Jealousy

Jealousy

והיום אני בגרביון סגול חצי שקוף, בשבילך . אחרי הבירה השנייה אני כבר מפלרטטת עם הברמן, בגללך. אני שואלת אותך באוזן "נו, איך הגרביון שלי " ? "זונה, את יודעת שהוא ייקרע ממך ברגע שנגיע " _______________________________ אני על ארבע .רק הגרביון הסגול עליי. אתה מצליף בי אחת שתיים שלוש אח ,כמה נעימה קנאתך "מפלרטטת עם הברמן" ?! ______________________________ אתה חודר אליי בדוגי השיער שלי נמשך לאחור "כמה את יפה, קטנה שלי " בקרוב ,ונילי שלי

יש הרבה מעבר ..

השיר שלה , איבד קצת מתחושת הרומנטיקה ( שכמובן הלכה לאיבוד ..) , אני לא רואה פה בשיר מערכת יחסים יציבה , זה נראה נחמד להתחלה וכישלון בסוף

לא הייתה אמורה להיות .

אילו רציתי להציג רומנטיקה , האמן לי שבקלות יכולתי. לקחתי את הקנאה שלו, כדי לגרום לו להיות אגרסיבי יותר, או כפי שנכתב בסוף "בקרוב ,ונילי שלי "

כן , אני הבנתי אותך ...

אבל הפורקן האגרסיבי של הסקס , יכול בסוף להביא לחוסר רצון להתחבר . כי היחסים הם כמו בעלי חיים ( בלי שום משמעות פנימית ) . אבל בכל אופן , אין מה להגיד זה מגרה ומחרפן את הסעיפים במוח

מעניין , אבל ...

איך את בחיים , מנהלת מערכת יחסים ? את באמת נשלטת על ידי הגבר , או שרק לחתיכים את מתבטלת , כאילו מי את בעצם ?

אני יודע שאת טובה ...

מי שמדבר על סקס , בדרך כלל גם לא כזה חרמן . זה סתם דמיון פרוע מהסרטים ותו לא . או שאני טועה ( מי יודע ?)

למעלה