Jeff Dunham מופיע בימים אלה בGotham

לדעתי הוא מציג גם שבת וראשון

היית הערב? לצערי לא יצא לי ללכת, אבל שמעתי עליו מלא, אני עוד אתפוס אותו מתישהו. תגיד- שאלה "ניו יורק"ית- קוני איילנד- כן? לא? נחמד? מגעיל? אוכל? חוף? לכלוך? להתעלם מהקיום או ללכת להציץ שם? אני מרגישה מוכנה נפשית להתחיל להודות שאני גרה כאן, אפילו איש מבית ספר טוען שבסמסטר הזה אני מצוותת אליו בימי חמישי לסיבובי גלריות.. כמה צ'לסי מצידנו. (ד"א - אם זה מסוג הדברים שאתה אוהב- אם קיקי סמית' עוד מציגה בוויטני- זה פשוט תענוג לראות את הדברים שלה..)

סלסרו

New member
אין ספק שכן לקוני איילנד

וכן, מלוכלך, מגעיל, raw.. וזה הצ'רם שבו. רק לא לאכול שם. האוכל זוועתי בצורה שקשה לתאר. (התירס על גבול הסביל). אבל לאכול פעם אחת בNathan's חובה. צילמתי שם הרבה, ואני עוד מתכנן ללכת לשם עוד פעמים רבות. בגלל שזה כל כך לא מיופה, וכל כך לא דיסני, כל כך בפרצוף, שאי אפשר להתעלם.. יש לי סדרה לא רעה מקוני.

newbie7

New member
אין כמו ללכת על הבורדוואק השומם

בחורף, ולבהות בהוריקן, ואיכשהו להתחבר לנוסטלגיה של ניו יורק שמוכנה להיתחבר לכל מי שרק רוצה. (ובדרך לעצור אצל הרוסים לאיזה פירושקי/בורשט, להשלמת התמונה). וכמובן ניתנז' שהסלסרו ציין (בגלל שחייבים, לא כי זה טעים או משהו).

סלסרו

New member
קפצתי לשם היום לשעה-שעתיים

לא העלתי משהו טוב בחכתי.. חרגתי ממנהגי - או, יותר נכון, הלכתי לפי מנהגי לעשות מידי פעם דברים שאני אפפעם לא עושה וגם לא רוצה - א. אכלתי בניית'נז. לא רציתי בירה, ולא הייתי רעב במיוחד, אבל כמו אהבל הזמנתי כמה נקניקיות ובירה גדולה.. יא רבנן. כוס בירה של 44 אונקיות! ג'יזוס... מי יכול לשתות כזו כמות על המקום?? סתם בירה דפוקה. שתיתי חלק ושפכתי את השאר.. ב. צילמתי ציפורים וכל מיני דברים "צורניים". כמה תמונות, לא מוצלחות במיוחד:

newbie7

New member
../images/Emo45.gif זאת מצלמה דיגיטלית או פילם?

לא מכיר הרבה מצלמות דיגיטליות שמאפשרות להשתמש בצמצם כל כך רחב... (ועולות פחות מאלף דולר...)

newbie7

New member
איזו יש לך? אתה מרוצה?

אלו שראיתי עד עכשיו מאד מסורבלות, אבל לקראת השנה החדשה החלטתי לבדוק את הנושא שוב.. יש המלצות?

סלסרו

New member
קאנון 5D

מרוצה עד כמה שניתן להיות מרוצה מדיגיטלית. זה עדיין לא כמו פילם, אבל בנתיים הכי קרוב שיש. השאלה היא מה התקציב שלך ועד כמה אתה משוגע לדבר..

Ani15

New member
נצל"ש - סלסרו, קלימרו: מצלמות

השכנגד חולם על מצלמה דיגיטלית עם עדשה ממש (אני מקווה שאני מסבירה את עצמי באופן סביר - אני לא מבינה בזה כלום - הכוונה למצלמה דיגיטלית שמאפשרת את הגמישות שמצלמת פילם נותנת, מבחינת החלפת עדשות, זום, וכאלה). א-מה, התקציב מוגבל והוא טוען שהמחירים מתחילים מ1000$. יש אופציה זולה יותר וסבירה? (נגיד, באיזור ה500$) אם כן אני אשמח ואודה, היומולדת שלו מתקרב. תודה!

סלסרו

New member
יש

הנה תצטרכי להוסיף עוד כמה דברים שיוסיפו עלות - כרטיס זכרון, מינימום ג'יגה (512 מגה זה קטן מדי) - $40 תיק מגן - $30-50 פילטר UV לעדשה (חובה - זה מגן על העדשה, וגם על העין) $10-15 אני קונה רק ממקומות שאני יכול לא לשלם מע"מ. בדר"כ לא קונה מB&H (לא אוהב אותם מכל מיני סיבות). חיפוש ברשת בדר"כ מעלה חנויות זולות יותר. רק תזהרי שהאיש לא יתחיל להדלק על זה יותר מדי.. העסק יכול להתייקר מאד. בעיקר בגלל העדשות. המצלמה מגיעה עם עדשת קיט, שהיא ברמה סבירה אבל רחוקה מלהיות טובה. על עדשות טובות צריך לשלם.. והרבה.

Ani15

New member
תודה תודה

כבר אבוד, הוא כבר נדלק על זה. בארון שוכבות העדשות (היקרות למדי) שהוא קנה לפנטקס הפילמית האגדית שלו לפני די הרבה שנים, העצלות לא נותנת לו להתעסק עם פיתוחים וכאלה (ואני עוד צריכה להודות על זה, יש לנו שנים משותפות רבות שאגורות ב, אני עדין לא מאמינה בעצמי, שקופיות. עכשיו לך תוכיח ליורש שבאמת היינו בטיקאל, גוואטמלה, שאותה הוא מכיר מSTAR WARS). הוא מצלם לגמרי לא רע (לפחות לטעמי), אבל עצלן מדי "להיכנס" לזה (וחוץ מזה יש לו משפחה שלא משאירה לו זמן לזה). אני במילא אוציא כמה מאות דולרים על היומולדת הזה (אם לא זה אז אייפוד), לפחות שיהיה למטרה טובה. ובקשר לעדשות הבאות - גם בשנה הבאה תהיה יומולדת...

סלסרו

New member
יש סיכוי (קלוש?) שעדיין אפשר לפתח

את השקופיות. אין על שקופיות.. אין.. אגב, טיפ קטן. כשאת מחפשת ברשת, במקום לגגל את שם המצלמה, תגגלי את מספר המוצר (בB&H זה מופיע כ"#Mfr"). במצלמה שהצעתי יש 2 מגה פיקסלים יותר מהמצלמה שליאור הציע.. אבל.. אופסס.. כעת שמתי לב שהמצלמה "שלי" מגיעה בלי עדשה, ומה שליאור המצליץ מגיעה עם עדשה - הבדל "פעוט"..

justlior

New member
אתה נתפס ל2 מגה פיקסלים?

בנינו, 6 מגה פיקסלים הם די והותר במידה ואת לא מתכוונת להדפיס תמונות של הילדים בגודל של 2 מטר על 2 מטר ולתלות על הקיר בסלון. זה לא הכמות של הפיקסלים, זאת האיכות של הצלם שקובעת את איכות התמונות, ו6 מגה פיקסלים הם די והותר. לי אישית, הייתה מפריעה העובדה שלD40 אין מנוע לפוקוס אוטומטי, משמע, על מנת להשתמש בפוקוס אוטומטי יש להשתמש בעדשות שבאות עם הפיצר בילט אין. זה לא בעיה כל כך גדולה משום שלניקון לא חסרות עדשות עם הפיצר הזה. מצד שני, אלה שרוצים להתנסות עם עדשות ללא הפיצר, ולא חסר כאלה, יאלצו לפקסס באופן הישן והטוב, לבד.

למעלה