java וHTML

java וHTML

במהלך כתיבת פרויקט נתקלתי בכמה שאלות. אשמח אם יש מי שיוכל לפתור לי אותם. JAVA 1. הורדתי רכיב מסוג TextArea כיצד בהגדרות אני יוצרת יישור לימין? (ברצוני לשלב מחרוזות בעברית) כברירת מחדל היישור הוא לשמאל בהתאם לכתיבה באנגלית. 2. ברצוני להריץ את התוכנה שכתובה בJAVA ע"י דיסק כך שיותאם לכל מחשב. גם במחשבים שאין להם את תוכנת ההתקנה של JAVA. כיצד? HTML 1. במסמך HTML קשרתי קובץ FLASH וברצוני לסגור את המסך עם הזזת העכבר. הקישור פועל בהצלחה. פונקצית הסגירה ע"י אירוע העכבר לא מתבצעת אוטומטית אלא פותחת חלון דו שיח: " האם אתה בטוח שברצונך לסגור חלון זה? YES/NO" כיצד אוכל לסגור את המסמך מבלי לקבל את ההודעה הזו? 2. ניסיתי לצרף קובץ מוסיקה (WAV) כרקע למסמך הנ"ל - ללא הצלחה. העתקתי את הקוד כפי שהוא במסמך :
>html< >script language="javascript"< function endi() { window.close(); } />script< >body< >bgsound src="clip19.wav" loop="-1<" <embed width="1024" height="768" src="bi0.swf" onmouseover="endi()" > </body< </html>​
תודה רבה...

(בולגנו תוים. הנה מסודר יותר):

במהלך כתיבת פרויקט נתקלתי בכמה שאלות. אשמח אם יש מי שיוכל לפתור לי אותם. JAVA 1. הורדתי רכיב מסוג TextArea כיצד בהגדרות אני יוצרת יישור לימין? (ברצוני לשלב מחרוזות בעברית) כברירת מחדל היישור הוא לשמאל בהתאם לכתיבה באנגלית. 2. ברצוני להריץ את התוכנה שכתובה בJAVA ע"י דיסק כך שיותאם לכל מחשב. גם במחשבים שאין להם את תוכנת ההתקנה של JAVA. כיצד? HTML 1. במסמך HTML קשרתי קובץ FLASH וברצוני לסגור את המסך עם הזזת העכבר. הקישור פועל בהצלחה. פונקצית הסגירה ע"י אירוע העכבר לא מתבצעת אוטומטית אלא פותחת חלון דו שיח: " האם אתה בטוח שברצונך לסגור חלון זה? YES/NO" כיצד אוכל לסגור את המסמך מבלי לקבל את ההודעה הזו? 2. ניסיתי לצרף קובץ מוסיקה (WAV) כרקע למסמך הנ"ל - ללא הצלחה. העתקתי את הקוד כפי שהוא במסמך :
<html> <script language="javascript"> function endi() { window.close(); } </script> <body> <bgsound src="clip19.wav" loop="-1"> <embed width="1024" height="768" src="bi0.swf" onmouseover="endi"()> </body> </html>​
תודה רבה...

AnynothingOrTom

New member
תשובה לשאלת הרצת הג'אווה

לגבי שאלת הרצת הג'אווה את יכולה להשתמש בjsmooth, http://jsmooth.sourceforge.net/ Tom רוצים ג'אווה עברית? בואו ל javainfo כל המידע על ג'אווה ובעברית! http://members.lycos.co.uk/tomerbd/javainfo/

למעלה