JASJAM לא מזהה מקלט GPS BLUETOOTH

Butch Cassidy

New member
JASJAM לא מזהה מקלט GPS BLUETOOTH

שלום רב, המכשיר JASJAM שלי מזהה מכשירי BLUETOOTH מלבד מקלטי GPS כל התקן הוא מזהה עם האייקון שלו (אוזניות, מחשב, טלפון וגו') אבל מקלט GPS הוא מזהה עם אייקון של סימן שאלה ניסיתי 4 מקלטים שונים מסוגים שונים וחברות שונות ללא הועיל. כל מקלט שה JASJAM לא זיהה, זיהה מכשיר אחר שהמשותף לכולם הוא שהם mobile 2003 שלי זה 2005 פניתי לסלקום והם לא הצליחו לתקן את זה. יש רעיון ? תודה.

BravoMan

Active member
זה תקין.

למקלטי GPS אין זיהוי מיוחד הוא מזדהה כהתקן סיריאלי והאייקון עם סימן השאלה הצהוב הוא תקין לחלוטין. כל שאליך לעשות זה לפתוח OUTGOING PORT בטאב השני (אחרי רשימת התקני BT) ותוכל לנווט בלי בעיה.

Butch Cassidy

New member
אבל זה לא כך במכשירים אחרים

בכל מכשיר שיש בו mobile 2003 המכשיר מזהה את המקלט עם אייקון מיוחד. מה גם שבכל מכשיר אחר כאשר מזהים את ההתקן הנורה הכחולה (של ה bluetooth) בהתקן דולקת ונוצר קשר. במכשיר שלי לא. אין קשר ותוכנת הניווט לא מזהה את ההתקן. אז מה עושים ? למה אצלי אין אייקון זיהוי ?

BravoMan

Active member
אובכן אני לא יודע לגבי 2003

כי מעולם לא היה לי מכשיר 2003 עם BT, אבל בJAMIN שלי (WM 5) ומכשירי WM 5 אחרים שראיתי זה האייקון שמתקבל. כפי שכבר ציינתי לאחר ביצוע Paring יש ליצור outgoing port.

yudahen

New member
פתרון

כנס להגדרות בלוטוס אח"כ להגדרות COM ותעביר להגדרות COM 1 תשחק עם זה עד שיסתדר לי זה עבד עם מקלט של ROYALTEC בJASJAM שלי

י-וס-י

New member
אם אתה כ"כ רוצה שיהיה אייקון יש פתרון

אם תשדרג ל-WM6 יהיה לך אייקון נורמלי.

למעלה