it's time to let go of my comics

elimela

New member
it's time to let go of my comics

הגיע הזמן למכור את אוסף הקומיקס שהצטבר אצלי . יותר מ-1300 חוברות ואוגדנים , ספורים מלאים וחברות בודדות, ישנים, נדירים וחדשים . כולם במצב מצויין ובמחירים מצחיקים . אלי [email protected]

Peter MFM

New member
רשימת קניות

אני מעוניין לרכוש את כל הקומיקסים הנ"ל. נקוב במחיר שלך! תענה לי דרך הפורום למה האימייל שלי דפוק. DHC-BIG GUY AND RUSTY THE BOY ROBOT DHC – ZOMBIEWORLD : TREE OF DEATH #1-4 – DC – ANIMAL MAN TP DHC – HELLBOY : THE CORPSE DHC - CONCRETE : STRANGE ARMOR # 1-5 DC – SOLO # 2,4,5,6 DC- TOE TAGS FEATURING GEORGE A. ROMERO#1-6 – BOOM STUDIOS - ZOMBIE TALES : OBLIVION BOOM STUDIOS - ZOMBIE TALES : THE DEAD MARVEL ZOMBIES # 1-5 IMAGE – INVINCIBLE # 1,2,14 DEAD DOG – NIGHT OF THE LIVING DEAD # 1 DEAD DOG - DAY OF THE DEAD: THE RISING OF BUB # 1(2 Copy) IDW – WAKE THE DEAD # 1 IDW – ZOMBIES! : FEAST # 1 , 2

elimela

New member
תשובה לרשימת הקניות

המסמך המצורף יענה על שאלתך . יום טוב .

elimela

New member
נשלחה הזמנתך

http://web01.postil.com/itemtrace.nsf/mainsearch?openform כנס לאתר למעלה תקיש מספר חבילה CI071588236IL ותוכל לעקוב אחרי התקדמותה . החבילה נשלחה היום עם כל מה שהזמנת . תורך.

Peter MFM

New member
הכל טוב

קבלתי את החבילה היום (הגיע לסניף דואר כבר ביום ראשון, אבל היה סגור בגלל החג) הכל נמצא שם, כפי שסיכמנו. אני אשלח לך 250 ש"ח במזומן מחר לכתובת שרשומה על המשלוח. אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת, תודיע לי. תודה פטר

Peter MFM

New member
רשימת קניות נוספת

רציתי לברר מחירים לגבי כמה קומיקסים נוספים רשימת קניות נוספת: WILDSTORM – THE BOYS # 1 , 2 DHC – THE DECAPITATOR # 1-4 MASK : THE HUNT FOR GREEN OCTOBER # 1-4 PREACHER SPECIAL : CASSIDY BLOOD & WHISKEY MARVEL- MOON KNIGHT: HIGH STRANGER # 1-4 HARRIS COMICS – VAMPIRELLA : DEATH & DESTRUCTION TP DDP - G.I.JOE : A REAL AMERICAN HERO BURLYMAN - DOC FRANKENSTEIN # 1 - 5 MARVEL MAX – BORN # 1,3,4 DC – BATMAN & THE MONSTER MEN # 1 DC – BATMAN # 655 , 663 DC – BIZARRO # 1 DC – SOLDIERS OF VICTORY # 1 DC – JUSTICE # 1 VERTIGO – THE FILTH # 1,2,3 IMAGE – GIRLS # 1 DYNAMITE ENTERTAINMENT – RED SONJA # 0 אנה שלח לי את המחירים ומה יש עדין במלאי ואני אשלח לך רשימה מעודקנת פטר

למעלה