IVF היי בנות האם מישהי עברה טיפולי IVF במאיר ויכולה לספר לי איך המחלקה? אחיות? רופאים? תודה :)
א אדר 27 New member 4/9/12 #1 IVF היי בנות האם מישהי עברה טיפולי IVF במאיר ויכולה לספר לי איך המחלקה? אחיות? רופאים? תודה
L liats80 New member 4/9/12 #2 היי היי אדר, לא עברתי טיפולים במאיר. אני מניחה שיש פה בנות שכן ואולי יוכלו לענות ולעזור לך. אבל בכל אופן, ממליצה לך לשאול גם בפורום פוריות שם בטוח תוכלי לקבל תשובה בעניין זה. בהצלחה! ליאת.
היי היי אדר, לא עברתי טיפולים במאיר. אני מניחה שיש פה בנות שכן ואולי יוכלו לענות ולעזור לך. אבל בכל אופן, ממליצה לך לשאול גם בפורום פוריות שם בטוח תוכלי לקבל תשובה בעניין זה. בהצלחה! ליאת.
ז זואילי New member 4/9/12 #3 הי אדר תכתבי במנוע החיפוש כאן - למעלה משמאל "מאיר" ותראי את הניקים שטופלו והרו שם. פשוט הן עסוקות בבית... בגידול הצאצאים את המחלקה מנהל פרופ' שולמן. את יכולה למצוא שם כמה שמות מוכרים כמו ברקוביץ' וגונן. נחשבת מחלקה טובה עם מעבדה טובה.
הי אדר תכתבי במנוע החיפוש כאן - למעלה משמאל "מאיר" ותראי את הניקים שטופלו והרו שם. פשוט הן עסוקות בבית... בגידול הצאצאים את המחלקה מנהל פרופ' שולמן. את יכולה למצוא שם כמה שמות מוכרים כמו ברקוביץ' וגונן. נחשבת מחלקה טובה עם מעבדה טובה.
א אדר 27 New member 4/9/12 #5 היי זואילי. אני מכירה את הנפשות הפועלות רק אבל רק בשם ועדין לא מצאתי אף אחת שהיתה שם ויכולה לספר מקרוב. אני אכן אחפש במנוע חיפוש תודה
היי זואילי. אני מכירה את הנפשות הפועלות רק אבל רק בשם ועדין לא מצאתי אף אחת שהיתה שם ויכולה לספר מקרוב. אני אכן אחפש במנוע חיפוש תודה