IVF ראשון

IVF ראשון ../images/Emo12.gif

אז אחרי 3 הזרעות שנכשלו הזרקת גונלים וכריתת מחיצה, אני עולה כתה. מחר אני אמורה למלא טפסים ראשוניים להפריות והייתי רוצה לשמוע פרטים על התהליך,איזה טפסים עלי למלא? ומה עלי לעבור עד להפריה עצמה? תמיד שמעתי את המילה המפחידה - IVF אך, אף פעם לא העזתי לשאול
עכשיו הגיע גם תורי

יעל301

New member
להירגע זה לא כל כך מפחיד כמו שזה

נשמע
ישנם טפסים מיוחדים של אישור IVF בקופת החולים, את ממלאה פרטים כללים והסטוריה רפואית , זה עובר לאישור ועדה ואז את מקבלת אישור לIVF אני במכבי והאישור מתקבל ציק צאק לא יודעת באיזו קופה את אבל תבררי במשרד מחזיקה לך אצבעות לפעם ראשונה ומוצלחת

פסי מתוקה

אז אגיד לך גם פה את מה שכבר אמרתי מצד אחד- אוווווווף מצד שני- מזל טוב מקווה שבקרוב מאוד תראו תוצאות אוהבת
המון אני

hyb

New member
פסי יקרה ../images/Emo24.gif

קודם כל קבלי
גדול על השלילי... לגבי IVF אין מה לפחד!!!! התהליך לא שונה בהרבה מההזרעות... אלו אותן זריקות-רק במינון גדול יותר,ההחזרה די זהה להזרעה...ומה ששונה זו רק השאיבה-בהרדמה כללית-ממש כיף את ישנה ורגועה-לדעתי זה החלק הכי כיף בכל התהליך... את ישנה ל-20 דקות ומתעוררת רגועה מאוד. הבירוקרטיה תלויה בקופ"ח שאת נמצאת בה. במאוחדת-הרופא ממלא טפסים ותןך מקסימום שבועיים יש אישורים. בהצלחה חמודה

נועם@בת

New member
טוב, אם הוחלט על IVF מי אני

שאגיד לך לחכות
. מה לעשות? בדיקות דם מקיפות, "רק" 7 מבחנות. את הטפסים ממלאה הרופאה ומגישה בקשה לאישור IVF. על התהליך עצמו כתבה מזמן דובה קטנה (שאז נקראה אמא מאושרת) את ההסבר הממצה הזה. הסברים נוספים תוכלי לקרוא בשאלות הנפוצות ובקישורים. קדימה, הריון וזהו
. נועם

סנונית 1

New member
בדיקות מקיפות?????????.

אני לקראת IVF ראשון והרופא לא נתן לי לעשות אף בדיקה. על אילו בדיקות אתן מדברות שאני אדע מה לבקש. ועוד שאלה למה צריך לעשות בדיקות מקיפות? תודה לכל המשיבות.

hyb

New member
סנונית יקרה

הבדיקות שבקשו ממני לפני IVF ראשון היו: פרופיל הורמונלי עדכני בדיקות דם רגילות-ספירת דם , תפקודי כבד, תפקודי כליות וכו' בדיקת שתן-תרבית וכללית בדיקת PAP עדכנית-לשנה האחרונה בדיקות נוגדנים לאדמת, צהבת, טוקסופלסמה וכ' תוצאות בדיקות זרע(שבטח כבר יש לכם) א.ק.ג (בגלל ההרדמה הכללית)-עושים אצל האחיות בקופ"ח. תוצאות צילום רחם וזהו-מקווה שלא שכחתי כלום חלק גדול מהבדיקות בטח כבר עשית לפני ההזרעות. בבתי-חולים הם בד"כ באים עם רשימה של בדיקות כי הם רוצים שיהיו להם תוצאות עדכניות. אם את ממשיכה אצל הרופא שלך לא בטוח שהוא יצטרך הכל. אני בגלל שהמשכתי עם אותו רופא למרות שעברתי לבי"ח לא הייתי צריכה לחזור על בדיקות שכבר עשיתי. בהצלחה

קודם כל תרגעי- אין לך מה לפחוד

קטן עלינו מאחלת לך בהצלחה ומקווה שתצליחי מהפעם הראשונה האמת אני לא יודעת איזה טפסים כי הכל מילא לי הגניקולוג שלי אבל מה שכן עשיתי המון בדיקות דם הבנות שיודעות בטח כבר ענו לך שיהיה בהצלחה

Big Mama 1

New member
פסי'לה מתוקה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהIVF הראשון שלך יהיה הטיפול המנצח. אל תדאגי, כמה שלא יפחיד אותך, אנחנו נגרש את הפחד מהר מהר והכל יעבור בשלום.

למעלה