IVF - הסדר חדש לכללית

מצב
הנושא נעול.

יעלה ר

New member
IVF - הסדר חדש לכללית

IVF - הסדר חדש לכללית
בוקר טוב לא קשור לפורום הזה, אבל כולנו מכירות בנות שבטיפול IVF עכשיו, אז אם ניתן לעזור לכמה מהן... למה לא? אתמול נודע לי שלכללית מושלם יש הסדר חדש, ציטוט מאתר האינטרנט שלהם "הפריה חוץ גופית לילד ראשון ושני בבתי חולים פרטיים החזר סכום השווה ל 75% מההוצאה עבור טיפול ההפריה עד סך 5743 ₪ לטיפול עד 6 טיפולים לכל ילד". פרסמתי את ההודעה אתמול בפורום פוריות. זה מיד זכה לתגובה, של כמה מטופלות שאמרו שמיד יבדקו את העניין. אם תוכלו להעביר את האינפורמציה - מצויין בהצלחה לכולן.

רועיבת

New member
יש איזשהו סיכוי

IVF - הסדר חדש לכללית
בוקר טוב לא קשור לפורום הזה, אבל כולנו מכירות בנות שבטיפול IVF עכשיו, אז אם ניתן לעזור לכמה מהן... למה לא? אתמול נודע לי שלכללית מושלם יש הסדר חדש, ציטוט מאתר האינטרנט שלהם "הפריה חוץ גופית לילד ראשון ושני בבתי חולים פרטיים החזר סכום השווה ל 75% מההוצאה עבור טיפול ההפריה עד סך 5743 ₪ לטיפול עד 6 טיפולים לכל ילד". פרסמתי את ההודעה אתמול בפורום פוריות. זה מיד זכה לתגובה, של כמה מטופלות שאמרו שמיד יבדקו את העניין. אם תוכלו להעביר את האינפורמציה - מצויין בהצלחה לכולן.
יש איזשהו סיכוי
שזה רלוונטי לגבינו?

שיר5520

New member
לא קשור

IVF - הסדר חדש לכללית
לא קשור
כל מה שקשור להחזרים על טיפולי IVF רגילים לא קשור אלינו. זה קשור אלינו רק כשיש ביציות בארץ. אז אנחנו מקבלות החזרים כמו טיפלי הפריה אחרים. כשהטיפול בחו"ל אנחנו לא מקבלות בכל מקרה (או מקבלות סכום זעום)

מצב
הנושא נעול.
למעלה