Je Souhaite

Gilliana

New member
מצטערת...

ביום שישי הבא חל ארוע ההשקה של פסטיבל אייקון בתל-אביב ולכן גם בשבוע הבא זה לא יהיה אפשרי מבחינתי...

1Shir

New member
דווקא מאלדר כן הצליח להפתיע אותה.

נראה לי שהוא הראשון שביקש ממנה בעצם את המשאלה שלה. כביכול זה רעיון מקורי, אבל האמת שלא כל כך. נראה לי שגם רבים מאיתנו היו נוהגים כמותו. היה ב"מכושפות" פרק עם ג'יני, שם הם הסתבכו, ונאלצו לבקש 3 משאלות פעמיים, אבל גם אצלן המשאלה האחרונה היתה שחרורו של הג'יני..

Gilliana

New member
אתמול פתאום נזכרתי...

... שגם ב-"הרקולס" היתה ג'יני תחמנית שכזאת ואם אני זוכרת נכון - גם שם הסיפור נגמר באופן דומה.

muldercrushed

New member
ראיתי את הפרק הזה!1

כלומר של מכושפות... לא של תיקים... באסה... בכל מקרה ראיתי את כל העונות עד עכשיו וערוץ שלוש מתחיל לקחת רעיונות מaxn וזה לא מוצא חן בעיני!!!

Gilliana

New member
ואני לא הבנתי...

מה זה אומר "ערוץ 3 מתחיל לקחת רעיונות מ-AXN". מצידי שישדרו את תיקים גם בטלויזיה הלובית - העיקר שישדרו!

muldercrushed

New member
לא התכוונתי רעיונות כאלה...

התכוונתי לזה שהם מפסיקים שידור של תכנית מסויימת בדיוק כשהעונה נגמרת בפרק בהמשכים...

Gilliana

New member
אההההההה

זה בהחלט גרוע ביותר - AXN מוציאים את שאר הערוצים לתרבות רעה

muldercrushed

New member
עכשיו רק חסר ש...

ילמדו מהם גם ערוץ 3 ולא ירכשו ת'זכויות לעונות הבאות..

1Shir

New member
אבל למה את חושבת שערוץ 3

לא ישדר את העונה הבאה? כבר 4 עונות רצופות שהוא משדר עונה חדשה בכל שנה.

muldercrushed

New member
לא אמרתי שאני חושבת ככה...

אני פשוט מקווה שהם ישדרו את העונות הבאות כמה שיותר מהר... בכבר הספקתי לשכוח מה היה הפרק האחרון בעונה שעברה.. אפרופו, בא לך להזכיר לי?

1Shir

New member
האמת שגם אני כבר שכחתי... ../images/Emo6.gif

אני זוכרת במעומעם שזה היה משהו עם ה"עולם ההפוך", שבו כל הטובים הם רעים. הם בטח חשפו את פרצופו האמיתי של ההוא שעבד עליהם כל העונה בשביל לנטרל את ה"ילד הקסום" של ליאו ופייפר. וכריס מהעתיד בטח חזר לעתיד או משהו.. אבל אני אשתדל לבדוק ולהתרענן בעלילה לפני שתגיע לכאן עונה 7 ואז אני אזכיר לך יותר בפרוטרוט.. הקטע הכי קריטי הוא שאני לא זוכרת מי סגר את הדלת בסוף העונה!! (זה הרי קטע כזה שכל עונה מסתיימת בסגירת הדלת)

muldercrushed

New member
וואלה??

לא שמתי לב לקטע הזה שכל עונה מסתיימת בסגירת דלת... ואת הפרק הזה ראיתי, לא היה פרק אחר?? כי נראה לי שאיתי את ההמשך של זה אבל יכול להיות שראיתי את זה בערוץ star world ואני סתם מבלבלת...

1Shir

New member
בהחלט יתכן שראית בסטאר-וורלד

כי הם כבר כן שידרו את העונה השביעית, לפני ערוץ 3. אני תמיד מחכה ושומרת אמונים לשידורים המתורגמים, ללא פרסומות וללא צנזורים של ערוץ 3

muldercrushed

New member
בתחום הזה, הערוץ באמת יודע...

מה שהוא עושה, הפרסומות כל חמש דקות של ערוץ סאר וורלד ממש מעצבנות אותי.. את רוצה לדעת מה קורה או שאת מעדיפה לחכות שהערוץ ישדר את העונה הבאה?

Gilliana

New member
אז זהו בדיוק...

שהוא אמנם ביקש בפועל בשבילה, אבל למעשה זה היה גם בשבילו - וכמובן לטובת כל האנושות באשר היא.

למעלה