javax

VJ שייך ל-MS ולכן הוא לא יזהה לך את

החבילה הזו ששייכת ל-JAVA של סאן. לגבי NetBeans אינני יודע
למה לא לעבוד עם Eclipse ? סביבת עבודה הרבה יותר חכמה

Metheny

Member
אם כבר, שאלה לגבי eclipse ואחרים

אני יודע שיש לי מחשב שהוא לא הכי חדיש, אבל בכל זאת: למה באמצע העריכה ב-Eclipse, JBuilder או NetBeans, התוכנה מתחילה לטחון את הדיסק הקשיח - פעולה שלעיתים אורכת כמה דקות? גם התזמון של הפעולה הזאת כאילו לא קשור לכלום.. מישהו יודע?

DNile

New member
זה לא קשור.

128 זה מעט מאוד זכרון, בהחלט בשביל תוכנות כמו JBuilder, שבקושי זז גם עם 512.

Metheny

Member
אני לא מבין...

אתה רוצה להגיד לי שהתוכנות האלה משתמשות ב-128 מגה של זיכרון?? כי במנהל התהליכים כתוב שזה צורך רק כ-50 מגה.

DNile

New member
מערכת ההפעלה שלך גם צורכת זכרון רב,

ובכל מקרה, אולי זה רק 50 מגה בזמן הפעולה הסטנדרטית, אבל ברגעים של קומפילציה וכד', הצריכת זכרון יכולה לגדול באופן משמעותי.

Metheny

Member
אוקיי... אז שאלה

יש לך ניחוש (או אולי ידע מוצק) למה הוא מתחיל לטחון את הדיסק פתאום? מה שמפליא הוא שזה לא קורה כשאני מבקש לקמפל או מבקש משהו בכלל, אלא סתם באמצע העריכה מופיע השעון חול הידוע לשימצה, וכמו שאמרתי אני עלול לחכות כמה דקות עד שהתהליך יסתיים.

Zack DA

New member
תסכים איתי,

שכאשר גם העורך שאתה עובד איתו וגם מערכת ההפעלה עושים פעולות ברקע - והזיכרון הוא on the edge - יהיה paging מטורף.

Metheny

Member
אני מסכים

אבל לא חשבתי שזה יהיה משהו ברמה שאני הולך להכין קפה וחוזר, וזה עדיין עושה paging...

Zack DA

New member
יכול להיות שההגדרות שאיתן אתה מריץ

את ה- JVM או את eclipse עצמו לא נותנות לא מספיק מקום בזיכרון. יש הרבה פרמטרי הרצה לשניהם, שווה לך לקרוא על זה קצת. בלי קשר, כדאי לך מאוד לשדרג את החומרה שלך, בימים אלה 128 זה פשוט מעט מדי. פחות מ- 512 (עדיף יותר) לא בא בחשבון.

Metheny

Member
הבנתי

פשוט אין לי כל כך תקציב לכלום... בכל מקרה, תודה רבה!

למעלה