java.awt.Toolkit בלינוקס ?

java.awt.Toolkit בלינוקס ?

אני הפעלתי קוד פשוט מהספר שלי על לינוקס וגיליתי שהשיטה beep של המחלקה java.awt.Toolkit פשוט לא מגיבה. הקוד עובד כמו שצריך ומקומפל כמו שצריך אבל לא שומעים את הצפצופים שאמורים לשמוע. לאחר מכן בדקתי את אותו קוד (C & P) בווינדואס ושמעתי את הצפצופים. למה זה ?
import java.util.Timer; import java.util.TimerTask; import java.awt.Toolkit; public class AnnoyingBeep { Toolkit toolkit; Timer timer; public AnnoyingBeep(){ toolkit = Toolkit.getDefaultToolkit(); timer = new Timer(); timer.schedule(new RemindTask(), 0, // inital delay 1*1000 // subsequent rate ); } class RemindTask extends TimerTask{ int numWarningBeeps = 3; public void run(){ if(numWarningBeeps > 0){ toolkit.beep(); System.out.println("Beep!"); numWarningBeeps--; }else{ toolkit.beep(); System.out.println("Time's up!"); System.exit(0); } } } public static void main(String[] args){ new AnnoyingBeep(); } }​
תודה

IP yuval

New member
אני דווקא שומע. אולי לא מוגדר אצלך

הקול טוב. כפיתרון זמני נסה אולי:
lsof|grep /dev/dsp​
שימצא את התהליך שחוסם את הקול, ותהרוג אותו עם killall.

אפשרי שלא מוגדר טוב

כי אני חדש בלינוקס (כמו שראית בפורום לינוקס) אבל מצד שני מוזיקה אני יכול לשמוע טוב מאוד. שהפעלתי את הפקודה הזו היה כתוב לי שקיבלתי מייל חדש.
יכול להיות שנתת לי פקודה לא נכונה ?!

הייתי בטרמינל בתור רוט שביצעתי

פעולה זו: פעם ראשונה שהפעלתי הוא הודיע לי על דואר חדש
בפעם השנייה והשלישית הוא פשוט לא הראה כלום

עוד שאלה ב-JAVA - מטלות Threads

מתי כדאי להשתמש בירישת המחלקה Thread ודריסת run על פני מימוש המחלקה Runnable + המתודה run

למעלה