IVF פרטי

שקד שקד

New member
IVF פרטי

אני מעונינת לעשות באופן פרטי. יש כאן בנות עם ניסיון? ומה היתרונות על ציבורי? מה העלויות של שאיבות והחזרות? וקביעת פרוטוקול

eti22

New member
סופסופ גם אני יכולה לענות../images/Emo3.gif

אני הלכתי להתייעצות באופן פרטי אצל פרופסור משיח שיחת התייעצות ופרוטוקול-1000 שקל שאיבה שהוא יבצע באופן פרטי 1200 שקל זיפט-500 דולר לפי דעתי שווה ללכת לקביעת פרוטוקול אצל רופא נחשב ולשלם פרטי, לגבי שאיבות והחזרות[בעיקר אם זו החזרה רגילה ] אפשר לעשות על חשבון הקופה. לא יודעת מה לגבי ההחזרים עם המשלימים למיניהם. בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה. אתי

סנונית 1

New member
אני באופן אישי נגד פרטי בכלל

יש רופאים נהדרים בקופות החולים שנותנים את נשמתם למטופלות ולא כמו רופאים אחרים שהם מכונת כסף. חבל על הכסף שלך תספרי באיזו קופה את וימליצו לך על רופא טוב אם את במכבי או בלאומית אני ממליצה על ד"ר ברקוביץ הנפלאאאאאאאאא רופא בחסד עליון. ואם יש עודף כסף אפשר לתרום ואם אין אז חבל על כל אגורה. ברפואה פרטית לא מקבלים יחס מעודף, יחס מועדף מקבלים אצל רופא אנושי ויש כאלה בקופות. לדעתי זה הון מבוזבז. בהצלחה.

שקד שקד

New member
הכוונה לגבי IVF

אז בבתי חולים ציבוריים אין לך רופא שמטפל בך וכך גם לגבי החזרות ושאיבות..

עינת ב6

New member
שקד שקד...../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

הי לך...
כשרק התחלנו את תהליך ההפריות הגענו לפתיחת תיק באופן פרטי עם הרופא שבחרנו בו בהדסה... אמרנו לו שאנו מעוניינים לקחת אותו באופן פרטי והוא ענה לנו בכל הכנות שההחלטה בידינו והוא לא יאמר לנו שלא אבל... לדעתו זה פשוט לזרוק סתם את הכסף... הוא אמר שבכל מקרה הוא מן הסתם יעקוב אחרי התיק שלי ושלדעתו זה פשוט חבל...
בסוף החלטנו לקחת אותו באופן פרטי רק לפגישות בהם אנו קובעים ומחליטים על פרוטוקול טיפול חדש (זא"מ בסוף ובתחילת כל מחזור טיפול...) ככה אנחנו בטוחים שהוא מכיר ומתעניין בתיק... אבל את השאיבה וההחזרה לא נעשו באופן פרטי, ואני יכולה לומר לך שלפחות הפעם הכל הלך ממש בסדר (טפו...
טפו...
כמובן)
בכל מקרה אני מבינה את הרצון של ללכת על פרטי, אבל תנסי לבדוק אופ' של שילוב ולא הכל באופן פרטי כי זה באמת באמת נורא יקר!!!
אצלנו המזל הגדול הוא שהיחידה היא גם די קטנה ומונה מס' רופאים מצומצם, ככה שבסופו של דבר כולם מכירים את כולם!!!
לגבי העלויות , לפחות אצלנו זה ככה: פגישת ייעוץ וקביעת פרוטוקול 500-600 ש"ח וטיפול כולל של ההפרייה (יעוץ, מעקב צמוד,השאיבה וההחזרה,) 5,500 שזה נורא יקר!
מה שלא יהיה שיהיה לך המון בהצלחה
ואני מקווה שתמצאי את מה שהכי טוב לך!

סנונית 1

New member
ועוד משהו מתוך הלב

מתי בפעם האחרונה הרופא הפרטי שתק איתך 10 דקות בטלפון כשקיבלת מחזור בחודש שלא עשית טיפול? כי שלי עשה את זה בעצב. יש רופאים עם שליחות ויש רופאים בשליחות חשבון הבנק.

שקד שקד

New member
זה נכון לצערי

רוב הרופאים בתחום הזה הם רופאים של חשבון בנק... וברפואה הציבורית הם קצרי סבלנות ואת בעצם בידי האחיות תוך כדי הטיפול.

רוית ב

New member
שקד - רוב הרופאים שאני נתקלתי

וכולם במערכת הציבורית!!!!! במחלקות IVF ופוריות היו סבלניים עדינים קשובים ומלאי אמפטיה. בודדים מתנהגים בגסות ומי שמעז פותחים עכליו פה גדול ונמנעים מלהתקרב - זה הכל. לדעתי חבל על הכסף.

טיפול פרטי

גם אני מטופלת בחודשים האחרונים אצל דר' ברקוביץ', דרך קופת חולים לאומית. הוא בן אדם נפלא ונראה כי הוא מבין עניין. אני הגעתי אליו דרך המלצות.

פּוֹנְג

New member
פרטי וציבורי

זה גם תלוי מי הפרטי ומי הציבורי, אבל בגדול פרטי - את קובעת איתו את הפרוטוקול הוא יעשה לך את השאיבה ואת ההחזרה, קרוב לוודאי בתוספת תשלום (כאמור, תלוי מי הרופא) בכל מקרה, התהליך הוא דרך בית החולים אותו את בוחרת (על פי בית החולים איתו הרופא עובד או על פי בית החולים בו הקופה מאשרת לך) וקופת החולים נותנת לך טופס 17. כמובן שאפשר לעשות גם הכל פרטי, ואז זה עלות של כ 20000 (אבל אני מניחה שלא לזה התכוונת) ציבורי - הרופא התורן בבית החולים אותו את בוחרת או בית החולים אותו מאשרת לך הקופה, קובע לך את הפרוטוקול, את באה לבדיקות על פי מה שנאמר לך האחיות מעבירות את תוצואת הבדיקות לרופא התורן והוא קובע את המשך הטיפול השאיבה וההחזרה נעשית על ידי הרופא התורן באותו היום. כאמור, זה מאד כללי. תלוי מי הרופא הפרטי או הציבורי תלוי באיזה בית חולים את עושה את הטיפול. יותר פרטים יעזרו יותר במתן תשובות מדוייקות יותר. את צריכה להחליט בינך לבין עצמך מה הציפיות שלך מהרופא. יש רופאים בציבורי שיעמדו בכל הדרישות הללו יש שידרשו שתהיה אצלה בפרטי. לכל דבר יש מחיר ואני אישית בכלל לא פוסלת רפואה פרטית. (למרות שאני בציבורי
)

סביון1

New member
יש רופאים שלא גובים תוספת תשלום

עבור ביצוע השאיבה וההחזרה. משלמים להם עבור הפרוטוקול בלבד, והם באים לכבודך לשאיבה ולהחזרה, גם אם זה יוצא בשבת או חג, ומקבלים תשלום מבית החולים שאליו את הולכת, בלי לגבות ממך אגורה נוספת.

שקד שקד

New member
למה הכוונה בשבת

את מתכוונת בבית חולים פרטי כמו אסותא? הנה זה עוד דבר חשוב,האילוץ הזה מחבורי לבצע שאיבות לפני שבת או לאחריה וככה למשוך את הפרוטוקול. ומי נותן לך הנחיות לאחר האולטראסאונדים ובדיקות הדם.

סביון1

New member
כן, אני מתכוונת לבית חולים פרטי

שעובד בשבתות וחגים. גם את ההנחיות כמובן נותן אותו רופא. אני מטופלת אצל פרופ' שולמן. בזמנו עשיתי IVF באסותא כשהוא הרופא שלי וזה עובד כמו שתארתי.

תולו

New member
חצי פרטי

אני עשיתי חצי חצי: את הפרוטוקול אכן קבעתי יחד עם הרופא, וממש ככה, ובסופו של דבר זה היה הפרוטוקול המנצח. קיבלתי טופס 17 לאישפוז באסותא (שלב א' ו-ב') מהקופ"ח, את השאיבה עשיתי בשבת, עשה לי הרופא הפרטי וגם את ההחזרה הרופא הפרטי עשה בעלות כוללת של 2400 ש"ח, שזה מה שגם שאר הבנות שעשו פרטי והתאשפזו איתי שילמו. אין לי מושג לגבי ההבדלים בין פרטי לציבורי כי מעולם לא השתמשתי בשירותים הציבוריים (?!).

שקד שקד

New member
ויש אפשרות

לקבל החזר מהקופה גם על הפרטי(השאיבה וההחזרה?) אני בכללית

אם את מבוטחת בכללית מושלם

יש החזר עבור טיפול הפריה בבית חולים פרטי, עד 5700 ש"ח (או בסביבה), את עושה הכל עם הרופא שלך משלמת לבית החולים ומעבירה את החשבונית עם מכתב השחרור והמלצה של הרופא (צריך שהוא יהייה רופא שעובד ביח' IVF בבית חולים) את הטיפול האחרון עשיתי במדיקל סנטר וקיבלתי החזר מכללית מושלם, יצא אחרי ההחזר לשלם כ - 3000 ש"ח, גם לא זול. בהצלחה

זיסקלה

New member
מספר שאלות באותו הקשר

שלום שקד ובננות יקרות גם אני ממש ברגעים אלו פותחת תיק לivf ואני ממש לא יודעת איפה ? האם יש בנות שמכירות את ד"ר אורביטו ראול ? האם מומלץ ? מה לגבי מדיקל בהרצליה כמעט ולא נתקלתי בבנות בפורום שמבצעות שם , ושאלה אחרונה מה לגבי תל השומר ? אני יודעת שזה מבלבל ולא מובן אבל בבקשה אני ממש בלחץ אשמח גם לתשובות חלקיות .... תודה תודה .

ינית

New member
מסכימה בהחלט עם עינת

ההמלצה שלי ללכת על שילוב בין פרטי לציבורי, אני עשיתי את המעקב שכלל בדיקות דם ואולטרסאונד בקלינקה הפרטית ואת השאיבה בבית חולים, גם הרופא שלי חשב שחבל על הכסף אבל אני לא מצטערת על שקל. יום לאחר השאיבה הוא התקשר לשאול לשלומי והוא מנהל מחלקה!!! אני חושבת שהיחס והרגישות מאוד נחוצים בטיפולים.

למעלה