JavaScript and .net

itaysk

New member
JavaScript and .net

היי.. אני כותב דף asp.net שמכיל בעיקר gridview. יש כמה משימות שאני רוצה לבצע בצד לקוח, השאלה שלי היא לא איך לכתוב את הקוד JS שמבצע אותם אלא יותר איך להתייחס אליו בצד השרת: 1. הפעולות מתבצעות על textboxes בגריד. אם אני רוצה להתייחס אליהן בצד לקוח אני צריך לדעת את הclient id שלהן בצד שרת. האם יש דרך יותר "יפה" לעשות זאת מלבד לשרשר מחרוזות של הסקריפט עם שמות הפקדים? (לדוגמא:
string script = "<script> var x = document.getelementById(' " + textBox.CliendId +" ') ..."​
חשבתי אולי רק לשמור את ההפניות לפקדים ככה עם עליית הדף ואת שאר הסקריפט אוכל לשים בקובץ נפרד ולהניח שיש לי את ההפניות. 2. בכלל, את כל הסקריפט אני אמור לרשום ככה בשרשור מחרוזות? נראה לי קצת "מכוער". אין דרך אחרת? 2. הגריד מכיל 3 drop down lists שמסננות אחת את השנייה. אני רוצה להעביר את הערכים שלהן לצד לקוח עם עליית הדף ושהם יסננו אחת את השנייה בצד לקוח. מהי הדרך הנכונה לעשות זאת? הבנתי שיש מתודה שמעבירה ערכים למערך צד לקוח (?registerArrayDeclaration) נכון? יש דרכים אחרות? תודה.

itaysk

New member
עוד שאלה: איפה אתם כותבים סקריפטים?

בnotepad? יש עורכים\מחוללים לזה? אולי שעושים גם ולידציה על הסקריפט?

itaysk

New member
אופס זה היה אמור ללכת לבוני אתרים

כי פתחתי שם שרשור על הצד הסקריפטי של המשימה שלי..

J u n k y

New member
vs2005 וגם 2003 עושים ולידציה

חלקית בלבד על קוד JS. מכיוון שזו שפה late bound לא יהיה intellisense מלא כמו במקרה של שפות מקומפלות.

למעלה