I've been wondering...

PURPLE CHICKEN

New member
I've been wondering...

עכשיו, כשגם השידורים החוזרים של באג נגמרו, אנחנו לגמרי באג-לס.
היום אימא שלי אמרה לי משהו שגרם לי לחשוב טיפה- בכל זאת אנחנו פורום בנות גילמור, ועד כמה שידוע לי פורום בנות גילמור היחיד בארץ, או לפחות הכי גדול בארץ, לא?
אז בכל זאת אם למישהו יש השפעה בעניין ואם מישהו צריך לעשות משהו- אלה אנחנו.
מה שאני מנסה להגיד זה שאסור לנו לשבת ככה ולבכות עם המון אייקונים בוכיים על זה שאין לנו באג, או לחילופין לעסוק בדרכים לא חוקיות ולתת לאחרים לאכול את הלב מקנאה. אסור לנו לתרץ את העניין בזה שאין לערוץ 3 מספיק כסף ובגלל זה אין טעם לעשות שומדבר. אנחנו צריכים לפעול!
וכן, אם לא נתעצל, אפשר לעשות משהו, אפשר לפחות לנסות.
אני חשבתי על עצומה- אני לא יודעת בדיוק איך עושים את זה, אבל בטח אפשר לעשות עצומה באינטרנט איכשהו, דרך html, לא? מישהו יודע איך עושים?
אקיצקץ, אני לא יודעת מה אתכם, אבל לי נמאס לא לעשות כלום.
אנחנו צריכים לייצג את מכורי באג בארץ, ולעזור.
אפשר אפילו לבקש מפורום סמולוויל וחברים שיעזרו לנו.
בואו נעשה... משהו.

Chloe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

חיזקי ואיצמי ירדנושית
, אני כאן לשרותכם
, מוכנה לחתום או וואטאבר

ME2

אבל.. עצומות.. זה דבר ש.. לא עושה את העבודה
זה אידיוטי ואף פעם לא מצליח! צריך לחשוב על משהו אחר..

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo4.gif

אני חושבת שעצומה כן יכולה לעבוד, אם המון אנשים יחתמו עליה. והרבה אנשים יחתמו עליה.
חוץ מזה, זה לא יזיק לנסות...
יש לך עוד רעיון?

Sweet Misery

New member
עצומות לא עושות את העבודה?

תני לי לספר לך על עצומה שהןתחלה בזמנו כשנודע לקראת אמצע העונה הרביעית של מכושפות שתפקידו של ג'וליאן מקמהון (קול) בסידרה נגמר. בזכות העצומה, החוזה של ג'וליאן הוארך בשנה. never underestimate the power of a good fan.

מרילנצח

New member
../images/Emo45.gif ובואו נעשה משו ענקי...

סתם רוכבת על הרעיון של ירדן.. נחבר עצומה ונבקש מפורום סמוולויל , חברים, אי.אר , ומה לא.. ונעשה עם זה משהו למרות שזה לא כל כך אשמתם של ערוץ 3 אבל באמת חייבים לעשות משו... אני אחשוב כבר על משו..

PURPLE CHICKEN

New member
אינדיד, וגם...

אני לא יודעים אם אתם זוכרים, אבל פעם סיפרתי שבאג הייתה אמורה לרדת אחרי העונה הראשונה, כי לא היה לה רייטינג כ"כ גבוה, אבל אז באו המעריצים ו... טוב, אני לא יודעת מה הם בדיוק עשו, אבל הם גרמו לכך שימשיכו לעונה השניה, ועכשיו גם השלישית, והרביעית.
יכול להיות שאלה סתם שמועות, אבל זה מה שאני שמעתי.
כן, למעריצים/צופים יש כוח עצום.

the cookie girl

New member
תגובונתתתתת

ת'אמת אני ראיתי
בשידורים הראשונים כאילו הלא חוזרים אז לא אכפת לי לראות חוזרים אבל בכל זאת אני מאודדדד אשמח אם העונה הבאה תגיע לארץ! טוב ועכשיו לנושא של השרשור- אני מאוד אשמח להיות חלק מזה אבל אני ממממשששש לא יודעת איך בונים אתר בשפה ומממממשששש לא נראה לי שאתר בבונו/בננה בום/זקונטנט (למי שמכיר) או כל אתר על אותו עיקרון יעשו את העבודה... זה נראה מאוד חובבני ואין אופצייה לחתימה חופשית ונורמלית. אוקי חוץ מהקטע של בניית אתר שבו אני לא ממש יכולה לעזור אפשר למשל לעשות קובץ וורד של טבלה עם שמות, טלפונים וכו' וכל מי שרוצה מדפיס, מחתים את כל החברים והסביבה שלו ואZ שולח את כל החתימות לכתובת של מישהו שיסכים לרכז את זה. אפשר לקבוע מספר שנראה לנו שישפיע ואז כשנגיע למספר הזה זה שנשלחו אליו כל הרשימות של החותמים ישלח את זה לערוץ 3. זה רעיון טוב להתאחד עם פורום סמולוויל, חברים ועוד סדרות שלא נראה פרקים חדשים שלהן בגלל הסכסוך עם וורנר כי אז יהיה לנו יותר כוח. בכזה מצב המטרה היא לפרסם את זה בכל פורום ואתר שעוסק בתוכניות האלו שכמה שיותר אנשים ידעו על הרשימה. הקטע עם חתימות אמיתיות נראה לי יותר אמיתי מחתימות באינטרנט שאמנם הן יותר פשוטות להפעלה אבל אם הרבה ילדים יקחו יוזמה ואפילו יחתימו רק את הכיתה שלהם זה יגדל להמוןןןןן ואם כל זה לא יעבוד, אנחנו יכולים להתנחם במכושפות.

צודקת.

יש המון, המון עצומות באינטרנט...ורובן פשוט לא עובדות. לא צריך אפילו טלפונים, אולי רק שם משפחה, שם פרטי ואי מייל. אני חושבת שככה זה יהיה הכי טוב, חוץ מזה שאני טובה בלשחד אנשים.
אני מעניקה להם את אהבתי הנצחית וטאדה!

מרילנצח

New member
כן אבל צריך לחשוב על מה חותמים..

צריך לחבר נוסח .. לא אכפת לי להיות שליחה ולפתוח הודעות בפורומים של סמולוויל חברים אי. אר כדי שבאמת יהיה לנו כח.. אז בכיף אני אפתח שם הודעות רק תגידו לי אם זה בסדר או שלא..

blue dragonfly

New member
רעיון טוף!../images/Emo45.gif

ותחשבו על זה, כמעט כל הארץ מתלוננת על זה שערוץ שלוש לא מספק את הסחורה ואיזה באסה שהסדרות האלה לא יחזרו לארץ ו"הסדרות הטובות ביותר בעולם" אעלק
אבל מה, כולם מקבלים את זה בבאסה ופשוט יושבים ולא עושים כלום
אז באמת הגיע הזמן שנעשה משהו!
מישהו בכלל יודע על מה הסכסוך הזה בכלל?
(של ערוץ 3 וWB)

holden c

New member
אם כבר

אז לכתוב כמה נוסחים: אחד לערוץ 3 שלוש לזכיניות ערוץ 2 ועוד אחד ל"יס". הסכסוך הזה התחיל כשוורנר דרשה (ועדיין דורשת) סכום בלתי נסבל של מאה אלף דולר לפרק ובערוץ 3 התחמקו ולא התייחסו. וורנר הגישו תביעה לבית המשפט נגד ערוץ 3 ובה דרשו להפסיק את שידורי הסדרות. בית המשפט קבע שמותר לערוץ 3 להמשיך לשדר את הפרקים שבידיו אבל וורנר מצידם לא מוכנים לרדת במחיר הגבוה. זאת הסיבה שגם שאר חברת הטלויזעיה כמו "יס" וערוץ 2 לא מוכנות להשקיע כל כך הרבה כסף. תחשבו שהם אמורים להוציא 2.2 מיליון דולר על כל סדרה. בגלל זה עצומה זה דבר נחמד אבל בסופו של דבר מסתכלים על כמה זה יעלה.

Sweet Misery

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

אני שמעתי שזה היה בגלל ש-ICP לא שילמו לוורנר על סרטים וסדרות שהם קנו ולכן הם תבעו אותם.

holden c

New member
לא ממש

ICP חתמו על חוזה עם וורנר שהם מתחייבים לשדר את הסדרות שלהם במשך כך וכך שנים. הקטע שבאמצע החוזה וורנר העלו את המחיר וחברת ICP לא רצתה לשלם למרות ההתחייבות ואז התחיל הסכסוך.

HaMsTeR

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif

אני לא יודעת טוב HTML אבל אני אשמח לעזור, אם צריך במשהו.

למעלה