Japanese lang recommended podcast

• פותח הנושא IK91
  • פורסם בתאריך

IK91

New member
Japanese lang recommended podcast

Question - I have 2 hours of commute a day, and I am looking for a recommendation to a Japanese language podcast i can download and listen to review, and improve my Japanese, any suggestion?

the longer podcast the better...

Z30G0D

New member
אם יש לך חבילת גלישה סלולרית וסמארטפון

ממליץ בחום להוריד את האפליקציה tunein.
שהיא בעצם רדיו אינטרנטי שיש בו טונות של תחנות רדיו ופודקאסטים. אפשר לעשות חיפוש על פי אזור, סוגה, לשמור מועדפים,ממש הכול.
והכול בסטרימינג כמובן.
מבחינת המלצות, אני לא מבין חלק נכבד ממה שנאמר אבל אני מבין מספיק כדי להנות מהם.
sakura tsuushin(תקשורת סאקורה), זה פודקאסט של שני חבר'ה שמדברים בעצם בכל פרק על נושא אחר בצורה מאוד ברורה ורהוטה.
אם זה משחקי ילדים שבעבר, מלחמות, חשיבות השמות, ממשלה, מאכלים, טיולים בחו"ל.
neru made matte (לחכות עד השינה)-זה פודקאסט למבוגרים בלבד, שכבר לא מתעדכן יותר אבל הנושאים שמדוברים שם די "מעניינים"...
ממליץ לך לשמוע בחיפוש קצר יש המון פודקאסטים של TBS ולהתרשם.
אני מאזין גם לmarimoeo שאלו שלוש בנות (מאו, ריה ומואה) מהוקאידו שמדסקסות על כל מיני נושאים גם הוא אינו מתעדכן יותר.
jinsei toiu takaramono(החיים כאוצר) - עדיין מתעדכן, תוכנית רדיו מאוד חמודה עם גבר ואישה שמדברים על נושאי משפחה וכו'

Nadavu

New member
sakura tsuushin

תודה על ההמלצה, הקשבתי לשני פרקים ודיי נהניתי (לא הבנתי יותר מדי, אבל בהחלט היה נעים להקשיב להם)
הבעיה היא שאחרי שני הפרקים האלו, לא משנה מה אני עושה, כשאני מנסה לפתוח איזשהו פודקאסט tunein מתרסק, וכשחקרתי את העניין מסתבר שזו בעיה של האפליקציה עם טלפונים ישנים יותר, ואין הרבה מה לעשות בקשר לזה.
ניסיתי לחפש אפשרויות אחרות להגיע לפודקאסט הזה, אבל חיפוש בגוגל נותן כמה מיליוני תוצאות של סקירת הסקורה כאייטם חדשותי, ולא הצלחתי למצוא בבלגן הזה התייחסות לפודקאסט המדובר.
יש למישהו מושג אם אפשר להגיע לתוכנית הזו באמצעים אחרים, מלבד tunein?

למעלה