ivf ורפלקסולוגיה!!

primavera 1

New member
ivf ורפלקסולוגיה!!

הפרייה חוץ גופית! כיצד הרפלקסולוגיה יכולה לעזור? באיזה שלב לדעתכם רצוי לעשות את הטיפול? האם חשוב לטפל גם בבעל? באיזה נקודות עיקריות בכף הרגל כדאי לעבוד? אודה לכם על הדיון!

csh018

New member
רפלקסולוגיה מעולה לבעיות פוריות

אני מחלק את הטיפול ל2. לזהות את הסיבה בעיקר לכול אלה שבאות אלי עם הסיבה אין סיבה או לא נמצאה כל בעיה ביולוגית. האקליים של המטופלת חייב להיות תקין ב100%. ופה התפקיד שלנו המטפלים לאזור ולאזן ולגלות עודף חוסר סטגנציות. אני משתלב בתוך טיפולי IVF ועוזר למטופלות לאורך כל התהליך. אני מטפל מי שלב הווסת ועד לאחר החזרת העוברים כאשר אנו ממתינים לשמוע מזל טוב את בהריון. בכל שלב בתהליך אני מתאים את הטיפול שלו. בטיפולים בבעיות פריון ישנה עזרה גדולה של הרפלקסולוגיה מנסיון ( 8 תינוקות). בהצלחה שלומי

primavera 1

New member
תודה לך !

האם נראה לך שניתן להוכיח באופן חד משמעי שהרפלקסולוגיה עוזרת לבעיות פוריות? זה מה שביקשו ממני להוכיח במחקר שאני עושה למרכז רפואי.

csh018

New member
אני משתמש במילה אקלים כמטפורה

אך היא כל כך מדוייקת. אקלים כולל חם לחות לחץ ( ברומטרי) נפשי מצב הקרקע בו נמדד האקלים. ואם לא קיים איזון מלא בן כל הפרמטרים אין פריון. וכמו שהאקלים שונה בן אזור לאזור כך הוא שונה בין זוגות. תפקידינו כמטפלים לא להיות חזאים אלה ליצור איזון בין כל הגורמים. בהצלחה שלומי

למעלה