"It's time to say goodbye.."

RayoDeLuz

New member
"It's time to say goodbye.."

אז זהו אני החלטתי לפרוש מניהול הפורום... אני יודעת שנכנסתי לניהול לפני כחודשיים בערך אבל, אני לא מסוגלת לנהל את הפורום הזה יותר... אני זוכרת את הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום והוא נתן לי טעם של עוד אבל, ככל שעבר הזמן למדתי להכיר את חברי הפורום קצת יותר לעומק והבנתי נגד מי אני נמצאת... ואז נכנסתי לניהול... רציתי לעשות המון דברים אבל, אף פעם לא יישמתי אותם בגלל שלא הרגשתי צורך... אני יודעת שחלקכם לא אהבתם איך שאני ניהלתי את הפורום אבל, אם הייתם יודעים קצת יותר עליי, הייתם מבינים שזה למעשה הפורום הראשון שאותו ניהלתי בלי שום שותפה... עד שנכנסתי לניהול של הפורום הזה, היו לי שותפות לפורום.. הייתי מתחלקת בעבודה עם השותפות.. אבל, אתם ציפיתם ליותר ואני כבר לא יכולה... אני מרגישה שכל יום שעובר, אין לי חשק לחזור לפורום... זה לא שהפסקתי לאהוב את הילארי, אלא להיפך, אני אוהבת אותה יותר מתמיד... אז זהו אני מפנה את הפורום למי שתנהל/ינהל אחריי... שיהיה לכם בהצלחה בהמשך, קרן.

crazy girl2007

New member
../images/Emo12.gif

כתבנו כמעט באותו זמןXDDDD גמאת מתעוררת מוקדם בשביתה?חחחח

crazy girl2007

New member
לאאאא כנסייי

ממה שהבנתי מההודעה שלך,את חושבת שלא אוהבים אותך בתור מנהלת אז את טועה!!לפני שהייתה מנהלת[כלומר את]הפורום היה בלאגן שלם!!!הצלת אותו מבלגון(אל תשאלו אותי מזאת המילה הזאת XDDD).אם הבעיה היא שקשה לך לנהל את הפורום לבד,תשאלי פשוט מי רוצה לנהל איתך את הפורום..... חבל שהפורום יחזור למצבו הקודם:(

RayoDeLuz

New member
לצערי ניסיתי..

ניסיתי שתהיה עוד מנהלת אבל, הפורום לא מספיק פעיל בשביל שתהיה עוד מנהלת.. ולכן, אני נאלצת לפרוש...

מריה111

New member
אוי נו../images/Emo10.gif

כול המנהלות עוזבות:\ טוב אם זאת ההחלטה הסופית שלך...אז רק שתדעי שכן היית מנהלת טובה.... ושלא תצאי עם הרגשה שלא אהבנו אותך כי אנחנו כן

לאאאאאאאאאא :( :( :(

אל תעזבבייייייייי אנחנו אוהבים אותךךךךך אל תעזבי וחוץ מזה הפורום מסודר אני נכנסת אליו כל 5 דקות לראות מה חדש וזה!! אני נכנסת אליו יותר מפורומים אחריםםםם אל תעזבייי

Nathalie 6293

New member
נו אל תעזבי!!

אי חדשה פה, והפורום הזה מתפקד ממש יפה, הסתכלתי על פורומים אחרים ואי אפשר להבין מה כתוב שם... ומה זה השטויות שלא אוהבים אותך? מי אמר את זה? מקווה שתחשבי עוד קצת ולא תעזבי... נטלי..

noy m

New member
לאאאא

אל תעזבייי ועם את החלטית החלטה שלך לפחות תדעי שאהבנו אותך והיית מנהלת טובה =]

JoNy Boi

New member
לא, שאלתי את קרן. ושוב,

מה דרשו ממך, לא ראיתי את מריה או מישהו אחר צועק/ת: נו כבר קרן תשקיעי בפורום נו כבר!!!. להפך, דווקא מאוד תמכו בך וזה מוזר שאת רוצה לפרוש..

LittleFairy

New member
אז חבל מאוד שלא ראית מה כתבו לה כשהיא

מונתה להיות מנהלת הפורום, זה היה מזעזע.

למעלה