Ivf לניאדו

kimkar

New member
Ivf לניאדו

היי.
אני אחרי 3 הזרעות שלא צלחו וביום חמישי יש לי תור לפתיחת תיק לivf בלניאדו. מישהי מטופלת שם? אשמח לחוות דעת על הצוות המטפל...
ועוד משהו- האם יש צורך להגיע עם הבעל לפתיחת תיק?

היי, אני מטופלת בלניאדו

בסבב לילד שני, מאוד אוהבת את המחלקה, אחיות מקסימות, הרופאים לדעתי טובים ( מטופלת של הררי) , היה לי נעים בסבב ראשון וחזרתי לסבב שני.
הדבר היחידי שצריך לקחת בחשבון שזו מחלקה ציבורית ואת מטופלת על ידי הרופא שנמצא, טופלתי כנראה על ידי כולם וכולם טובים. פרוטוקול את מקבלת מהרופא המטפל והמחלקה נמצאת איתו בקשר תמידי.
אם יש לך שאלות אשמח .
העיקר בהצלחה ושדרכך תיהיה קצרה!

kimkar

New member
תודה רבה!

אני מטופלת של גלאובך. שמעתי דברים טובים על הררי.
שאלה- את הבדיקות דם והמעקב זקיקים גם עושים בלניאדו?

haych

New member
מצטרפת לכל השאלות שלך

הלוואי שאפשר לעשות את המעקבים במרכז בריאות האשה ולא לנסוע כל יומיים לבי"ח בעיר אחרת...

אין בעיה לעשות לפי מה שאני יודעת

תדאגי להפניות והמעבדה של לניאדו יודעת למשוך את התשובות

אני עושה במרפאה שלי

פשוט מגיעה מוכנה עם הפניות לבדיקות שם וקובעת תור לזקוקים .
אפשר גם בלניאדו אבל המחלקה שם נפתחת רק שמונה שמונה וחצי וזה הרבה זמן לבזבז לדעתי

haych

New member
טוב לשמוע

אני מאמינה שאני גם בדרך ל IVF. אני מטופלת של הררי במרכז בריאות האשה. כשעשיתי הזרעה הרופא (שהוא רופא IVF במאיר) אמר שלדעתו אני צריכה לעבור ל IVF ושהמחלקה במאיר ביי פאר טובה יותר מזו של לניאדו, וזה גרם לי להתלבט.
ואני גם תוהה, האם כדאי להמשיך אצל אותה רופאה, או לפתוח דף חדש עם רופא אחר?

תלוי בחיבור שלך לדעתי

אני מאוד מעריכה את הררי , יחסית לרופאת קופה היא עושה המון ומנסה המון, בגללה המשכתי וחזרתי שוב, לא רציתי לעבור לרופא אחר.
לגבי לניאדו מכירה את זה שאומרים שהיא לא מהמחלקות הטובות בארץ אבל הם נעימים ועושים את העבודה, ואם את מרוצה מהררי תמשיכי איתה. לעבור תמיד אפשר, כמובן הכל שאלה של לחץ זמן.
תגיעי למחלקה מקסימום תסתכלי תתרשמי ותחליטו, חשוב שתרגישי בנוח גם עם המחלקה ובעיקר עם הרופא המטפל.

haych

New member
תודה רבה

אני מרוצה מהררי, אבל בינתיים מרגיש לי שאנחנו מתקדמים לאט מדי, כנראה יותר בגלל הלחץ שלי ואני מבינה שיש גם נהלים ואי אפשר לדלג על שלבים בדרך.

את צילום הרחם עשיתי בלניאדו והייתי מאוד מרוצה, עד כמה שאפשר להגיד את זה על הסיוט הזה. בעקבות זה הבי"ח השאיר לי רושם ראשוני טוב.
הכי נוח יהיה לי בהלל יפה, אבל לא שמעתי עליהם כלום וגם אותם הרופא מההזרעה השמיץ (לא בדיוק השמיץ, פשוט אמר שהלל יפה ולניאדו הם רק "בסדר").

השבוע אני נפגשת עם הררי ונראה להן ממשיכים מכאן.

באיזה שלב את?

עד שמגיעים לIvf לוקח זמן אין ברירה אלא להיות סבלניים, אבל כשמתחילים הרבה תלוי בקצב שלך וכמה את רוצה למהר, חשוב לשים לב ללמוד ולא ללכת אחרי המטפל בעיניים עצומות, הם לפעמים נתקעים בפרוטוקול ויכולים להמשיך ככה הרבה זמן. תיהי מעורבת בכל התהליך. אם לא הייתי מתעקשת כנראה שעד עכשיו הייתי עדיין בסבבים לראשון.
הררי מעולה תנסי להתחיל איתה ותראי איך את מרגישה.
אגב זה שהוא השמיץ לא אומר כלום, הוא מפרגן למחלקה שלו.

haych

New member
אני אחרי הזרעה ראשונה

הרופא אמר שכדאי לעבור ל ivf ואני מסכימה. יש לי חצוצרה חסומה ודומיננטית, שבלי הורמונים הביוץ קורה רק מהצד הזה. ועם הורמונים הזקיקים בצד הפתוח מתפתחים הרבה יותר לאט.
מרגיש לי בזבוז זמן, במיוחד לאור העובדה שאחרי כל טיפול יש לי חודש הפסקה בגלל ציסטה.
&nbsp
ברור לי שזה שהוא השמיץ לא אומר כלום, הוא לא אובייקטיבי. לא שמעתי על לניאדו עד שהוא אמר, אבל כן שמעתי שמאיר טובים. אבל צריך לקחת בחשבון גם שיקולי נוחות ומרחק מהבית.
מתסכל...
אני מניחה שאצטרך לעבור עוד לפחות הזרעה אחת, אבל אני כבר רצה קדימה במחשבות ורוצה להיות מוכנה עם כל מה שצריך ל ivf כדי לא לבזבז אחר כך זמן יקר. יש לי עכשיו 3 חודשי הפסקה מטיפולים ומבחינתי זה זמן מעולה להתארגן.
&nbsp
יש מצב שבאמת אמשיך עם הררי, היא מאוד מקצועית. דברים אמנם לא מתקדמים בקצב שהייתי רוצה אבל זה בגלל שזה בציבורי וחא בגללה.
תודה רבה!

משהו שיעלה לך חיוך אני מקווה לפחות

היתה איתי מישהי גם מטופלת של הררי בסיבוב הקודם עם חצוצרה חסומה ונקלטה בהזרעה, הכל אפשרי! אל תרוצי מהר קדימה. תני צ'אנס לכל סיבוב.

haych

New member
הרופא הוציא לי את הרוח מהמפרשים...

הוא בספק שהצד הפתוח בייץ בכלל כי הזקיקים היו די קטנים...
בגלל זה הספדתי את הסבב כבר רגע אחרי ההזרעה, ואכן קיבלתי מחזור (שגם הקדים בשלושה ימים. זה הגיוני שאני לא מקבלת תמיכה?)

WaitingForIt

New member
היי יקרה:)

ממזמן לא דיברנו, איך את? קראת את ההודעה האחרונה שלי בפורום? בסוף מסתבר שעברתי היסטוקרפיה ושמה הוא פתח את החצוצרה אז אולי שמה יהיה סיכוי לראות בצורה יותר טובה את הבעיה ולפתוח אותה, למה לא הציעו לך לעבור? בכל מקרה, אולי כדאי להציע לבד? (אמא שלי עברה היסטרו׳ בפעם השנייה ונכנסה להריון.. וזה היה כבר ivf 6 והיא התעקשה בעצמה וזה עזר:) ) .. אני הייתי גם נשארת עוד בהזרעות.. אבל זאת ההחלטה שלך
!! אני גם בסדר, ביום חמישי מעקב זקיקים ראשון.. נורא מקווה לזקיק(;

haych

New member
הלוואי שזו באמת הייתה החלטה שלי...

זה לא שאני יכולה להגיד שבא לי ivf ולקבל. יש נהלים ובלה בלה בלה. מן הסתם תיהיה לי לפחות עוד הזרעה אחת.
לא דיברו איתי על היסרו' ולמען האמת אני לא כל כך מעוניינת. הגעתי עד הלום, אני לא רוצה עכשיו ניתוח ולהתחיל שוב לנסות טבעי שלכי תדעי אם יצליח. אין לי זמן, אני בת 32 ואני רוצה יותר מילד אחד. אז לפרוסקופיה ואז נסיונות נוספים עד שיאושר לעבור להפריה... אני כבר עוד רגע שם. רוצה לסיים עם זה כמה שיותר מהר.

WaitingForIt

New member
לא הבנת אותי:)

עברתי היסטרו׳ אבחנתית שהיא נעשת בצורה דומה לצילום רחם.. בלי שום הרדמה ובלי חומר ניגוד (באמת שמים סוכר מעורב במים ומעבירים אותו בחצוצרות) אז זאת פרוצדורה לא מסובכת בכלל..ממה שקראתי היא יותר טובה מצילום רחם לפתירת בעיות כמו חצוצרות סתומות אז אולי פתחו את השמאלית שלי רק בגלל שזה היה היסטרו׳ ולא צילום רחם.. פשוט קראתי פעם שחצוצרה סתומה יכולה להפריש איזה נוזל שיכול לפגום בכניסה להריון מהחצוצרה השנייה.. אני מסכימה איתך לחלוטין שהזמן דוחק ושרוצים שזה יסתיים כבר, פשוט לפי מה שאמא שלי עברה (וחברותייה למחלקה אי שם בתחילת 2000) ivf זאת לא נוסחאת קסם.. והיא כבר התייאשה ולא ידעה כבר מה לעשות, ומישהי בפורום אחד המליצה לה להתעקש שוב על היסטרו׳ (ניתוחית- שזה באמת ניתוח עם הרדמה) וזה מה שגרם לivf המוצלח.. ושתביני, היא ניסתה כל דבר כבר כי הם היו ״לא מוסברים״.. ובגיל 37..

רופאים חיוביים זה נהדר...

תעברי לרופא שיאמין בל ויגיד לך שלא משנה מה יהיו לך כמה ילדים שאת רוצה!
מה הכוונה לא בטוח? לא עשו בדיקות דם? לא נתנו אוביטרייל לביוץ? ההזרעה היתה עם הורמונים?

haych

New member
הייתה עם הורמונים

הרופא הזה הוא לא הרופא שלי, אני בציבורי והוא הרופא שהיה פנוי להזרעה. הוא עושה גם ivf ואני מניחה שיש לו אינטרס לדרבן אותי לעשות ivf ועוד בבי"ח בו הוא עובד, אבל לפי ההתקדמות נשמע שהוא צודק. החצוצרה הפתוחה שלי פשוט מתפקדת פחות טוב.

אי אפשר לדעת בוודאות מאיפה היה ביוץ כי לא ביצעתי מעקבים אחרי הביוץ.
עשיתי מעקב זקיקים ביום רביעי וביום חמישי. ביום רביעי היה זקיק של 15 בצד החסום ועוד 3 של 12. בצד הפתוח היה זקיק של 14 ועוד 2 של 12.
ביום חמישי הזקיק של הצד החסום גדל תוך 24 שעות ב 3 מ"מ... והזקיק בצד הפתוח לא גדל כלל. רק הקטנים יותר גדלו במילימטר אחד.
זו הייתה הפעם האחרונה שעשיתי מעקב.
באותו יום וביום למחרת עדיין הזרקתי גונאל, בשבת בבוקר הזרקתי אוביטרל ובראשון הייתה ההזרעה.

haych

New member
בעקבות השרשור הזה החלטתי ללכת על

לניאדו ולהמשיך עם הררי.
הלוואי שמעכשיו הדרך תיהיה קצרה...

למעלה