JAN יא תותח :)

תמיררר

New member
JAN יא תותח :)

בזכותך אני שומע כבר יומיים בלי הפסקה את THE RIVER של ברוס ספרינגסטין. לא הכרתי את השיר הזה... אחלה שיר! הייתי בטוח שיש לו רק את סטריטס אוף פילדלפיה.. זרוק עוד שירים כאלה בסגנון...

Jan22

New member
בוא נראה

DAVID BOWIE - HEROES DIRE STRAITS - SULTAN OF SWING DURAN DURAN - COME UNDONE POLICE - WRAPPED AROUND YOUR FINGER BYRDS - TURN TURN TURN PHIL COLLINS - ANOTHER DAY IN PARADISE MANIC STREET - MOTORCYCLE EMPTINESS BLUR - OUT OF TIME THE DOORS - LOVE STREET BOB DYLAN - MR BOJANGLES זה מה שעולה לי בנתיים ..

אזרח111

New member
שמעתי את כולם ... רובם קצת שקטים מדי בשבילי

יש לך משהו בעל יותר נוכחות?

Jan22

New member
נראה לי

שמעת פעם את הBEST OF THE DOORS ? האוסף שלהם ? הוא בין הנמכרים בעולם. כגון : Riders on the storm Light my fire Love me two times Roadhouse blue - שיר גדול ,שיר של נהגי משאיות ! Strange days Break on through Five to one Moonlight drive Alabama song Love her madley People are strange Touch me Backdoor man The Unknown Soldier L.A. Woman Hello, I Love You The End Waiting For the Sun Love Street Summer's almost gone ועוד כמה ..

תמיררר

New member
כן אבל אותו אני לא אוהב

דרך אגב תחפש את SNOW PATROL - RUN זה אחלה שיר. רוק כזה, אבל סבבה. ואת BRIGHT EYES - WE ARE NOWHERE AND IT'S NOW

Jan22

New member
אוקיי

אני אבדוק. נסה את : ROD STEWART - IN A BROKEN DREAM ROD STEWART - BABY JANE

למעלה