I've Been mistreated!

I've Been mistreated!

מישהו פה היה בהופעה? היום היה ארז נץ בערב מחווה לדיפ פרפל ולד זפלין בברבי החדש חדש בכפ"ס. אין לי דברים רעים להגיד על ההופעה הזו. השיר המצויין Mistreated הפתיע אותי. הם פשוט עשו אותו כל כך טוב. והסולו המצוין ב Heartbreaker. פשוט מדהים. ארז נץ ודרור לוקאץ' פשוט מעולים. כל שיר הוא מתעלה על עצמו. פשוט מדהים. אז מי היה?

noosh

New member
אני הייתי ../images/Emo13.gif

והיה טוב!!!!! למרות ש... לא יודעת, קשה להכנס לנעליים של פלאנט, ו... אני בחיים לא אשכח את הביצוע של שליחי הבלוז ל-whole lotta love לפני חודשיים, אז... חוצמזה, היה חסר חליל בסטרוואי! אני חייבת לציין שאינ מעדיפה את הבארבי בת"א, הוא הרבה יותר.. כיפי... בכפ"ס הכל גדול מדי, בת"א צפוף וכיפי
אמממ מחר פינק פלויד, לבווווואאאאאאא!!!!!

לא חליל היה חסר ג'.פ ג'ונס ופלאנט

היו חסרים. תגובה ארוכה אולי מחר, ארז נץ יודע גיטרה, על זה אין ויכוח האיש וירטואוז בכל קנה מידה, גם הר פז (למרות שהציגו אותם 9 פעמים אני עדיין לא זוכר את השמות) באסיסט בכלל לא רע, והקלידן היה על אחלה בקטעים של דיפ פרפל, והמתופף, נו המתופף תיפף (ואפילו היה בסדר). אבל מה, דרור לוקאץ' מאוד אוהב רוק כבד, רואים עליו שהוא נהנה (גם אני הייתי נהנה במקומו), אבל לשיר, איכשהו לא הלך לו, איש נחמד, אבל איאן גילן או רוברט פלאנט הוא לא, נכון אף אחד לא גילאן או פלאנט (חוץ מהשנים שהם כן) אבל קצת כריזמה לא הייתה מזיקה. אמרתי שבקטעים של פרפל הקלידים היו בסדר, ובאופן מפתיע דווקא את הקטעים של לורד הוא הצליח לעשות במימונות גדולה, אבל בקטעים של לד זפלין, ה"המונד" הוציא צלילים סגולים במקום זפלניים. יכול להיות שזה בעיה של סאונד יכול להיות שזו בעיה של מיומנות, אבל הצליל של הקלידים לא הזכיר אפילו את זה של זפלין. עוד עניין קטן, במשך כל ההופעה היה סאונד מציון בשני השירים האחרונים ובהדרן (למה לא תלו שם את השלט מעולמו של ווין: no Stairway to Heaven) הסאונד פשוט צרם, מישהו נרדם כנראה על הקונסולה. עם כל זה, לחברה יש אנרגניה והם יודעים לנגים, הברבי בכפ"ס, שעדיין מפתיע אותי שיש דבר כזה, היה ריק מידיי (או גדול מידיי לחילופין אני לא יודע) ולאורך רוב ההופעה לא הייתה אווירה אמתית של מופע, אבל עם הכל, היה לי כייף. יצא ארוך אני כנראה לא אכתוב עוד משהו מחר. פינק ו noosh מה לבשתם (אני הייתי הבחורה עם החולצה השחורה השקופה
)

ganooov

New member
אגב, ../images/Emo13.gif

היה ויכוח רציני על מידת הוירטואוזיות של ארז נץ בפורום כלי נגינה ונגנים. הטענה העיקרית נגדו היא שהוא תקוע במקומו כבר שנים, כשילדים צעירים בגילי יותר טובים ממנו. לגבי פינקי - הוא היה הבריון מימינך
. (פחחחחחחחח... לתאר אותך בשבילם?
)

גם אני נכחתי ונהנתי מכל רגע

ופגשתי את פינק שלנו!! אני לבשתי חולצה לבנה של דיפ פרפל

noosh

New member
הבחורה עם החולצה השחורה השקופה

הייתה חברה שלי
אז... אמממ...... אני הייתי עם גופיה עם הסימנים של לד זפ (שדי נהרסה כי הכנתי אותה לבד...) והבארבי גדול מדי, בת"א יש אווירה

SickAgain

New member
דווקא לפי דעתי לוקאץ'-החוליה החזקה!

קשה לי להבין למה אתם לא שמעתם שיש לבחור קול ממש ממש טוב...אני הייתי בהרבה הופעות שלהם, אולי קרה לו משהו באותו ערב שאתם הייתם, אבל הוא בפרוש זמר מקצוען ועם הקול הכי טוב, שאני שמעתי כאן בהופעת קאברים כלשהי..בטח ובטח שיותר טוב מדני שושן הבזיוני של שליחי הבלוז, שלא זוכר את המילים גם כשהדף מול הפנים שלו או בברט ואקנין של סטלה מאריס שהטון והקצב שלו בכלל לא קשור לכלום.. לסיכום, נדמה לי שנפלתם על ערב פחות טוב של דרור לוקאץ' למרות שקשה לי קצת להאמין, כי לפי מה שאני זוכר בכל הופעה והופעה הוא היה מספר 1!

רפי48

New member
הייתי במופע גם....

בחג סוכות האחרון......אמפי ואהל פארק הירקון......... אחללה הופעה, יופי של ביצועים, ארז נץ כהרגלו הדליק את הקהל....מתופף שכמה שהוא קטן קומה......ככה הוא היה גדול. גם הזמר דרור לוקאץ.......עם קול אימים רק שחסרה לי הנשמה. בקיצור.....לך לא תצטער. שעתיים של קלאסיקה שכבר לא עושים כיום רפי

בספציפית הזו לא הייתי

הייתי באחת בפארק הירקון בסוכות, ופעם אחת הוא בא לבית ספר שלי, הוא גם הופיע באיזה בית קפה רחובותי די הרבה פעמים שראיתי אותו, והוא יופיע ביום העצמאות ברחובות קרוב לביתי! הם ענקיים, דרור לוקאץ' (בהנחה שזה הזמר, ולא המתופף או משו) שר יותר טוב ממה שרוברט פלאנט שר בהופעות (אבל זה לא קשה, משום מה רוברט זייפן רציני בהופעות), וארז נץ לא מבייש את ג'ימי פייג' בביצועים מעולים, אבל על אף שאני מעדיף את זפלין , הביצועים של דיפ פרפל הם באמת פשוט ענקיים, אחרי ששמעתי את הביצוע שלהם ל"כוכב האוטוסטרדה" (סלחו לי...) חרשתי על השיר הזה חודשים ארוכים, בקיצור מופע ענק.

LadyG

New member
מסכימה איתך

שהקאברים לשירי הסגולים טובים מאוד. לגבי לד זפלין מסתמנת לטעמי חולשה. דרור לוקאץ' הוא בעיני החוליה החלשה. ארז נץ הוא וירטואוז אמיתי, נגן הקלידים (לא זוכרת את שמו) היה מעולה. בסך הכל ערב חביב ביותר.

SickAgain

New member
"רוברט פלאנט זייפן אמיתי בהופעות"?

לא יודע איזה הופעות אתה שמעת של זפלין ושל רוברט פלאנט בכלל. אבל מכל הבוטלגים הרשמיים שאני שמעתי אני יכול לאמר לך בבטיחות ובלב שלם שאתה טועה בגדול ידידי. או במילים אחרון-רוברט פלאנט שפיץ-פלייר לא נורמאלי על במה. אם בעינייך הרגש העצום והנשמה שהוא נותן בכל צוויחה וצרחה זה זיוף...מי אני שיעמוד בדרכך אל האמת הנכספת. אבל רוברט פלאנט הוא לא גידי גוב שינסה לשיר לפי הטון המקובע כל הזמן...הוא הוא היה האחראי העיקרי ב68 להפוך את זמר הרטק להיות כלי מוסיקלי לכל דבר-מעבר להיותו זמר...ובהופעות זה התבטא באקסטזה בלתי רגילה ובאטרף ממושך מרגע הגונג האתחלתי...אני מציע שתראה את הDVD החדש שיצא ב27 למאי כדי להבין על מה אני מדבר או אפילו את song remains the same המוכר... מה שהוא עושה שם ב Dazed אני לא משעתי מאף מבצע שקורא לעצמו זמר, מעולם.

היתה להם אנרגיה

מה שהיה חסר אצל סטלה מאריס לדעתי.. אבל יותר נהניתי אצל האחרונים. אולי זה המפגש הראשון והממוקד מאוד עם שירים מוכרים וגם נידחים יותר של לד זפלין, מה שמאוד ריגש אותי. אני לא כל כך מכיר דיפ פרפל, אבל הבלק נייט היה גדול, למרות שהיתה לי בעיה עם הקלידים... הזמר קצת חיפף בסינס אייב בין אוהב אותך, הוא עשה מה שפלאנט תמיד עשה בהופעות.. כאילו אילתר ומשך את השירה בטונים יותר נמוכים- הוא לא התאמץ במיוחד להגיע לצלילים הגבוהים הכל כךךךךך יפים של פלאנט שמעבירים צמרמורת קלה.. לשמוע את זה בהופעה בוודאי הרבה יותר מצויין מהרמקולים של המחשב. הריין סונג היה מעולה. זה היה הפתעה כמעט כמו שיר האוקיינוס בסטלה מאריס. מה שביאס בשיר האחרון באמת היתה הריקנות של הנגינה. לא יודע, הוא השתמש באפקט נמשך וטרייבלי מדי.. ואם כבר הזמר הלך על אלמנטים מההופעה מהסונג ריממינס דה סיימ.. איפה ה do you remember laughter?! בסוף חברי ואנוכי שאלנום אם יבצעו את טן ירס גון בעוד כחודש ונעננו בהנהון ראש שקול. ארר הם יודעים להוציא כסף מילדים תמימים.

artax

New member
הקיצר......./images/Emo53.gif

מישהו יודע מתי יש הופעה נוספת ??? כמעט הייתי, נדפק לי העסק בדקה ה- 90

למעלה