java

java

העתקתי למחשב שלי zip של כמה קודי ג´אווה-מאתרים בעלי הפניה מכאן חלק יורדים לי בצורה של תיקיה עם כל מיני קבצים נלוים חלק כ-html חלק כגרפיקות איך לאכול את זה? חלק-מהקודים משונים בכתבן וכוללים אותיות גיבריש שזה בטוח לא צריך להיות למה זה קורה? * איך אני מזהה את התחביר של מקום של תמונה בסקריפט המקורי?"אימג סורס ="או משהו אחר? **ואיך אני משנה פרמטרים של עיצוב אם אני רוצה לשנות את הצבע המקורי לצבע שלי? אם אני רוצה לשנות את האורך גובה רוחב המקורי למשהו שלי?-איפה מוצאים את זה בקוד ה-java ***ואם אני רוצה לשנות טקסט באנגלית לעברית בקוד? אם אפשר לענות לי ממש ממש בפירוט-זה יהיה נהדר תודה נב-יש מקום שמלמד את זה ברשת למתחילים בצורה טובה בעברית?

philips

New member
java או JAVASCRIPT...

שניהם עובדים כחלק מדפיח אינטרנט....אך ההבדל הוא תהומי... IMAGE SRC שייך בכלל ל HTML.... יש לך הרבה בלאגן בראש בתחום.... על מה בדיוק לענות בפירוט? מהן השאלות? מהי הבעייה... לגבי מקום שלמד בעברית... WWW.AUTO-DIDACT.CO.IL WWW.SIGAL.CO.IL WWW.sigal.co.il www.itzik1.co.il ועוד... תתחילי שם ואחרי אוריינטציה קצרה...חזרי אלינו עם שאלות...

בלאגן בראש זו לא בדיוק שיא הנימוס

להגיד למישהו שמודה ומתוודה קבל עם ופורום שהוא מתחיל בתחום זו היתה התבטאות מיותרת ומתנשאת השאלות נמצאות בגוף השאלה מה לא ברור לך בהן? אם יש לך תשובה -תן אם לא-תודה ושלום את האתרים שמנית אני מכירה ולמדתי מהם בנושאים שונים הפעם אני בוחרת ללמוד בדרך אחרת ולכן שאלתי מה ששאלתי

philips

New member
רגע..רגע...רגע...

אם כך את מתייחסת למי שבא לעזור...מעניין מה קורה עם מי שבא להרע... 1. בלאגן בראש אינו מעליב ואני פוגע .הוא פשוט מציין שציינת בליל וערבוב גדול של מושגים בהודעתך = בלאגן בהודעה...= בלאגן ... התבטאותי לא הייתה מיותרת ולא מתנשאת....את יכולה להסתכל מספר דפים אחורה בתשובותי ולראות שהן ישר ולעניין ללא שום התנשאות אלא מקצועיות בלבד... "השאלות נמצאות בגוף השאלה..מה לא ברור לך בהם?" ---- הניסוח!!!! האתרים שנתתי הן בין האתרים הטובים שיש בעברית... אם את מעוניינת בחומר באנגלית בכל תחום , אשמח לעזור אם תבקשי בנימוס. ולא תתקיפי... ולגבי השאלות: ------------- אני חוזר ושואל - האם מדובר ב JAVASCRIPT או ב JAVA... תשובה זו הינה משמעותית על מנת לתת מענה לשאלותייך... פרמטרים של עיצוב של מה????? ב HTML??? ב JS???? ב JAVA??? קוד JAVA הינו מקומפל ל BYTECODE ולכן תראי ג´יבריש ולא תוכלי להבינו בעוד שקוד JAVASCRIPT הוא אינו מקומפל ולכן נראה כ TEXT .. אציין רק שישנה גם טכניקה ל"הצפין" קבצי קוד של JAVASCRIPT ואולי לכך כוונתך... מיקום של תמונה בדף HTML יופיע כתגית IMG שלה מספר תכונות.. בהן SRC=המצביעה על המיקום , WIDTH המצביעה על רוחב ו HEIGHT על גובה..

או קי כנראה זה מה שקרה לי-

הקוד המקומפל-איך פותחים את הקימפול הזה? / איך בכל זאת ניתן להשתמש בקבצי זיפ של java? ולשתול אותם ב-html? שאלתי היתה לגבי שניהם גם גווה וגם גווה סקריפט ואני יודעת שיש הבדלים בינהם אבל בזה מסתכמת ידיעתי לצערי אין לי מושג ירוק בjava או -js אני יודעת html בסיסי ואני רואה בעיניים כלות איך שפות תכנות כמו ג´ווה וסקריפטים כמו js מסוגלות לעלות רמה של אתר אבל אני עדיין נרתעת מלימוד סיסטמתי מה גם שאני מבינה שרוב החומר הרציני הוא באנגלית ודורש השקעה רבה עד שקוצרים פירות אני באה מגרפיקה ועיצוב אתרים אז מה שאני מנסה לעשות הוא לקחת קודים ולשתול אותם בדפים וכך להתחיל להבין את הלוגיקה של הענין בשיטת הקופי פייסט הצלחתי לעשות את זה עםjs אבל יש אתרים רבים שנותנים להוריד בשיטת זיפ אפלטים של ג´ווה וסקריפטים של js-אני מורידה למחשב שלי קבצים כאלו ואז אני מקבלת תיקיה עם מספר קבצים- קבצי תמונה קבצים עם קוד בגיבריש (class file) ולרוב גם קובץ אקספלורר-html שמראה איך זה נראה-ואי אפשר להבין כלום מהסורס שלו מה ואיך אני שותלת מקבצי הזיפ האלו שהורדתי לקוד הבסיסי שלי ב html או לחילופין לדרימוויוור איך אני משנה פרמטרים של תמונה-לתמונה שלי טקסט-לטקסט עברי צבע אורך גובה וכולי? לכל הפרמטרים הכוונה אך ורק בגווה ובגווה סקריפט איך לעשות את זה ב-html אני יודעת מקווה שהניסוח ברור יותר ומנומס תודה ויום טוב

philips

New member
הממ..קצת תשובות והצעה...

1. אין באפשרותך לפתוח קימפול של JAVA.. 2. מה הכוונה להשתמש בקבצי ZIP של JAVA... ניתן לשלבם כחלק מעמוד ה HTML באמצעות התגית הישנה APPLET או החדשה שאמורה להחליף אותה - OBJECT. כחלק מהתגית ניתן להעביר פרמטרים ל APPLET ובכך לשנות בה דברים שהמתכנת הגדיר כברי שינוי.. 3. ההבדלים בין JS ל JAVA הם גדולים... ליתר דיוק הדמיון היחיד הוא בשם ובתחביר (דימיון מסויים)...קראי את הודעתי בפוורום הזה למישהו ששאל על ההבדלים. 4. בימינו..שימוש ב JAVA/JSP/JS/ASP ודומיהן הנם חלק הכרחי מבניית האתרים ואין לך ברירה אלא להתחיל ללמוד אותן באופן יסודי... לימוד JAVA אינו עניין של מה בכך ומדובר בשפת תכנות ממש.. תכנות ככלל היא מלאכה מורכבת/מתאגרת הרבה יותר מתכנון אתרים/שפות סקריפט. 5. נושא העתקת ושתילת הקוד הוא רעיון טוב לשימוש ולימוד JS אבל לא ישים לגבי JAVA שכן מדובר בשפת תכנות ואינך יכולה לראות את הקוד. 6. מה זה ZIP APPLET..... תורידי קובץ ZIP ותפתחי אותו ויצא לך קובץ CLASS קיים גם קובץ JAR שהוא תוכנית JAVA מכווצת כמו ZIP אבל ברת הרצה בצורתה המכווצת. על מנת ללמוד לעשות שינויים בקוד JS..עלייך להבין קצת לגבי השפה והמבנה וקצת לגבי קונספטים של שפות תכנות... ההגיון וה COPY PASTE יובילו אותך רק עד לנקודה מסויימת..... לגבי קוד של JAVA....על אחת כמה וכמה....יש לדעת תכנות... ככלל....קחי דוגמאות SCRIPT מאתרים לימודיים ותנסי לקרוא את הערות ולשאול שאלות ספציפיות לגבי אותו הקוד... לא ניתן ללמוד תכנות/להתקדם בעולם המחשב ב INSTANT..... זה לא עובד ככה....

עידית_

New member
מסכימה מאוד עם מה שכתבת. ולשואלת:

אני ממליצה לך להתחיל ללמוד javascript מהאתר שאני מצרפת בקישור. הוא מלמד את הבסיס, צעד צעד ומאוד ברור, ומתאים גם למי שאין לו רקע בתכנות. בהצלחה!

למעלה