Ivf ראשון

היפו32

New member
Ivf ראשון

היי, אתמול התבשרתי על ידי האחות ביחידה שהשאיבה תתבצע סביב שלישי - רביעי השבוע, בהתאם לבדיקת דם וזקיקים שאעבור ביום ראשון..
אני בלחץ, מפחדת מאוד מהשאיבה ומאיבוד השליטה בהרדמה, מהכאב, מבקשת מכן אם תוכלו לתת לי טיפים, עצות ועידוד לקראת הפעם הראשונה .. מודה מראש ��

ענבל ח1

New member
היי

אני גם הייתי בלחץ נוראי בפעם הראשונה אבל מיד גיליתי שזה ממש לא נורא. השאיבה בהרדמה היא פחות מ20 דק׳ ואת קמה מיד אחרי או גג תוך חצי שעה ואז נשארת למעקב של כשעה וחצי ומשתחררת. יכול להיות כאב קל אחרי ויכול להיות גם שלא יהיה. בכל מקרה תבקשי משכך כאבים וזה יעזור. תבקשי גם לקבל זופרן עם ההרדמה כדי למנוע בחילות והקאות אחכ. לי זה מעולם לא קרה אבל הבנתי שיש שסובלות מזה והזופרן עוזר. תביאי איתך גרביים כי יכול להיות קר שם, למרות שבחלק מהמקומות הבנתי שלא מרשים לשים אבל תקחי ליתר ביטחון.
את יכולה גם להביא לך תה לאחכ ומשהו קטן לנשנש (בחלק מהמקומות מחלקים וופל או סנדוויץ׳ אבל אולי לא תרצי משלהם).
סה״כ החוויה ממש לא נוראית. עוברת צ׳יק צ׳ק.
מאחלת לך שיעבור בקלות ובהצלחה

מוסיפה - בגדים נוחים! וכפכפים או נעליים שקל לנעול...

ג'ינס ונעליים גבוהות לא היו רעיון מוצלח

בואי ננסה להבין יחד

איבוד שליטה? הרי, להבנתי, בכל מקרה שמי שמבצע את השאיבה זה הרופא.. אז איזו שליטה יש לנו בעניין.
השליטה שלך נמצאת בלקיחת ההורמונים שנרשמו לך, כל השאר, יקירה, ממש לא ביידינו.
ולכן, ההרדמה, שהיא ברגע השיא, היא בעצם מתנה נפלאה.. לכי לישון לכמה דקות (בערך 20), ותתעוררי אחרי...
אני מבקשת תמיד משהו נגד בחילות.. המרדים כבר יודע מה לתת.
לי המליצו לשתות אחרי כמה שיותר, זה עוזר לנקות את חומרי ההרדמה מהגוף וגם מומלץ להתיישב ואף לקום ולהתהלך, גם זה עוזר לשחרר את חומרי ההרדמה, הרי כבר לא צריך אותם.
לרוב אין דימומים או אין כמעט.. יש מצב של קצת לחץ בצדדים..
בגדול, תוך שעתיים יוצאים.. שווה להביא לעצמך משהו לאכול.
לא נוהגים אחרי, כאמור, הגוף עדיין תחת חומרי הרדמה..
לקראת הערב, ואיכשהו לא נוהגים לדבר על זה.. מגיעים הגזים.. תני להם לצאת

קחי לך את היום באיזי..
ב IVF, ואת זה לומדים עם הזמן, למרות הרצון להיות כל הזמן בשליטה ולעשות את הטוב ביותר כדי לקצר את התהליך, וואלה, המושכות ממש לא בידיינו..
בחרתם רופא שאת בוטחת בו
הוא כתב לך פרוטוקול שאת כבר מממשת
חלקנו עושות דיקור
חלקנו אוכלות סלק ונמנעות מקפה וחלב ניגר
חלקנו מבקשות ברכות ומתפללות
שם נגמרות המושכות שלנו..
הגוף, ומיומנויות הרופא, הם אלה שנמצאים בשאיבה..
לנו, זה הזמן לשחרר ולבטוח שהטוב ביותר יתבצע.
בהצלחה

acka

New member
מבינה אותך לחלוטין

מודה, אני אוהבת להיות בשליטה.
אולי בגלל זה אני מעדיפה לעשות שאיבות ללא הרדמה (האמת שאני פשוט מאלו שלא מגיבים כל כך טוב לחומרי ההרדמה ועם סף כאב גבוה, אבל זה בטוח לא לשאיבה הראשוןנה).
&nbsp
אז טיפים - אני אוהבת לבקש נרות נגד כאבים ולשים לעצמי כחצי שעה לפני השאיבה.
אם מתעוררים וכואב לא מתביישת ולוקחת אופטלגין נוזלי.
ומבקשת מבעלי שיחכה הכי קרוב שאפשר ויחבק אותי כל עוד מותר.
בהצלחה.

היפו32

New member
תודה יקירות

תודה על העצות המועילות.. זה אכן יתקיים בשלישי... נרגשת ומצפה, מבטיחה לעדכן ��

למעלה