IVF שני - ושוב שלילי

dana205

New member
IVF שני - ושוב שלילי

אני כל כך מאוכזבת דווקא החודש הייתי בטוחה שהכל יהיה בסדר וכל כך שמרנו עליי. והופ היום מודיעים לי שהערכים הם מתחת ל- 5 אני כבר ממש על סף ייאוש. ולא סתם, זה נראה זה רק טיפול 2 מה את כבר מיואשת אבל... אני לפני שנתיים וחצי כבר הייתי בהריון (ספונטני) ובחודש שמיני הייתה הפסקת הריון בגלל מום. ומאז הכל לא מצליח לא מספיק מה שקרה גם אני לא מצליחה להיכנס להריון, וגם עם טיפולים אני לא מצליחה. מה יהיה?????????????????? לא מספיק הסבל שסבלתי אני צריכה להמשיך ולסבול מצטערת על ההשתפכות הנוראית הזו אבל כך אני מרגישה. כל הצהריים בכיתי לא שזה יעזור לי הרבה.

נועה 35

New member
../images/Emo24.gif גדול גדול!

אני יכולה להבין את האכזבה שלך. זה באמת קשה ועוד אחרי שכמעט סיימת פעם הריון..... כל מה שאני יכולה להציע לך זה הרבה סימפטיה ו
גדול ולאחל לך שתצליחי להתגבר ולהתאושש במהרה בכדי להמשיך למטרה. בסופו של דבר זה יצליח!

shulybuly

New member
הרבה אופטימיות

מומחית גדולה אני לא, אבל תהיי אופטימית וחיובית . בסוף זה יצליח ותהיי אימא

22אריאלה

New member
עידוד

היי דנה, המצב שאת מתארת אכן מתסכל, מאוד לא קל לעבור את מה שעברת. אני יכולה לומר לך בתור מי שעברה לא מעט שיש אור בקצה המנהרה. תבכי כמה שאת צריכה ואח"כ תאזרי כוחות ותלכי לטיפול הבא. אני אישית לא מכירה מישהי שרצתה ילד ולא הצליחה בדרך זו או אחרת. הרבה חיבוקים והצלחה. אריאלה

צוקה1

New member
דנה צר לי .שולחת חיבוק מנחם ומחזק

בתקווה למחר אחר ,יפה יותר ומאושר-צוקה

תהיי חזקה

מרגישה בדיוק מה שאת מרגישה (לפני שבוע עברתי גרידה בשבוע 19 וזה כבר הריון שני לא תקין, טיפול שלישי) אבל מרוב כל הצרות שמקיפות אותי, וכל הבתי חולים וההיסטריה, כבר עדיף שייגמר במחזור ולא בחדר ניתוח אחרי כל השמחה והתקוה והאושר. באמת, עדיף שייגמר במחזור. את לא רוצה את כל הכאב לב הזה, ואת יודעת, את היית שם. זה הרבה יותר קשה נכון? אני איתך ואנחנו נעבור את זה תהיי חזקה ותחשבי רק על דברים טובים. תתחזקי לקראת הפעם הבאה, כי הפעם הבאה יכולה להיות ה-פעם ואת צריכה להיות חזקה בשביל יורש העצר, נכון?

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דנה ../images/Emo14.gif

מצטערת לשמוע ששוב שלילי, ששוב כואב, ששוב מייאש. מחבקת חזק ושלוחת כוחות ואור לפינה החשוכה שאת יושבת בה עכשיו. אני קוראת את ההודעה שלך ויש לי תחושת דה-ז'וו. לפני שנים בפורום של IOL נכנסה גולשת שכינתה עצמה דנה. עם הזמן היא נחשפה וחשפה את שמה- עינת. עינת איבדה הריון בחודש תשיעי, ככה בלי שום אזהרה מראש העוברית שלה הפסיקה לחיות. לפני חודש בערך פגשתי את עינת במפגש של פורום "הזכות להורות", עם נטע ונועם התאומים שלה. שני ילדים שאולי לא היו מגיעים לעולם ללא האסון האיום שהיא עברה (זאת לא פרשנות שלי, אלא שלה). עכשיו זה כואב דנה. זה מייאש, מפחיד ובלתי נסבל. אבל יום אחד תעמדי ותסתכלי אחורה ותביני שלמרות הכל החיים הובילו אותך למקום מלא באושר אהבה ואמהות
.
נועם

a t i

New member
../images/Emo24.gif גדול וליטוף

תבכי, תוציאי, זה חשוב ועוזר לריפוי של הנפש. אני מקווה שהפעם הבאה תהיה עם סוטף טוב

../images/Emo7.gif אוי דנה מאוד מצטערת לשמוע

מתי כבר הדברים יתחילו להסתדר? הלואי והיינו יודעות מתי זה יקרה. בטח שמספיק הסבל שסבלת! בטח ובטח! הוא מספיק בשביל 5 ילדים! תנוחי עכשיו ותתני לדמעות לצאת חופשי, זה אולי לא יעזור כדי לקבל סוף סוף ילד, אבל לפחות תתני לעצמך להתנהג כמו שאת מרגישה
. שולחת לך חיבוק חזק חזק ומקווה שזו מנת הסבל האחרונה שלך, ומכאן תתחיל העליה. אמן כבר בחודש הקרוב.

גולה1

New member
מצטערת בשבילך ומקווה שמהר

מאוד זה יקלט. כל עוד נקלטת טבעי בעבר זה יקרה שוב. חיזקי ואימצי ומחזיקה לך אצבעות שזה יקרה ומהר.

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

מצטערת על השלילי מה לעשות שזה גורלנו כאן אבל אל תתיאשי מותר לך לבכות אבל מחר יהיה יום חדש והכל עוד יסתדר

hyb

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ועוד../images/Emo24.gifים

מקווה שזהו השלילי האחרון ומעכשיו הכל כבר יתהפך לטובה שהטיפול הבא יהיה ההריון המיוחל

למעלה