IVF ראשון נכשל

שירי63

New member
IVF ראשון נכשל

IVF ראשון נכשל, עצוב אבל לא נורא אני כולי תקווה שפעם הבא יצליח. אני שמחה שלא סירבתי להתחיל מקום עבודה חדש בגלל הטיפול כי הנה ההוכחה כי אין לדעת מתי זה יצליח ולא מומלץ לעצור את החיים ואת הקידום בעבודה. אני מקווה שתלמדו מהנסיון שלי ואני מאחלת לכולכן הרבה בריאות , הצלחה וחג פסח שמח ופורה. שירי63 .

קוקלון

New member
היי שירי

צר לי לשמוע על השלילי ורציתי לספר שגם הטיפול שלנו נכשל לצערי. אני שמחה שלא דחית את הצעת העבודה החדשה, כי גם אני הייתי באותה סיטואציה אני מקווה שהטיפול הבא יהייה זה שיביא לך את הנסיך הקטן, וחוץ מזה שיהייה בהצלחה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שירי../images/Emo24.gif

עצוב לשמוע שהטיפול נכשל. טוב לראות שאת אופטימית למרות הכל, אבל תרשי לעצמך גם להיות עצובה ולבכות. אל תנסי להיות גיבורה גדולה מידי, כי בסופו של דבר זה דורש יותר מידי אנרגיה. אחרי שתגמרי להיות עצובה תסתערי קדימה על החיים
. אכן החיים ממשיכים ובקרוב תלמדי לשלב הריון עם העבודה החדשה
.
נועם

היי שירוש

היי שירי, שיהיה לך בוקר טוב ושבוע נפלא
מצטערת לשמוע על כישלון ה- IVF הראשון אך נפלא לשמוע על האופטימיות שלך. מקווה שגם אני אוכל לספוג ממנה
. מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה תהיה הפעם האחרונה
ובהרבה הצלחה בתפקיד החדש בעבודה
. יום מקסים- האחת שלעולם אינה מאבדת תקווה

נוטשי

New member
לשירי קבלי ../images/Emo24.gif לתמיכה ועידוד

מכירה את ההרגשה, מאחלת לך בעזרת ה' שטיפול הבא יהיה אחרון ויצליח בגדולֱ שבוע טוב, ובשורות טובות

בולה101

New member
הי שירי קבלי חיבוק../images/Emo24.gif

אכן מאוד עצוב הכישלון הראשון. תמיד אומרים שהראשון הוא הכי קשה. תנוחי לך היום, תבכי כמה שצריך עד שיתייבשו לך העיניים. תרוקני את עצמך וכשתרגישי שוב חזקה תעלי על הגל לטיפול הבא המנצח שלך. בינתיים קחי כתף ועוד אחת להניח עליה את הראש וגם חיבוק מועך לדרך ותמיד תדעי שאנחנו כאן בשבילך גם בטוב וגם ברע. והלוואי שרק בטוב. אז שיהיה בהצלחה בהמשך

למעלה