Jepha gets inked

O L g i T

New member
וי ההרחבות שלו גדולות

ממה שחשבתי איכ. =X למה הוא עשה את זה? יש לו יותר מדי והם גם צבעוניים X_X לא הטעם שלי חבל עליו! היד ה"ריקה" כלכך.. יפה.. לבנה.. למה להרוס? ארררר -.- ג'ף ג'ף ובכלל זה נראה כואב טוב חפרתי ביי

O L g i T

New member
נ.ב

*רק עכשיו ראיתי עד הסוף* 1. יש לו טבעת יפה 2. אני ראיתי פה חוטיני אדום?!!? =S 3. הקעקועים שיש לו ברגליים ממש מכוערים כאילו.. הם פשוט תקועים שם באמצע הרגל WTF? לא אהבתי..

בנטליקע

New member
מממ

יש לו יותר מדי קעקועים לדעתי יעני הרבה זה יפה אבל זה..יותר מדי
חחח זאת רק אני או שיש לו שן אחת מכסף?

מה לעזאזל .... ../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif

טוב קודם כל! הוא נראה שונה לגמרייי מה זה הזקן הזה?! אבל הוא עדיין סקסי
דבר שני מה זה הקעקועים המכוערים האלה באמצע החיים של הרגליים ?! (ראיתי אותו בתחתונים
) דבר שלישי.. זה רק או שיש לו שיניים ממש ממש עקומות?! Oo והקעקוע הזה מוזר.

O L g i T

New member
כןכןכ השיניים שלו עקומות!

הכי יפה *_* - תקראו לי מוזרה :roll: -

whatascene

New member
פסיכיות

הוא חמוד, אפילו אם הקעקועים שלו (מרובים ו) לא משהו. אז מה, הוא נורא אוהב אותם, ואפילו לפוני הזה שלו יש שן זהב! ולמי שלא עקב, זה שעשה לו את הקעקוע זה אותו אחד שעשה לו את הקעקוע הראשון שלו (שהיה הברק הזה שהוא הראה שם על האצבע). ג'פה מקסים

O L g i T

New member
חח איזה חמודה את. ../images/Emo140.gif

אף אחד לרגע לא חלק על דעתך! אני אישית לא אהבתי תקעקועים, ג'ף יפה לגמרי... אפילו עם השפם. הקעקוע של הפוני ממש מגניב דווקא.

../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

אמא שלי בדיוק הגיעה כשראיתי את זה והיא אומרת לי אל תסתכלי אפילו שלא תרצי אחד כזה XD מפחיד כמה קעקועים יש לו! זה חדש הקטע הזה?

whatascene

New member
אני חושבת

רק עכשיו העלו את זה, אולי פשוט מצאו את זה עכשיו.. מי יודע מה שכן, יש לו את אותה חגורה מוזהבת כמו בתמונה עם הדובי הענקי

MeetLofe

New member
לדעתי הוא נראה

הרבה יותר סקסי ממקרים אחרים הקעקוע ברגל מדהים והקעקוע על האצבע גרם לי חשק לגם מה שמרתיע אותי זה הגרון אווץ' השן הכסף באמת מוזרהo_O

וואו, אחד היפים.

לדעתי יצא ממש יפה. והקעקועים שלו ממש יפים לדעתי, לא יודעת מה אתם רוצים.

GD ROCKS

New member
נממ

דווקא קעקוע יפה, אבל הוא ממש מגזים. יותר מדי קעקועים זה כבר חולני. איפה לעזאזל אין לו קעקוע? יש לו בכל מקום! אפילו ב.. אתם יודעים מה

אאוץ'.:S../images/Emo163.gif

השפם+פלאגים מזעזעים. קעקוע חמוד, חוטיני גםXDDD חחחחח ROFL אבל השפם ממש איכסע:(

למעלה