

New member
והפזמון....

Now I'm mumbling and I'm screaming And I don't know what I'm singing

Rooster

New member
זה הדבר הכי גאוני ששמעתי

ופעם גם חשבתי ש down in a hole מתחיל במשפט thear is no softly in this world

Hairspray Queen

New member
לא קשור, אבל מצחיק-

בשיר linger של הקרנבריז, יש את השורה "u know im such a fool for u" והייתי בטוחה שזה "u know im searching food for u" כן, אני מטומטמת.

Hairspray Queen

New member
לא קשור, אבל מצחיק-

בשיר linger של הקרנבריז, יש את השורה "u know im such a fool for u" והייתי בטוחה שזה "u know im searching food for u" כן, אני מטומטמת.

n u t

New member
../images/Emo12.gif

באמת זו השורה? אני הייתי בטוחה שזה you know i'mm searching full for you

e-shfiyut

New member
אממ.. נו, זה קורה הרבה.

אני לא יכולה לספור אפילו. (pearl jam, pixies... בעיקר) ובהזדמנות זו יש לי שאלה. בגלגלצ יש אחרי כל הגלגלצ-גלגלצ-גלגלצ (שיש בין שירים) איזה 2-3 מילים שאומרת מישהי בלחישה. אין לי מושג מה היא אומרת. לכם יש?

למעלה