Jack Daniel's

Oleg Silver

New member
Jack Daniel's

יש לי בבית בקבוק של Huckleberry kentucky bourbon שעלה לי 100 שקלים חדשים. עכשיו אתמול בערב סוף סוף יצא לי לשתות ג'ק דניאלס ואני חייב לציין שלמרות שהמחיר של ג'ק כפול מהברובון שלי לא הרגשתי שום הבדל בין ה-2. יש מצב שבאמת אין הרבה הבדל או שפשוט צריך להיות מומחה?

marsala

New member
הקלברי פין ...

כל עוד אתה נהנה, מי אני שאהרוס לך את התענוג.. MOSH

Jack Daniel

New member
אצלנו קיים ארגון שלם להריסת תענוגות

בשם "אגף המכס" אשר גובה מס על מותגי אלכ' פופולריים בשיעור של 100-200% וזה נורא... מבין הוויסקים הנפגעים העיקריים המותגים הפופולריים "ג'וני, ג'ק, שיבאס ועוד..." ובעניין הג'ק ברור שהוא הרבה יותר טעים ורך מבורבון פשוט, הוא עובר charcoal mellowung סינון דרך פחם עץ אדר ועל כן לא נכלל בקטגוריית הבורבונים. הארומות שלו והרכות הרבה יותר נעימים בגלל זה וסוננו פרמנטים ותוצרי לוואי התסיסה... המחיר...!@#@$

D r a m b u i e

New member
הוא לא נכלל בקטגוריית

הברבנים מסיבה אחרת, הוא לא ברבן, הוא טנסי וויסקי ומיוצר בלינצ'ברג טנסי. מה שכן הסינון דרך עץ מייפל אכן מחליק אותו ומשנה לו את הטעם, ולדעתי גם מעלה את רמתו עשרות מונים.

Jack Daniel

New member
שמעת על:

the lincoln county charcoal mellowing process? מהסיבה הזאת הוא טנסי וויסקי ומה שבן אותו מחוז נמצא בטנסי... הנה אני מצרף את רשימת החוקים לקטגוריות הוויסקי השונות, ההסבר שם מדוייק.

Jack Daniel

New member
אבל יש אחד יוצא דופן"

Beam's Choice הוא מיוצר בקנטאקי אבל מסונן דרך פחם הדרים בגלל שהוא לא מיוצר ומסונן ע"י the lincoln county charcoal mellowing process בטנסי הוא לא נכלל בקטגורייה המיוחדת "טנסי וויסקי" אלא הוא "בורבון מסונן"

D r a m b u i e

New member
כן אבל צריך לזכור

שגם אם ג'ק היה מיוצר בדיוק לפי כל חוקי הברבן, הוא עדיין לא היה ברבן, כיוון שהוא לא מיוצר באיזור שמאפשר לו להיקרא ברבן. לצורך העניין זה כמו קוניאק שמיוצר בחבל בורגנדי, אין חיה כזאת...

Jack Daniel

New member
הפרדוקס הוא:

שבמחוז בורבון עצמו אין כיום מזקקות, ומלבד החוקים הקשומים למטה אין חוקים החלים על בורבון. מה עוד שממשלת ארה"ב קבעה שהבורבון הוא המשקה הלאומי של כל ארה"ב. Bourbon is produced in the USA, and must be distilled from a mash containing 51-79% maize (corn). It must be aged a minimum of two years. It must be distilled to no more than 80% alcohol. If it is younger than four years, this must be stated on the bottle. Bourbon is usually double-distilled, to about 65% alcohol. The mash is often over 75% maize, with the remainder being malted barley and rye. All bourbons today are sour mash bourbons

vgsign

New member
בואו נתפשר על

זה שג'ק הוא טנסי עם טעם של בורבון? (הכל ביישון)

למעלה