Je Ne Sais Pas Pourquoi

p i n g o

New member
Je Ne Sais Pas Pourquoi

היום (שישי) בתשע בערב היה ב-VH1 הקליפ של Je Ne Sais Pas Pourquoi!! פעם ראשונה שאני רואה אותו בטלוויזיה!
ומיד אחריו Come Into My World, כרגיל ב-Then and Now

לימבו

New member
עד היום אני לא מבין

מה כל כך טוב בשיר הזה. פיט ווטרמן ציין בזמנו את זה ואת Too Many Broken Hearts של ג'ייסון כשני השירים שהוא הכי אוהב מבין כל השירים שהפיקו סטוק-אייטקין-ווטרמן. השיר הזה פשוט גרוע!

למה? זה דווקא שירנורא חמוד....

לא אהבתי אותו ממש לפני כמה זמן אבל לאחרונה התחלתי יותרלחבב אותו הוא מתוק כזה מתוקמדי אבל חמוד....

תגידו הסרט שיש היום עם קיילי שווה צ

צפייה? במקרה שלי הקלטה-שווה לבקש שיקליטו לי כיא נימבחיכה את עצמי כול פעםמחדש כשאנימבקשת שיקליטו לי אז אם הסרט הזה באמת שווה אז אניאבקש שיקליטו לי אבל אם הוא לא...... אני אמנע מעצמימבוכה בפעם השישית אני מבקשתממישהושיקליטלי כי כוולם כבר מודעים לעובדה שכשאני מתקשרת עליהם זה יהי קשור איךשהוא לקיילי מינוג או אבריל לאבין......חחחחחחח התקשרתי לבת דודה שלי אתמול ודיברתי איתה על משהו ומייד שהתחלנו לדבר היא אמרה לי"אה כן יש סרט של קיילי ביום שבת זה קשור לזה?" חחחחחחחחחחחחחח "לא" נאמר במבוכה! בקיצור שווהאו לא?אני לא רוצה להביך את עצמי שוב

(יהו כמה אני כותבת סליחה)רן תיכנס ל

...........לגי אני בטח משגעת אותך סליחה אבל יש לי מטרה ואני דבקה בה! גלשתי באתרים שנתת לי וחיפשתי לי את מטרתי-וידאו הופעות של קיילי במחיר סביר שניתן לראות בישראל........... בוידאו המ**** שלי ומצאתי כמה אהל המחיר רחוק מלהיות סביר(24 דולר!!!) בkylie shop יש מחירים סבירים יותר לkylie fever 2002 ! יש את זה בוידאו בקיילישופ(את הקיילי פיבר 2002) וזה עולה שם 20 דולר ובכתובות שנתת לי אין את הקיילי פיברובכלל יש מחירים ממש גבוהים אז ירדתי 0בנתיים!) מהקטע של הוידאו הופעות......... אבל אני עדיין מחפשת קליפים של קיילי בוידאו והנה מה שמצאתי!!! תראה בקישור שווה לקנות? יהיה ניתן לראות את זה בישראל? קראתי(וזה באנגלית להזכירגם)ולא הבנתי מה הם רוצים ממני ....חחחח עד כאן נדנודיה של סקייטי...........

tatababa

New member
נראה לי שלא שמת לב

האתר www.whammo.com.au הוא אתר אוסטרלי. המחירים שם הם בדולרים אוסטרליים. תחלקי בשתיים כל מחיר ותגיעי למחיר בדולר אמריקאי. וכמו שאמרתי קודם - אין מצב שאת מוצאת קלטת וידאו של קיילי בישראל. שימי לב - הערה חשובה! Greatest Hits! לא לקנות את הגרסה הישנה משנת 92 אלא את הגרסה החדשה שיצאה השנה כי יש בה עוד קליפים! את יכולה למצוא אותה באתר www.101cd.com Cheers רן

אה אוסטרלי!(*חובטת במצחי!*) אני נכנ

אני נכנסת לאתר שנתת לי עכשיו כן לזה אני מתכוונת אני לא מתכוונת לקנות greatest hits ישנים ... תודה בכול אופן אני אתחיל במסע שיכנועים מ-אמא שלי שתתן לי ת'כרטיס אשראיש לה(ואניאחזיר לה כמובן כאלו שהיא תקנהלי9 אני לא מהמפונקים האלה של "אמא תקני לי!" חחחח רק מלחשוב על זה אני צוחקת.... תגיד אין לך כאב ראש מכול השאלות שלי?

../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אתםיכולים לקרוא לי סקייטי

למעלה