iui אחרי ביוץ

shush1122

New member
iui אחרי ביוץ

היי בנות,
פעם ראשונה שעברתי הזרעה היום...עשיתי מעקב זקיקים ביום רביעי והרופא העריך שהביוץ יהיה ביום שבת ושלח אותי לבצע הזרעה ביום שישי,הבוקר.הגעתי למרפאה וביקשתי שלפני ההזרעה יבדקו שוב אם אכן יש ביוץ או אני קרובה לביוץ...הרופאה בדקה ולהפתעתי אמרה שנראה שכבר היה ביוץ כי היא רואה נוזל...אני לא מבינה בזה כל כך אבל מה שאכזב אותי זה לחשוב שפספתי את המועד: ( למרות ההזרעה ניסינו לקיים יחסים כרגיל יומיים לפני מה שמוזר בסיפור זה שמקלות ביתיות לא זיהו בכלל השבוע גם יום רביעי שהרופא אמר שהביוץ מתקרב(מדגישה שהמקלות תמיד זיהו וכך גם נקלטתי הריון קודם)מה זה אומר?שבאמת פספסתי?יכול להיות שההזרעה תשפיע על אף שנראה שהביוץ התרחש?תודה מראש לעונות... רוצה להאמין שיש עוד תקווה:)

orile32

New member
אם כבר היה ביוץ

אז ההזרעה היום לא רלוונטית, אבל אם נניח שהביוץ היה אתמול (כי הוא כנראה לא היה ברביעי כי עשית מעקב) ואין בעיות זרע - אז אתם ״מכוסים״ כי עשיתם שיעורי בית במועד...
בהצלחה יקירה

ענבל ח1

New member
נשיקות

ענבל ח1

New member
היי חמודה

ראשית, מקלות הביוץ לא אמינים כל כך. שנית, אם הביוץ אכן התרחש כבר אתמול או הבוקר אז דעי שמרגע חריגת הביצית יש כ24 שעות בהן ניתן להפרותה. כלומר, יש סיכוי שההזרעה עדיין תפסה אם בוצעה בתוך אותן 24 שעות. מעבר לכך, אם קיימתם יחסים אז תמיד יש סיכוי שזה יתפוס.
ואם לחילופין הביוץ לא באמת התרחש ויהיה רק מחר אז בכלל הרווחת.
בהצלחה!

shush1122

New member
תודה מקסימות

מקווה מאוד שיש עוד סיכוי...האמת שלקחתי כדורים לזירוז הביוץ מאחר והמחזור שלי לא סדיר והביוץ נורא מאוחר והפעם הביוץ הגיע מהר כביכול ואני חוששת שאולי זה מה שעשה לי את הבלגן כי בדרך כלל אני מזהה את הביוץ ללא מעקב זקיקים או בדיקות דם והפעם הבדיקות האלה הצליחו קצת לבלבל אותי.נקווה לטוב!תודה בנות יקרות אתן מקסימות

למעלה