ivf ברמב"ם מי יודעת?

ivf ברמב"ם מי יודעת?

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי אישורים לטיפול ברמבם. מישהי מכירה את המקום? מה עושים איך זה הולך? עד עכשיו הייתי מטופלת באופן פרטי אצל דר' לייטמן וכל כך התרגלתי אליו אני לא יודעת מה אני אעשה שם בלעדיו. מישהי יכולה לספר קצת? תודה

פליאה 4

New member
תשובה+יש גםאני קיבלתי אישור לרמב"ם

סוף סוף קיבלתי אישור לרמב"ם להיסטרוסקופיה לשאלתך שמעתי הדים חיוביים על המחלקה שם רק שמועות בכל אופן המון המון ב ה צ ל ח ה

תמרלה

New member
אני גם אשמח לשמוע פרטים

האמת שעד עכשיו שמעתי על אלישע, בני ציון ולין - והשבוע כשהיינו בחיפה ( אני גרה יותר צפונה) בעלי שאל אותי - מה עם רמב"ם מה ה"בנות" אומרות על רמב"ם ( הבנות= בנות הפורום כמובן!) אז מרקיטיטו את צעד אחד לפני אז אשמח לשמוע מה נאמר על רמבם, ודרך אגב אני מטופלת אצל ליטמן דרך הקופה ובאמת קשה לדעת מה נעשה ברמב"ם או במקום אחר בלי הרופא שכל-כך התרגלנו אליו? שיהייה בהצלחה !

אולי בכל זאת משהי יודעת?

תמרלה יקרה, איזה כייף למצוא אחות שמטופלת גם אצל לייטמן, נכון שהוא מדהים? הגעתי אליו אחרי הרבה סיבובים וסוף סוף הרגשתי שיש על מי לסמוך, אל תדאגי אני אפלס לך את הדרך ברמבם אם תגיעי, ומקווה שתצליחי תחנה אחת לפני... את יודעת אם הוא יוכל לטפל בך גם ברמבם? (לייטמן).

לבנה123

New member
איזה יופי שהגיעו האישורים - ואפשר

להתחיל. רק שתדעי שאני חושבת עלייך. תעדכני מתי בדיוק להחזיק אצבעות?

מה? אף אחת לא טופלה מעולם ברמבם

זה מלחיץ אותי קצת שאין כאן אף מטופלת רמבם אולי אני המטופלת היחידה שם?? יכול להיות משעשע... אולי בכל זאת? ולבנה תודה חומד אני מנסה לשלוח לך מסר

נועם@בת

New member
נסי בפורומים המתקדמים

אצל ההריוניות ואמהות יש סיכוי לתשובות מעודדות יותר. נועם

chompi1

New member
חמודה

כמובן שאין לי מושג קלוש לגבי רמבם, אבל רציתי לאחל המון הצלחה.

למעלה