jay z / nas / talib qweli / ...

jay z / nas / talib qweli / ...

טוב, אז ככה, אני קופצת מחרתיים לטאוור רקורדס בדרך לאנשהו ואני רוצה לקנות את הדיסקים הבאים: jay z - the gift & the curse talib qweli - quality nas - god´s son הבעיה שהמחירים מופקעים בצורה בלתי רגילה. איזה דיסק מכולם הכי כדאי לי לקנות???

omritoto

New member
talib qweli - quality

בהרבה יותר טוב מגיי זי, ועדיף מהדיסק הזה של נאס טאליב קוואלי הם ענקיים!!!

EmGee

New member
בקשר לג´יי זי

הדיסק הוא כפול אבל הוא מלא קוברים. זה תלוי במה שאת מעדיפה.

וואלה??...

לפי המחיר (100 ש"ח) באמת היא נראה לי שזה דיסק כפול. אבל אם אני לא טועה, קוואלי עולה משהו כמו 90 ונראה לי שזה דיסק אחד...

DJ JuVi

New member
צודקת

הדיסק של טאליב הוא באמת דיסק יחיד, אבל יש הבדל... באופן עקרוני, ג´יי זי נקרא סופרסטאר, אז הדיסק שלו נמכר במיוחד ב-100 שקלים. דרך אגב, יש מקומות שהוא נמכר אפילו יותר זול. הדיסק של קוואלי, שיכול להיות שהוא יותר טוב מהדיסק הכפול של ג´יי זי (למעשה הוא באמת יותר טוב) נחשב לדיסק שלא הרבה ייקנו.... לכן הוא כל כך יקר. שימי לב שכל דיסק שמיובא על ידי הליקון היפ הופ (עם כל הכבוד להם, והם מייבאים עכשיו הרבה היפ הופ תוצרת חוץ!) נמכר במחירים מופקעים. אז שכולם יילכו ויתלוננו על אלה שצורבים ומורידים ומפיצים ברשת....

עכשיו אני בכלל לא יודעת...

על מה ללכת! זה כבר ברור שהמחירים מופקעים... זאת הסיבה שצורבים.. אבל מה לעשות?! כשאני רוצה איכות אני קונה מקורי.. אני מודעת למה שאתה אומר, זה דיי ברור.. מנצלים את זה ובגדול... נראה לי שבסוף אני אקנה את של ג´יי זי, אלא אם יש שם את הדיסק הכפול של טופאק, שרק עכשיו גיליתי איך קוראים לו..

למעלה