IVF ראשון-כשלון מס'1

דודידה

New member
IVF ראשון-כשלון מס'1

בנות, הרגע התבשרתי על כישלון הטיפול הראשון שלי , ואני בהלם מוחלט!! יש לי מיליון שאלות שאי אפשר לענות עליהם וזה מתסכל. מה יכולה להיות הסיבה כאשר מחדירים לך עוברים באיכות טובה ואצלי הכל תקין ? למה זה לא נתפס?זה משליך על כל מחזור העוברים באותו חודש?, כלומר אפשר להסיק על העוברים המוקפאים שהם לא איכותיים במיוחד בעקבות זאת?

גלי12

New member
צר לי על מה שאת עוברת../images/Emo24.gif

גם אני לאחר IVF ראשון שנכשל. אנחנו הגענו להפריות עקב בעיה מכנית אצלי ולכן חשוב לי להסב את תשומת ליבך ובכלל את תשומת ליבן של הבנות כאן לנקודה מסויימת. לאחר שהטיפול נכשל שלח אותי הרופא לביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית וראו איזה פלא, התגלה פוליפ במקום שדי יכול להפריע לקליטת העוברים!!! אציין שבצילום הרחם זה לא נראה וגם באולטרא סאונד שעשיתי מידי חודש (ועשיתי המון כאלה) לא נראה. לכן, חשוב מאוד שהרופא יסיק מסקנות מהטיפול ו/או ישלח אותך לבדיקה נוספת, ישנה את סוגי התרופות וכו'. מהמקרה שלי ניתן ללמוד שלא היה טעם כלל להמשיך את הטיפולים אם לא אעבור היסטרוסקופיה ניתוחית. בכל מקרה תתעודדי וכמו שאומרים כל נושא ה-IVF הוא ניסוי וטעיה. שיהיה לך ולכל הבנות כאן בהצלחה בפעם הבאה

שירן55

New member
../images/Emo7.gifעצוב לשמוע../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אין ספק שזה מבאס מאוד. אם העוברים באיכות טובה ואצלך הכל בסדר, אין לי ספק שההריון המיוחל מאוד קרוב
. תהיי חזקה ככל האפשר. מחבקת אותך חזק

שרון321

New member
../images/Emo7.gifתהיי חזקה

על פי דברי הרופא שלי הסיכוי בכל הפריה הוא כ- 20%. צריך כל כך הרבה כוח וסבלנות ובעיקר להתפלל הרי לסטטיסטיקה אין כל משמעות כשזה נוגע לנו. בהצלחה רבה. שרון

yonit7

New member
הסטטיסטיקה משתנה

ממטופלת למטופלת - תלוי בגיל, באיכות ביציות , איכות וספירת הזרע, אם היו הריונות קודמים ואם יש ילדים - ההצלחה היא עד כ- 30% בכל טיפול.

zohee28

New member
גם אצלי הניסון הראשון של IVF

נכשל. הייתי כל כך הממומה, ואחר-כך כל-כך מדוכאת ועצובה. גם אצלי החזירו שני עוברים יפים GRADE A בהחזרה עצמה הרופא אמר שיש סיכוי של 20% בכל הפריה. בביולוגיה/רפואה רב הנסתר על הגלוי. לא תמיד יודעים מה הסיבה לכל דבר, הכל שאלה של ניסוי וטעיה. בהיריון טיבעי הזרע המובחר מפרה את הביצית. במיקרה שלנו, למשל, יתכן שהזרע אינו באיכות הכי טובה, ובהפריה טיבעית הוא בכלל לא היה מגיע לביצית. יכולות להיות עוד המון סיבות. גם תהליך ההתחלקות הינו מאוד מורכב, משהו יכול להתפקשש באמצע... אני מאחלת לשתינו שפעם הבאה נצליח. והתאוששות מהירה.

Galit29

New member
טוב אז כמו שאמרו לך הבנות

זה באמת ניסוי כלים . אז לא להתרגש יותר מידי, מותר קצת לבכות ולחדש כוחות לחודש מוצלח!

d2b2

New member
גם אני קיבלתי שלילי על ivf ראשון

ומבינה מאוד לליבך. יעברו כמה ימים ותתחזקי לך , תסתכלי קדימה ותחשבי על הפוטנציאל החדש שיש לך בחודש הטיפול הבא . אבל קחי את הזמן אני חושבת שגם הימים האלו של המצב רוח חשובים בכדי שנוכל להתרומם מהם עם אנרגיות חדשות . בהצלחה.

לי מ ו ר

New member
קודם כל מצטערת לשמוע על השלילי

ואין לי הרבה מה לומר רק לתת חיבוק חם, ולקוות שזהו האחרון. לגבי המוקפאים, הסיכוי שלהם טוב. לא חסרות בנות (ואני בתוכן), שלא הרו בחודש השאיבה, והרו ממוקפאים. שאלת ההשתרשות היא שאלת מיליון הדולר.

בבוצי

New member
עצוב לשמוע../images/Emo24.gif

מאחלת לך שתתבשרי בקרוב בבשורות טובות והטיפול הבא יביא את ההריון המיוחל. לא תמיד אנחנו מבינים מה קורה וגם הרופא לא, צריך לזכור שהכל בידי שמיים וניתן לשנות גזירות על ידי תפילה. מאחלת לך שתאגרי במהירות כוחות למאבק האחרון -ובמהרה תפתחי כאן הודעת בטא יפיפיה.

סנונית 1

New member
עצוב עצוב עצוב ../images/Emo14.gif

שולחת לך מיליון
ים מקווה שבמוקפאיםתצאיעם בטא יפה. עד אז מנגבת לך את הדמעות.

hyb

New member
גם אני כמוך ../images/Emo24.gif

הכשלון בטיפול הראשון הוא קשה מאוד, אין לי תשובות לשאלותיך אך אני מקווה שבמהרה תקבלי תשובות ואת הפרוטוקול המנצח, והטיפול השני יהיה גם האחרון

hyb

New member
גם אני כמוך ../images/Emo24.gif

הכשלון בטיפול הראשון הוא קשה מאוד, אין לי תשובות לשאלותיך אך אני מקווה שבמהרה תקבלי תשובות ואת הפרוטוקול המנצח, והטיפול השני יהיה גם האחרון

בולה101

New member
../images/Emo24.gifחיבוקי

כל כך מבינה את התיסכול שלך שהרי אנחנו נוטות לחשוב שאם לא הצליח ההזרעות אז הפתרון הוא בהפריה. לכן הציפיות גבוהות (שלי במיוחד) והאכזבה קשה מאד. תני את הזמן והאמון לרופאים המטפלים שלך ואני בטוחה שהם יגיעו לתשובות ולפרוטוקול מנצח בשבילך. לכן קחי לך את הזמן ומהר מאד תחזרי לעצמך חזקה ועם הרבה אנרגיות חדשות וטובות לפרוטוקול הבא. אז שיהיה בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

ו
גדול לכאב שלך. ההלם הוא בהחלט עצום. כשעוברים לIVF עושים את זה כדי להצליח, לא כדי לחטוף שלילי נוסף בפרצוף. למרות הכל, הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. למה זה קרה? לאלוקים פתרונים. לא כל טיפול מצליח, נקודה. האם זה משליך על העוברים האחרים? לחלוטין לא. הם עוברים אחרים, כשיחזירו אותם גם את תהיי אחרת. הגוף שלך יהיה במצב שונה, לא אחרי השריית ביוץ ושאיבה, ובעצם העולם כולו יהיה שונה
. אז קבלי חיבוק גדול, ושבי איתנו עד ההחזרה הבאה שבה תיכנסי להריון.
נועם

למעלה