IVF ראשון

IVF ראשון

היי בנות, אני לפני IVF ראשון, מרגישה קצת אבודה...
אני עם רזרבה שחלתית נמוכה ו-FSH גבוה, מטופלת במנופור, כרגע יש רק זקיק אחד שמתפתח ואני ממש חוששת מלעבור כל מחזור שאיבה...
אשמח לשמוע מה מצפה לי - כיצד זה מתבצע? האם/כיצד ניתן להיערך לזה?

קרפי8

New member
בהצלחה

מקווה שזה הפעם הראשונה והאחרונה
רשמת שכרגע יש רק זקיק אחד,אחרי כמה ימים של הזרקות?
&nbsp
היו כאן כבר כמה וכמה נשים שעם זקיקי אחד או שניים נכנסו מהר יותר להריון מנשים כמוני עם מספר זוגי של ביציות. מה שחשוב זו האיכות ולא הכמות. צריך רק אחד טוב שייצליח להשתרש ולהישאר ל9 חודשים. מבינה את החשש מלעבור כל טיפול שאיבה,
גם אני נאלצתי לעבור כל פעם שאיבה מחדש כי למרות שהיו הרבה ביציות ועוברים בגלל שהזרע היה באיכות נמוכה אז העוברים היו בדרגות נמוכות ולא הקפאו.האמת שהרבה מהבנות כאן נאלצות לעבור כל טיפול דוב שאיבה כי לא לכולן מצליחים להקפיא עוברים.
&nbsp
לגבי התהליך את תמשיכי להזריק ולבדוק כל יומים בערך דם + us כדי לראות מה המצב ולהחליט כמה להמשיך להזריק.בדרך כלל בשלב מסויים יוסיפו לך צטרוטייד שמונע מהזקיקים לביית לבד. 36 שעות לפני השאיבה תקבלי אוביטרל שגורם לביוץ 36 שעות אחרי ההזרקה.
השאיבה עצמה ברדמה מלאה.יש נשים שנהנות מההרדמה ויש כאלו שפחות.בכל מקרה זו הרדמה מאוד מאוד קצרה.כדאי להביא גרביין חמות מהבית כי נטרא קר שם ובדרך כלל מאפשרים לך להיכנס איתם לשאיבנ.אחר כך מתאוששים קצת והולכים הביתה.( אחרי שייעדכנו אותך כמה ביציות נשאבו)
למחרת יודיעו לך כמה הפריות יש (צריך אחת מנצחת)
ויומים אחר כך (שלושה ימים אחרי השאיבה) את חוזרת להחזרה שזו פעולה ממש פשוטה כמו בדיקת פאפ.
&nbsp
בהצלחה!

טוליתי

New member
בהצלחה

קרפי ענתה לך יפה,
&nbsp
נכנסתי כדי ולהזכיר שגם בטבע נשים נכנסות להריון מזקיק אחד,
גם את תוצר של זקיק אחד
.
בהצלחה

למעלה