שלום לכולם פעם ראשונה שלי פה, ואני זקוקה לקצת (הרבה) תמיכה. IVF ראשון שלי, אתמול הייתה שאיבה, הוציאו רק 5 ביציות ועכשיו הודיעו לי שרק אחת הופרתה. מנסיונכן, מה הסיכויים שגם השאר תופרנה ובכלל שיתפתח עובר ושיהיה מה להחזיר?
IVF ראשון הוא תמיד מעין נסיון של הרופאים לבדוק אותך ואת תגובות הגוף. אם לא מצליחים - מתקנים לקראת הפעם הבאה. אצלי בפעם הראשונה לא היו הפריות בכלל ונשאבו 6 ביציות. אבל לקראת הפעם הבאה - שינינו פרוטוקול, עשו ICSI לכל הביציות וקיבלנו עוברים יפים. אני מקווה שעובר אחד יספיק ויביא את ההריון, אבל אם לא - אל תתיאשי. יש פתרון כמעט לכל דבר ויש המון הצלחות. בהצלחה, אולה
היי, זאת אני מ"הקולולו" למעלה, גם לי זו הייתה הפרייה ראשונה, שקצת הסתבכה בכלל גירוי יתר, אישפוז וכו´ - אך בכל זאת עובר אחד נקלט ו... אני בהריון (זוהי המנטרה החדשה שלי בחיים...) בהצלחה
יש סיכוי שעד מחר עוד אחת תופרה, אבל אני מודה שלא סיכוי ענק. אני מכירה ילד מתוק אחד, כחול עיניים וריחני שהוחזר לאמא שלו כעובר יחיד. ואכן, עד היום הוא יחיד ומיוחד. אמא שלו- גילגיל אם השנים נתנה לי להסניף אותו לפני כמה חודשים, כדי להמחיש לי מה זה מאה אחוז ילד. ככל שיש פחות עוברים יש פחות סיכוי. אבל ילד אחד הוא מאה אחוז ילד, ולא האחוזים שהיו לאמא שלו באותן שעות חרדה אחרי השאיבה. נקווה שבעוד שבועיים תוכלי לבשר לנו בשורות טובות.