Its time for She'elon Shishi!!

Margarita chum

New member
Its time for She'elon Shishi!!../images/Emo47.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ערן)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של ערן)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
מסר לאומה-
יפית היא המלכה
- תעריצו אותה

1Reebok

New member
הבה נגילה.

מה שיר השבוע שלכם (של ערן)- טיפות אבק לבנות.. הו בועז, מדוע? מה שיר השבוע שלכם (לא של ערן)- הנה אנו המיואשים.. של אריאל זילבר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - אין לי -שמץ- של מושג. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- טיול שנתי היה סבבה.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא יודע נו
מה זה השאלות האלה. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שתיקת הכבשים. מעולה. פשוט מעולה. גם הסרט, במיוחד הספר. משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן ביום שני. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום שבת. הידד, זה מחר. מסר לאומה- קולנוע זה מ-ב-א-ס.

בסוף כל משפט שאתם אומרים בעברית...

מה שיר השבוע שלכם (של ערן)-שלושת האחים מה שיר השבוע שלכם (לא של ערן)-נופל ומדמם-יוסי אלפנט תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -ברשת? לא התעמקתי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-מארינקה הכלבה שלי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):-"זמנים מוזרים" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):הנביחות הקטנות של מארינקה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ורד מוסנזון-דברים שצריכים לעבור משהו שהרס לכם את השבוע-כלכך הרבה לא אזכיר כאן. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-שאני אספיק להגיע להופעה בסמולרש מסר לאומה-תהיו יצירתיים

שלמונזה

New member
Here comes the Queen ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ערן)- גלגל מה שיר השבוע שלכם (לא של ערן)- שיירת הרוכבים בביצוע של גבע אלון, חח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - מי מסתובב ברשת מי? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הופעה של גבע אלון ביום רביעי בבארבי בת"א משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי כח עכשיו תוותרו לי משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא יודעת, מה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אוי אתם באמת רוצים שאני אמליץ על דיסק עכשיו? כאילו יקח לי שעות רק לחשוב על זה להמליץ כי יש כ"כ הרבה
משהו שהרס לכם את השבוע- שהייתי צריכה להתווכח עם המפגרים בבארבי אחרי ההופעה של גבע
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של גבע (כן כן) יום רביעי בלבונטין, יום חמישי ערן צור, ומתישהו השבוע יש גם טקס מפגר של תפוז מסר לאומה- יפית היא המלכה- תעריצו אותה (זה מספיק לי, חחח]

NY STEEL

New member
קצת באיחור

שיר השבוע של ערן: עץ שיר השבוע לא של ערן: פונץ'- משחק על הכבוד תמונה שראיתם ברשת ואהבתם: לא ראיתי שום דבר ברשת השבוע משהו שעשה לכם את השבוע- טיול עם חברים בסופ"ש לצפון משפט השבוע משיר שמאפיין את השבוע שלי- "סטודנט לקולנוע היה עובד שעות ולא היה משיג אותו אפקט" (שלום גד) המלצה לספר- "אל תגלה" של הרלן קובן משהו שהרס לי את השבוע: עדיף לא להתחיל בכלל משהו שאני מחכה שיקרה השבוע: כמובן ההופעה בחמישי מסר לאומה- בסוף המדבר יש ים

למעלה