ivf

שקד שקד1

New member
ivf

מתכוננת לקראת IVF ראשון ונתבקשתי לחתום על טופס הסכמה. האם חובה לחתום? האם זהו טופס סטנדרטי בכל בתי החולים?

ginger5

New member
עד כמה שאני יודעת את חייבת לחתום

אחרת לא יבצעו את הפעולה. ממה שראיתי בשני בתי חולים בהם טופלתי הטופס די סטנדרטי ודומה לטפסים שחותמים עליהם לפני כל ניתוח או פעולה רפואית קצת מורכבת. את צריכה לאשר שאת מודעת לסיבוכים שעלולים לקרות גם אם הסיכוי להם הוא מאד קלוש. בכל מקרה אם יש לך שאלות או שאת רוצה הבהרות לגבי סיכונים אפשריים, הם חייבים לענות ולהסביר לפני שאת חותמת.

בולה101

New member
ברוכה הבאה שקד../images/Emo66.gif

ולא להרבה זמן . כן גם אני לפני הטיפול הראשון ואכן חייבים שני בני הזוג לחתום על טופס הסכמה סטנדרטי. הטיפול כרוך בהרדמה (בזמן השאיבה) וכמו בכל טיפול כזה ישנם אחוזים מסויימים של סיכונים (לא עחינו) ולכן חייבים לחתום. שיהיה בהצלחה

hyb

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה

נראה כי הרבה מאיתנו נמצאות לפני IVF ראשון, כן גם אני ,אז שבאמת יהיה לכולנו בהצלחה.

בבוצי

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה

מאחלת לך לעוף מהר לפורום השכן, גם אני ממש לפני IVF. והאמת שהביאו לי הביתה את הטופס ועדיין לא החזרתי אותו למחלקה, ובכל אופן כבר התחלתי את הטיפול- לקחתי דקא ומחר אני מתחילה את הזריקות. ביום ראשון כשאני אהיה במחלקה אמסור להם את הטופס. שיהיה לך המון הצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. שום בית חולים לא יבצע בך הליך רפואי שיש בו סיכון מבלי שידאג לעצמו קודם לכיסוי משפטי. את לא חייבת לחתום, אבל הם מצידם לא יטפלו. בהצלחה נועם

למעלה