j. f. k 1

נשואה

New member
j. f. k 1

אודה לך אם תוכל להתייחס לכתוב את חוות דעתך על החלום של בעלי תחת הכותרת "חלום שחזר על עצמו" - בנושא העכבר. תודה מראש...

JFK1

New member
באיזה עמוד החלום?

היכן בדיוק ובאיזה עמוד החלום של בעלך? J.F.K

נשואה

New member
J.F.K 1

ראשית, אני ממש ממש מודה לך על התיחסותך. שנית, את האמת... וסליחה על הבורות... לא ממש הבנתי את פשר החלום אם תוכל לכתוב לי במשפטים קצרים וברורים מה למעשה המסר? שנית, לגביי קריאת שמע, אעלה רעיון זה בפני בעלי, אני בטוחה שייקח זאת לתשומת ליבו. ממתינה פה.. ושוב תודה לך.

JFK1

New member
תשובה לנשואה

שלום לך ראשית אני מתנצל שעקב סיבות טכניות לא עניתי לך אתמול בערב. בקצרה לסיכום העכבר שתקף את בעלך מרמז על אויב או אויבים שיוציאו או הוציאו על בעלך כזבים לשווא. יתכן שהמדובר במחלוקת במקום עבודה או במישור החברתי או המשפחתי. כפי שציינתי לפי ספרי המקובלים חיה שתוקפת את האדם משמעותה שקרים וכזבים שהוציאו עליו. העובדה שהתגובה של בעלך הייתה כל כך חזקה מעידה על אמיתות החלום ואני מאד מרוצה שיש בכוונתכם לנסות ולקיים את העצה הבדוקה שנתתי קריאת שמע. הדגיש כי יתכן והחלום מרמז על דבר שעתיד להתרחש ולכן אשמח אם תיצרי איתי קשר לאמת את הפתרון. בברכה J.F.K נ.ב אני מתנצל אם לא הייתי די ברור בתשובה הראשונה.

אני בכל זאת חושבת

שלא כדאי לשלול את עצתו של רואה בכוכבים לבדוק אם יש איזו שהיא בעיה רפואית שגורמת לתחושת כאב ועקצוצים ביד ובכתף. למעשה אני חושבת שקראתי לפני כמה ימים על בעיה נוונית בעלת סימפטומים דומים... אני לא אומרת שזאת הבעיה אבל אולי כדאי לשאול רופא בכל זאת. הרי ידוע שגורמים חיצוניים לפעמים משתלבים ומשפיעים על מהלך החלום, ואף גורמים לו להיראות אמיתי יותר.

למעלה