עם מגרפה.. ?! אה.. רגע.. אממם.. חח.. אה אוקי .. טוב בסדר אז הוא גם יאכל פודינג... כי הדגים לא גדלים על עצים והשרשרת של הרצל גדולה משל בינימין.. אז.. אממם כן!התשובה לשאלה שלך היא בהחלט כן!! אבל בתנאי שזה לא עשוי מפלמינגו...
זה שהמציא את חוברת החשמל!!!! זוכר? כשאתה פותח את הארון יוצא לך העכבר של החי כשאותו בנאדם זרק אותו כתמול שלשום היום אתה כתום זורק אחד חתול יוצא 2 שקים קטנים!
איך יכולתי לשכוח אותו... "תיאו בפלה" היינו קוראים לו.. אח אח.. זוכר יום אחד איך הוא ירד למעלה במדרגות ורגל שמאל שלו שמה לרגל ימין רגל ואז הוא נפל והתדרדר למעלה לקומה השניה וכולאאאם צחקו "הח הח הח הח הח" תוגרדמב לפן הלפאב ואית!!!
אני מכיר ילד שרק בן 17 ופחות או יותר במצב שלך (למרות שאין מצב שיש לך יותר מ24) אז אין לך פה מה להתלהב... כבר לא מתרגשים פה מזרגים גדולים!!! מילא אם היה לך איזה קן ו3 ביצים אז סבבה
תקשיבו איזה קטע מטורף היה לי!! הייתי צריך לכתוב את זה לפני שבוע ככה.. אבל עדיין לא משנה חחח קיצר פעם ממזמן נסעתי ברכבת מהדרות לנתניה.. ואז היו איזה שתיים שהיו לחוצות ממשו.. בקשר לנתניה .. אז אמרתי להם שאני הולך לשמה אז שירדו איתי.. קיצר אחת ירדה אז בתל אביב.. והשניה נשארה.. אז שאלתי אותה מה היא מחפשת שמה.. אז כפי הנראה היא הולכת לפגוש איזה מישו בשם נועם.. היא אמרה הסולן של זנגווילים.. אז אמרתי לה שאני מכיר אותו וזה חבר שלי ממזמן.. אז סתם היה מגניב כזה קיצר יום חמישי שעבר הלכתי עם חברה שלי אסנת להופעה של היהודים באוניברסיטה בתל אביב.. אז הייתי אמור לפגוש אותה בתחנת רכבת שמה.. אז דיברתי איתה בפלאפון בדרך לשמה כשהיא היתה שמה.. איזה חבורה של 3 בנות שאלו אותה אם היא יודעת איפה ההופעה של היהודים.. אז היא אמרה שהיא גם מחפשת איפה זה.. אז אני הגעתי והתחלנו ללכת לכיוון האוניברסיטה.. בדרך אנחנו רואים את הבנות עצרו איפשהו .. אז אסנת עושה להן "היי זה אתם ממקודם!" ופתאום אחת מהן מסתכלת עליי. "אתה יודע.. אתה ממש מוכר לי מאיפשהו!!.. רגע אתה בפורום ג'קאס?! אתה היית במפגש פורום?!" אז אני כזה כן אבל רק האחרון ואת לא היית שמה.. והייתי באותו רגע עם קוקו.. אז היא בטח חשבה שאני אמיר.. אז אמרתי לה שלא מהמפגש אני מוכר לה.. ואז כזה .. אההההה נכון מהרכבת!! עכשיו מסתבר שזאת אחת בשם סיוון שהיתה בפורום ממזמן .. והיתה במפגש אחד וראתה שמה את אמיר.. וזאת אותה אחת שהיתה איתי אז ברכבת.. איזה קטע!! חחח קיצר כן אני יודע ארוך וחסר טעם.. אבל משעמם לי!!!
אף פעם לא הייתה במפגש פורום אחת בשם סיוון.... בחנוכה שנה שעברה, כשאמיר היה היינו פרחה, אמיר, רד צי'קס, חבר של רד צ'יקס, דובה ביקרה אותנו, אני ונראה לי שזהו....