ivf 4 נכשל

האורית

New member
ivf 4 נכשל../images/Emo46.gif

לצערי הרב בנות נסיון רביעי שנכשל. הוחזרו 2 עוברים ב 21.1.04. אתמול עשיתי בדיקת דם והיא שלילית. אני מקווה שהפעם החמישית תיהיה יותר מוצלחת. אני לא כותבת כל הזמן אבל עוקבת אחרי הפורום בקביעות. תודה לכולן. ממני האורית

Galit29

New member
אוריתוש מתרגזת בשבילך

אבל כל הכבוד לך ואכן פעם
תהיה האחרונה והמוצלחת! בשורות טובות בקרוב

הי, אוריתוש

אני אחרי החזרה גם כן של שני ארטיקים, בעוד חודש נדבר ונצחק על זה... עוד חודש, יש לך סבלנות?! לי אין אבל מנסה... עוד חודש! טוב...??...

hyb

New member
שולחת לך אלפי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה ומתפללת בשבילך שהפעם הבאה תהיה האחרונה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif האורית ../images/Emo24.gif

מצטערת כל כך לשמוע. כבר חשבתי שנעלמת לנו מהסיבות הנכונות, והנה צץ לו עוד שלילי נבזי וכואב. אני יודעת שקשה לעבור את הכאב הזה לבד, אז קבלי חיבוק ענק וכתף של כולנו
. מתפללת שהפעם החמישית תהיה הפעם האמיתית שתעשה אותך אמא
.
נועם

../images/Emo140.gif

אל תתיאשי למרותשקל לומר וקשה לעשות אבל אין לנו בררה אלא להמשיך עד ההצלחה , שיהיה לך קל

בולה101

New member
מחבקת אותך ../images/Emo24.gif

מקווה שהפעם ה
תהיה הפעם האחרונה שלך

סנונית 1

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ענקי

מי יתן והטיפול הבא יהיה הטיפול האחרון והמנצח שלך.

Blue velvet

New member
מצטערת../images/Emo45.gif

מקווה שתמצאי כוחות לפעם הבאה. זה יקרה, בטוח, השאלה רק מתי.

האורית../images/Emo24.gif

מצטערת מאוד לשמוע על השלילי הזה
זה מאוד קשה ומכעיס. גם אני כמוך מקווה מאד שהפעם הבאה תהיה המוצלחת, זה הרי חייב להצליח מתישהו! בינתיים תנוחי ותאגרי כוחות, ומקווה מאד שהפעם הבאה תהיה האחרונה.

אמאשלהם

New member
IVF 5 = הריון כימי = נכשל

אז זהו, אחרי שאיבה של 5 ביציות, דיכאון כשהודיעו לי על הפריה אחת ושמחה כאשר בהחזרה הסתבר שיש 3 מהם 2 8 תאים (פעם ראשונה כנראה בזכות האנטיביוטיקה ) אתמול התבשרתי על בטא 12 ומחזור שהגיע כמה שעות אחר כך... דוקא אני בסדר, נראה לי שאם האנטיביוטיקה הייתה המרכיב החסר ובעזרתה הגענו לתוצאות כאלה אנחנו בכיוון הנכון ...כך שאני יוצאת לחודש מנוחה (אחרי שני מחזורים רצופים) שבמהלכו השותף שלי יעבור איבחון וטיפול ואז הלאה בתקווה שהסוף קרוב...

טאיה1

New member
../images/Emo24.gifח' ח' על האופטימיות

מאחלת לך טיפול מוצלח בפעם הבאה. באמת נשמע שאת בדרך הנכונה.
רק דבר אחד אני לא מבינה (חדשה בכיתה): למה יש בנות ששואבים להן 40 ביציות ויש כאלו ששואבים להן הרבה פחות? לפי מה זה נקבע?

chompi1

New member
מספר הביציות ששואבים

נקבע לפי מספר הביציות שהגוף מייצר. כל אחת מגיבה אחרת לטיפול. זה משתנה לפי הגיל, לפי סוג הבעיה (למשל, לפוליציסטיות יש בדר"כ יותר ביציות) וגם כי זה פשוט משתנה מטיפול לטיפול ומחודש לחודש, וכל אחת מגיבה אחרת, אפילו לאותו הטיפול. אז שואבים מה שנוצר. אם יש 3 ביציות ישאבו 3, ואם יש 40 ישאבו 40.

chompi1

New member
אמאשלהם, ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת. זה כל כך עצוב וקשה, בייחוד כשכבר הבטא היתה חיובית. אני שמחה לשמוע שאת בסדר, ומקווה שבפעם הבאה הבטא תהיי חיובית ותשאר כזו ל- 9 חודשים שלמים. שולחת לך
ים חזקים לעידוד.

למעלה