Japanese Escape 2
I ilanama1 New member 4/2/07 #4 כן מנסה גם אני קפאתי אבל עכשיו לא מוצאת את אותם הדברים חסרים לי הגפרורים שהיו בתוך הספר הסגול
E eti911 New member 4/2/07 #7 הי, מישהו משחק? בינתיים מצאתי גפרורים שאיתם הדלקתי נר, מוט ברזל, ראש של בובה, שלושה עיגולים (צהוב, ירוק, שחור), שני דברים מפלסטיק, שני מקלות, קערה עגולה וקערה מלבנית,דבק וכמה ניירות. למישהו יש מושג מה עושים עם כל הדברים האלה?
הי, מישהו משחק? בינתיים מצאתי גפרורים שאיתם הדלקתי נר, מוט ברזל, ראש של בובה, שלושה עיגולים (צהוב, ירוק, שחור), שני דברים מפלסטיק, שני מקלות, קערה עגולה וקערה מלבנית,דבק וכמה ניירות. למישהו יש מושג מה עושים עם כל הדברים האלה?
3 3 שרונית New member 5/2/07 #12 לא מוצאת נר... יש אחד על השולחן אבל אני לא מצליחה לקחת אותו..... ואיך פותחים את הארונית מתחת לדובי, ומה העניין עם הדבר החום לידו.......???
לא מוצאת נר... יש אחד על השולחן אבל אני לא מצליחה לקחת אותו..... ואיך פותחים את הארונית מתחת לדובי, ומה העניין עם הדבר החום לידו.......???
I ilanama1 New member 5/2/07 #14 הנר הוא במגירה על השולחן איפה שלקחת את המקלות הסינים במגירה הרחבה יותר ודרך אגב יש בגים במשחק או שהמשחק אינו גמור עדיין
הנר הוא במגירה על השולחן איפה שלקחת את המקלות הסינים במגירה הרחבה יותר ודרך אגב יש בגים במשחק או שהמשחק אינו גמור עדיין
3 3 שרונית New member 5/2/07 #15 אני מנסה להגיע למשרוקית יש לי הוראות אבל אני לא מצליחה...אפשר עזרה???
3 3 שרונית New member 7/2/07 #18 מישהו הצליח להגיע למשרוקית??? ואיך פותחים את הארון, יש לי מיספרים אבל אני לא מצליחה...