jeff healey band

jeff healey band

נחשפתי ללהקה רק לאחרונה, הורדתי 6 שירים. ואני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע במיוחד את: When The Night Comes Falling From The Sky ואת Angel Eyes. גם חיפשתי קצת פרטים על ג'ף הילי וגיליתי שהוא עיוור, ראיתי כמה קטעים ביוטיוב שהוא מנגן בגיטרה ונדהמתי. אני פשוט מאוהבת:) אני ישמח אם תמליצו על דיסק טוב של הלהקה או על עוד כמה שירים טובים שלהם. וגם עוד להקות או זמרים קצת פחות מוכרים בסגנון הזה שיש להם יותר השפעות של בלוז. תודה מראש :)

Welsh

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif

"אני אשמח" ג'ף הילי הוא אחלה, יש לי רק את האוסף עליו אני יותר מממליץ, יש בו הרבה קאברים מגניבים וחומר מקורי גם כן. עוד אומנים שמושפעים מבלוז? נתחיל עם yardbirds, allman brothers band, canned heat , אח"כ אם תרצי יש עוד הרבה-הרבה נוספים

Welsh

New member
האמת ששקלתי אם לכתוב אותו

אבל 3 להקות (4 אם מחשיבים את ההמלצה המצויינת שלך), זה מספיק בשביל ההתחלה.

Anuerysm

New member
אני חושב שג'ון מאייל יותר טוב מאלמן בראדרז

בכלל הם לא כאלה אגדיים כמו השם שיצא להם אולי עכשיו עם דרק טראקס..

Welsh

New member
אני חושש שנאלץ לא להסכים../images/Emo13.gif

התקופה הישנה של האחים אולמן לא רואה את התקופה הנוכחית עם דרק, אני שומע את החומר של ועם דרק טראקס ונהנה ממנו, אבל עדיין, התקופה הקדומה של האחים אולמן (תקופתו של דווין ושנים ספורות לאחר מותו) הייתה הרבה-הרבה יותר טובה, זה כמו להשוות את קלפטון של היום לקלפטון של לפני 30 שנה, חבל על הזמן.

Anuerysm

New member
אבל דרק טראקס מלך

לא רק שהוא אולי הגיטריסט הכי טוב שקיים היום, הוא גם היחיד שדואג לשמור על הבלוז במקומו איזה להקות בלוז עכשוויות אתה מכיר?! רק דרק

Welsh

New member
אחח מה יהיה?

"התקופה הישנה של האחים אולמן לא רואה את התקופה הנוכחית עם דרק, אני שומע את החומר של ועם דרק טראקס ונהנה ממנו, אבל עדיין, התקופה הקדומה של האחים אולמן (תקופתו של דווין ושנים ספורות לאחר מותו) הייתה הרבה-הרבה יותר טובה"
"לא רק שהוא אולי הגיטריסט הכי טוב שקיים היום, הוא גם היחיד שדואג לשמור על הבלוז במקומו איזה להקות בלוז עכשוויות אתה מכיר?! " אתה ביצעת השוואה בין האחים אולמן הנוכחית עם טראקס לאולמן של פעם, כתבתי שהתקופה הקודמת שלהם יותר מוצלחת ואתה כותב שהיום טראקס הכי טוב... גם אם זה היה נכון, זה לא סותר את מה שכתבתי. אגב, אני חוזר וכותב, טראקס ענק, אני שומע חומר עדכני של האולמנים וחומר של הדרק טראקס באנד ונהנה ממנו רבות, אבל עדיין, השוואה בין האולמנים של פעם להיום היא מבחינתי כמו השוואה של קלפטון של פעם לשל היום, אין מה להשוות. בקשר לשאלה שלך, אני לא שומע הרבה דברים עכשוויים, הטעם המוזיקלי שלי תקוע כמה עשורים אחורה אבל אם אתה רוצה המלצה לנגן בלוז מוצלח מהעת האחרונה, נתקלתי בבחור מוכשר שעשוי לעניין אותך- http://www.youtube.com/watch?v=tcSWbRZ3y5w

Anuerysm

New member
אבל כשאמרתי שאולי עכשיו עם דרק טראקס

הם טובים, זה בגלל שיש להם גיטריסט ענק, אני מחכה בכל שיר לסולואים והג'ו הזה לא משהו הרשים אותי, אני מכיר אישית מישהו יותר טוב ממנו

Welsh

New member
עוד פעם... לא כתבתי שהם לא טובים

כתבתי שבעבר הם היו טובים יותר. מן הסתם אתה לא חייב להסכים, איזה מן עניין היה בפורום אם לכולם היה אותו טעם ודיעה?

למעלה