ivf סבב ראשון

תמרי76

New member
ivf סבב ראשון

שלום לכולכן.
מכל הפורומים שעוסקים בנושא הרופא שלי הכי המליץ על הפורום הזה.
אחרי 4 הזרעות, שתי הפלות הגענו לIVF. אני 5 ימים אחרי החזרה היו לי 11 ביייציות ו7 הפריות ואני מאוד מאוד לחוצה ומפוחדת.אני מרגישה שהחזה שלי לאט לאט מפסיק לכאוב ואני משתגעת. הייתי במיון אתמול עם גירוי יתר כואב במיוחד ועכשיו אני מתחילה להרגיש מאין כאבי מחזור... בכלהשנתיים האלו לא נשברתי אבל אני מתחילה להראות סימני שבירה....
מתי הכי מוקדם מישהי עשתה בדיקה בייתית? וממתי זה רלוונטי? האם מישהי פה נכנסה להריון למרות שהחזה הפזיק לכאוב? אשמח לתשובות
תודה ענקית מראש

פזית66

New member
זה עוד נורא מוקדם להחליט אם מספידים או לא

חמישה ימים זה בקושי מספיק זמן להשתרשות אפילו. כאבים בחזה גם אצלי היו והפסיקו לפני הבטא החיובית, והיו לי גם כל הסימנים הרגילים של המחזור. אני לא הייתי עושה בדיקה פחות מעשרה ימים אחרי ההחזרה (האמת שלא הייתי עושה בדיקה ביתית בכלל כי מי סומך עליהן....), וגם זה בהנחה שלא קיבלת אוביטרל או פרגניל כתמיכה ואז לפחות עשרה ימים אחרי הזריקה האחרונה. אין ברירה אלא לטפס קצת על הקירות.

ענבל ח1

New member
היי תמר

אחרי כל מה שעברת, לא פלא שקשה לך ואת מרגישה שאת משתגעת.
זה קורה לכולנו בשלב כזה או אחר, אבל מה שכן, בטיפולים נראה לי שכולנו לומדות שאנחנו חזקות יותר ממה שדמיינו. אני בטוחה שאת תצלחי הכל עד שתשיגי הריון תקין ותינוק בידיים.
מבחינה פרקטית, אין משמעות לכאבי החזה, זה לא באמת אומר כלום אם הפסיק לכאוב לך. ולגבי בדיקת הריון מוקדמת, יש כאלו שעשו פה בדיקות ביתיות 8 ימים אחרי החזרה ויצא להן חיובי ואח"כ בדיקת בטא אכן יצאה חיובית אבל וזה אבל גדול, הבדיקות האלו גם יכולות להטעות, במיוחד כשנעשות מוקדם מדי, וגם זה קרה פה בפורום לא פעם. לכן, אולי עדיף להתאזר קצת בסבלנות אם את מצליחה, עד הבטא.
שתדעי, שכולנו פה איתך, מתקשות להמתין בסבלנות ומטפסות על קירות.
אם את צריכה, יש לך אוזן קשבת פה.
תחזיקי מעמד ושיהיה המון בהצלחה!
ענבל

תמרי76

New member
בנות יקרות

אני לא מהנתמכות אבל אין לכן מושג כמה העידוד הקטן הזה חשוב
תודה רבה

למעלה