ivf

liats80

New member
אשמח לענות על שאלות

אבל אני מציעה שתקראי מעט בנושא ותשאלי שאלות ספציפיות.
על הפריות אפשר לכתוב מגילה שלמה...

איזה תופעות לוואי

היי, אני בטוחה שעל כל אחת זה משפיע אחרת אבל האם יש תופעות לוואי לזריקות? אני הכי דואגת מהשמנה:) מאחר ואני חולת כושר. אליצור אמר לי שאני צריכה להוריד הילוך! אבל לא אמורה להשמין אולי קצת מנוזלים. והאם יש אפשרות שאחות תגיעה אלי הביתה להזריק?. איזה פחד.

liats80

New member
לגבי הזריקות

אין השמנה, אבל כן יכולה להיות נפיחות בבטן שעוברת אחרי תשעה חודשים
או עם סיום הטיפול.
הנפיחות משתנה מבחורה לבחורה, אבל לא מדובר על משהו מאוד דרסטי בדר"כ.
לגבי אחות שמגיעה הביתה, אני יודעת שיש אפשרות כזו. זה עולה כסף כמובן אבל אני לא מתמצאת כמה זה עולה.
את יכולה לשאול בפורום פוריות שם ידעו לתת לך פרטים (כי יש שם בנות שמתמשות בשירות כזה).
אני הזרקתי לעצמי. זה אמנם לא נעים אבל מתרגלים ויש לך את החופש להזריק במקום ובזמן שמתאים לך ולא להיות תלויה במישהו אחר.
שיהיה בהצלחה!
ליאת.

היי אריאלה

קודם כל שיהיה בהצלחה!

לגבי השמנה, אצלי הייתה עלייה במשקל אבל בעיקר בגלל הצטברות נוזלים ובאמת הכל ירד עם קבלת מחזור אחרי כל טיפול. לצערי עדיין לא הצלחתי להיכנס להריון..
לגבי הזריקות, אני מאוד ממליצה לך לעשות את זה בעצמך או בעזרת בעלך. תלכו ביום הראשון לאחות, שתסביר לו איך להזריק ומשם תמשיכו לבד. לנו זה היה מאוד נוח וגם ככה בעלי הרגיש שהוא חלק מהתהליך

זואילי

New member
אם את חולת כושר

אוכלת בריא ורזה...
אז כמו שתחזרי לגוף חתיכי אחרי לידה... ככה גם אחרי טיפולים.

אני מתעבת ספורט. עצלנית רצח ואמנם אוכלת בריא אבל עם גוף שצריך לשמור עליו מהשמנה... עליתי 20 קילו בטיפולים.
ולא מצליחה להוריד אותם.
בטח עכשיו תילחצי ממה שכתבתי.
אז לא...
צריך להימנע מאכילה מנחמת...(אוי הפחמימות..) צריך מודעות ושמירה. ואם ספורט הוא חלק מהלו"ז היומי שלך - אז זה באמת הדבר האחרון שצריך להטריד אותך.

ממליצה ללמוד להזריק לבד. אין כמו הקצב האישי שלך והשליטה שלך בלי להיות תלויה באחרים.
זה נשמע מטורף ומפחיד, ואני עד היום מפחדת ממחטים ובדיקות דם עושה לרוב בשכיבה (ובעבר עם מלווה צמוד) אבל להזריק לעצמי לבד - קל ונוח ולא כואב יותר מדי. וגם... יש בזה משהו מגניב חחח. מאוד אהבתי להזריק ליד צופים חצי מתעלפים

זה מראה לך כמה את חזקה ויכולה לעשות הכלללל...

פז08

New member
הי אריאלה.....

ראשית, רוב הנשים בתחילה מאוד חוששות מההזרקה וזה טבעי. זה גם לקבל זריקה שזה לא כיף כשלעצמו, וגם להזריק לבד לגוף.........
עם זאת, יכולה להעיד שברוב המקרים נשים מתרגלות די מהר או שמביאות איתן בעל/חברה/אמא שילמדו ויזריקו.
אופציה נוספת לגשת מדי ערב לקופה להזריק אצל אחות.......
תופעות לוואי מאוד מאוד אינדוודואליות..... יש כאלו שלא חוות כלל ויש כאלו שחוות יותר.
אם את בכושר גבוה זה דווקא מעולה. לגבי השמנה כבר ענו לך- תתכן התנפחות אבל לא נראה לי שרוב הנשים עולות ממש קילוגרמים במשקל. צריך לזכור שההזרקה היא רק למספר ימים במשך החודש....
מאמינה שיהיה בסדר. מתרגלים, למרות שזה לא פשוט.
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות

למעלה