JEN74 - תודה רבה!!!

JEN74 - תודה רבה!!!

היתה לי ממש הפתעה בערב :)

1. הכסאות - הילדים ישמחו מאד.
2. המשחקים - כבר סימסתי למשפחה מסויימת שיבואו לקחת.
3. הבגדים - את צריכה לראות את האסמסים השמחים שקיבלתי כשהודעתי שיש לי בגדים למי שביקש.

וכאן אני חייבת לציין שאת מבין הבודדים ששולחים ביגוד במצב מצוין ממש!

תזכי לעוד הרבה מצוות שכאלו, ושתהיה לך גמר חתימה טובה!

Jen74

New member
אני שמחה שנמצא שימוש לדברים

מנצלת את ההודעה להודות לכל מי ששלחו לי שמלות לבת המצווה.
יש לה עכשיו ממה לבחור וזה ישמש אותה גם לצילומים שאחיות שלה יעשו לה לבוק בת מצווה.

הבגדים שנמצאים אצלי בהמתנה למסירה עוברים כביסה.
אני לא אוהבת למסור דברים קרועים או עם כתמים שלא יורדים.
לא אוהבת גם לקבל כאלה בגדים, זה ישר לסמרטוטים או לפח.

תודה מיוחדת למשנע שרוצה להישאר בעילום שם שעשה מצווה כפולה ומכופלת בכך שגם הביא לי את מה שהיה לי חסר וגם לקח ממני את מה שהיה צריך כבר לצאת מהבית.

Jen74

New member
רציתי להראות לכם מה יצא מטוב הלב של אנשים

"אנשים טובים באמצע הדרך..." יש כאן בפורום הזה ובזכותכם הרבה מאוד הבת שלי זכתה לחגוג בת מצווה נהדרת.
אינטימית ומשפחתית אבל זה היה בהחלט יום מאושר והיא נראתה מיליון ת'לפים דולר!!!

שמלה ונעליים חדשות
שמסרה לי גולשת מקסימה.
גולשת אחרת שלחה לי כרטיס טעון בסכום כסף שאוכל לקנות בסופר מצרכים למסיבה וגם שלחה אליי מישהי מקסימה שהכינה למסיבה מוס שוקולד משגע!!!
מי שרוצה המלצות למתוקים למסיבות ואירועים שיפנה אליי במסרים כי יש לי בשבילכם המלצה חמה רותחת ממני ומכל החוגגים שהיו בבת מצווה של הבת שלי.

גולשים אחרים שלחו לי שקיות עם שמלות מפוארות מקסימות לבת המצווה שהגיעו אליי בעזרת אחד הגולשים המקסימים פה שגם לקח ממני דברים והעביר למי שהיה צריך.

ברגעים אלה הבת הקטנה ואחותה הגדולה יצאו ליום צילומי חוץ לבוק בת מצווה עם חלק מהשמלות שהיא קיבלה ועוד כמה סטים של בגדים שיש לה.

כאן בתמונה הבת בשמלה ונעליים שקיבלנו מגולשת הפורום ולבשה למסיבת הבת מצווה אתמול.

הייתי חייבת לשתף ולספר

כל מי שעזרו לי יודעים מי הם ואני לא רוצה לפרסם שמות/כינויים בלי אישור של אותם אנשים. יש מי שתורם ועוזר בסתר ויש מי שרוצה להיחשף ואני לא רוצה להעליב אף אחד ואחת בטעות על הדרך בניסיון להודות לכם.

למעלה