IVF ראשון....

IVF ראשון....

זהו. אתמול בלילה הזרקתי דקאפפטיל ומחר בבוקר השאיבה. ככל שאני מנסה להירגע, זה לא כל כך הולך... תחזיקו אצבעות בשבילי בבקשה, שהכל יהיה בסדר ושהפעם זה יצליח
ואם יש לכן טיפים לנשאבת מתחילה אני אשמח לשמוע... ~~ אני...שמשכנעת את עצמה שאני לא היסטרית בכלל...

סיון01

New member
המון הצלחה ../images/Emo140.gif

יש בטאגליינס כל מיני טיפים לנשאבת המתחילה. מומלץ לקרוא. הכי חשוב: להגיע עם נעליים שתואמות את החלוק
וברצינות, זה באמת עובר בקלות, ואח"כ יש תרוץ מעולה להתפנק. בהצלחה!

dvoriz

New member
בהצלחה!מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בוליקי

New member
רוח יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שאיבה ראשונה היא בהחלט נקודת ציון בטיפולים שלנו, וכמובן מלחיצה מאד. אני יכולה הבטיח לך שמרבית הבנות - ואני בינהן -חושבות אחרי השאיבה "מה? זהו? מזה כל כך פחדתי???" כבר קראת את הטיפים, אז כל שנותר לי זה לאחל
ולהחזיק
ולהמתין להודעה שלך מחר שאומרת "מה? זהו? מזה כל כך פחדתי???"

אביטל975

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif מחזיקים אצבעות

גם אני בעד שתעשי חיפוש בטאגליינס ותדפדפי שם להנאתך כמובן שאני מכירה את המתח והלחץ והחרדות והספקות מקרוב העיקר להאמין בעצמך בגופך וב"הוא" שם למעלה אנחנו איתך
וכאן בשבילך

n e s h e m

New member
../images/Emo42.gifהשד לא כל כך נורא

גם אני עשיתי IVF ראשון ב- 1/7 (יום חמישי לפני שבוע וקצת) לילה לפני ממש פחדתי , אבל כשהגענו לחדר ההמתנה לפני חדר הניתוח בעלי היה כל כך לחוץ שהייתי חייבת להרגיע אותו וככה נרגעתי בעצמי. הטיפול לא נורא בכלל - את לא מרגישה כלום , ואח"כ את שבוע בבית נהנית ומרגישה כמו מלכה
אסור לך לעשות כלום, והבעלול היקר עושה הכל, לי כל יומיים ההורים היו באים ומביאים לי אוכל, בקיצור לא עשיתי כלום ורק נהניתי. אז אל תדאגי - אנחנו איתך קחי
גדול ותעברי את זה בשלום. אח"כ יש שבועיים של ציפיה והמתנה שמשגעים אותך , אבל לא נורא, גם את זה נעבור לקראת הבטא החיובית ב"ה
.
החיים הם כמו אופניים,כשקצת קשה סימן שאת בעלייה

תודה../images/Emo24.gifתודה../images/Emo24.gifתודה../images/Emo24.gif

המילים שלכן כל כך מעודדות
הערב 12/7/04 בעלי ואני חוגגים 12 שנים ביחד...
אני מקווה שבעוד שבועיים ביום ההולדת שלי תהיה לנו סיבה כפולה לחגוג... מחר בע"ה אשתדל להיכנס ולעדכן אתכן איך היה... תודה לכן על הכל

הרבה הצלחה !!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

בשאיבה בהחזרה ובעוד שבועיים - מי ייתן בטא מרנינה!!! ממתינה בכליון עיניים לשמוע חיובי שיעודד אותי בהפריה ראשונה!!! בהצלחה!!!! שוגה.

noomitz

New member
מחזיקה אצבעות חזק חזק ../images/Emo42.gif

המון המון הצלחה שיעבור מהר ובקלות אני אחרייך בכמעט חודש אז תספרי איך היה .

עינת ב6

New member
../images/Emo20.gifהי רוח...

חמודה...
אז מחר זה כבר היום...
ולי נשאר לאחל לך שאיבה קלה
, יבול נאה
, שתרגשי טוב
, ובכלל בהצלחה חמודה!
אני בכלל התייאשתי מלנסות לשכנע את עצמי שהכל בסדר מרוב היסטריה, וממש הופתעתי לטובה מכל התהליך!!!
שולחת חיבוק
ומקווה שיעבור טוב וממש בקלות!

למעלה