Ivao Vs Vatsim

Ivao Vs Vatsim

אני כרגע בהתלבטות לאיזו חברה עליי לפנות . מהם היתרונות והחסרונות של כל חברה ? יש דבר ייחודי לאחת מהן ?

רשתות טיסה וירטואליות

בגדול, שני הרשתות מציעות את אותו הדבר - טיסה בשמיים הוירטואלים עם עוד מטוסים ופיקוח אווירי. לשניהן יש חטיבות ישראליות. לדעתי האישית בסופו של דבר ההחלטה שלך תתבס על העדפה אישית שלך לפי השיקולים שלך וזה לאו דווקא יהיה בגלל סיבות כמו "כי שם יותר טוב" \ "כי הם יותר טובים". עצתי - תנסה לטוס בשניהן ותראה מה יותר מתאים לך. מקסימום, אין שום איסור על להיות חבר בשתי הרשתות. נחיתות בטוחות.

ezman2

New member
VATSIM

אני ארשום על הארגון שאני עומד מאחוריו ובפרט על החטיבה הישראלית של הארגון (VATIL) מבחינת הארגון מונה יותר מ 100 אלף חברים -תוכנות תקשורת מהמיתקדמות בתחום- אין צורך בקליינט קול נפרד כיוון שהכל מובנה בתוכנת התחברות לרשת. -מטוסים ממודלים VIP- כל מידול מלא של החברות הישראליות -פעילות רחבה בכל העולם- נכון להיום זה הארגון היחיד ששכנות סביב ישראל פעילות בו כגון מצריים,לבנון,דובאי ובקרוב ירדן - בחטיבה הישראלית חברים כ 450 חברים בערך- המספר הרב ביותר של חברים בתחום הישראלי- המכיל קהילה מגובשת והרבה פעילויות חברתיות מיחוץ לרשת. שאלת על ייחודיות, אז ככה היחודיות שלנו היא לא רק כלפי הרשת השכנה אלא כלפי כל חטיבה שכנה שלנו בתוך VATSIM והיא עצם העובדה שהארגון פועל בשת"פ מול מספר גופים: 1. אלעל- הארגון מסייע לאלעל בתפעול סימולטור כאימון מקדים לחניכי הטיס- אלעל נעזרת בפלייט סימולטור בשלבי הקורס השונים כתוצאה מזה חברי החטיבה המשתתפים בשת"פ נוכחים חופשי בשיעורי ההכשרה של החברה ולומדים את הטסת המטוס הרלוונטי מיד ראשונה, בנוסף חברי החטיבה רשאים להתאמן אם הם רוצים על הסימולטורים שממוקמים בחברה בתיאום מראש. עוד- חבר חטיבה פעיל שמזדמן לו לטוס באלעל אחרי תיאום מקבל אירוח מלא בתא הטייס כולל שלבי ההמראה והנחיתה. 2. ח"א - לחטיבה הישראלית קיימת נכון להיום מחלקת ההדרכה המפותחת ביותר בנושא הפיקוח הוירטואלי שעומדים מאחוריה פקחים לשעבר ובהווה בח"א- לאחרונה החל החיל למשוך משורותינו מלש"בים המעונינים לשרת כפקחים בח"א במידה והנתונים מתאימים למרות פרופיל גבוה. צרפתי לך לינקים כל שאלה בכיף.

roeenoy

New member
רגע רגע רגע

אז אתה אומר שמי שפקח ברשת VATIL הישראלית עם המלצות עליו יכול לקבל אפשרות במידה ופרופילו מתאים להכנס לבחינות של פיקוח בח"א ?

ezman2

New member
בגדול

אבל ממש בגדול כן קרא בלינק שצרפתי הודעה רישמית של מנהל מחלקת ההדרכה, עוד אני יכול לגלות שמספר אנשים שאת שמם לא אפרסם מצנעת הפרט כבר בדרך לשם. בהצלחה.

אין מניעה משתיהן.

אני טס בשתיהן לסירוגין, בהתאם למצב הרוח, מצב הפיקוח, ועוד מספר פרמטרים.

אבירן171

New member
איזה יופי.. בהתאם למצב הרוח..

התעצבנת על פקח אז אתה יוצא ועובר לרשת השנייה, התעצבנת ברשת השנייה אז אתה חוזר לראשונה.. ממש כיסאות מוזיקלים. בברכה, אבירן..

davidfainshtein

Member
מנהל
כמו שכבר נכתב

אין הבדל גדול בין הרשתות. שתיהן טובות, מקצועיות ונותנות רמה גבוהה של מקצועיות והנאה. תמיד אפשר לבדוק את שתיהן ולהתרשם. אני אישית, מכיר טוב יותר את רשת IVAO ופעילותי מתרכזת בעיקר בה. אבל זו העדפתי האישית. אתה תמיד מוזמן לפנות אליי לעזרה.\ בהצלחה!

למעלה