It's the end of the week

2MayaN2

New member
It's the end of the week ../images/Emo98.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

2MayaN2

New member
Come on../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:Ignorance שיר השבוע לא של הלהקה:placebo - Special Needs (עדיין
) 30 seconds to Mars - Night of the Hunter from yesterday - 30 seconds to mars 30 Seconds To Mars - Bad Romance Avril lavigne- Forgotten השבוע היה כיף כי:היה הרבה חופש, יציאות,ציון הגשה של 97 בלשון
השבוע היה באסה כי:ציון לא משהו בספרות
ועוד משהו. תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\ספר השבוע:
ריממבר מי
,יס מן.
הכי גאים שיש
, חברים, שנות ה-70. תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:לסיים עם ספרות. משהו שאתם לא מצפים לו:ללמוד לספרות
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\מוטו לחיים):היום למדתי שאם מעירים אותך בבוקר מאה פעם ושואלים אותך אם קמת, אל תגיד שקמת אם לא באמת קמת
שבוע טוב

YARDEN268

New member
מזל טוב על הציון ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

מסכימה עם מה שלמדת

נסטי XD

New member
סופסוף נגמר!!

שיר השבוע של פארמור: the only exception, that what you get, decode שיר השבוע לא של הלהקה: הרבה. מאוד XD השבוע היה כיף כי: היתה לי בגרות בכימיה והיו לי רק שתי טעויות ממש מטומטמות וקטנות חחחח השבוע היה באסה כי: לא הלך משו בלשון, וההורים שלי מעצבנים אותי...חושבים שאני איזה רובוט שיכולה להוציא 100 בכל דבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחיקו אותי XD תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: "שקר לי"
, וואו אחת הסדרות, ראיתי אתמול 21...סרט ממש טוב..אממממ מרפאה פרטית, תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: שיגמר מהר חחח, חתונה של בת דודה שלי :):):) משהו שאתם לא מצפים לו: בגרויות, מתכונות, וקונצרט מטומטמם...:X משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): תאמינו בעצמכם, כי אם אתם לא מאמינים בעצכם, אף אחד לא..:)

2MayaN2

New member
את ממש לא צריכה להוציא 100 בכל דבר ../images/Emo221.gif

תעשי מה שאת יכולה ואני בטוחה שאת תצליחי
מזל טוב לבת דודה שלך

נסטי XD

New member
חחחחחחחחחח ספרי את זה להורים שלי :)

ותוווווודהההההההההההה...יש לי תשמלה הכי מהממת בעולם!!!! איך אני מתרגשת בשביל בת דודה שלי!!!! חולעליה :)

yael1998

New member
<: ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: אממממ
שיר השבוע לא של הלהקה: שי גבסו- יום ועוד יומיים הראל מויאל- סימנים השבוע היה כיף כי: בעיית זיכרון קשה ביותר. השבוע היה באסה כי: דגלנים . חום .
תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: גוסיפגירל, עספור, ליקוי חמה, סרט כבר לא הלכתי איזה חודשיים לקולנוע-.- תמונת השבוע: לא היום
ציפיות לשבוע הבא: דגלנים .
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): ביוני לא כדאי להיות בפ"ת . וגם ביולי . ואוגוסט OO

2MayaN2

New member
חחח צר לי לאכזב אותך ../images/Emo221.gif

אבל בחודשים האלה אין מקום בארץ שנוח להיות בו
יו יום ועוד יומיים-פעם הייתי חורשת על השיר הזה:) ואני ממליצה שתלכי לראות את הסרט "זכרי אותי לנצח" (ראיתי השבוע מאז אני ממליצה
)

yael1998

New member
חחחחחחח אני אפילו לא זוכרת ../images/Emo47.gif

איך הבית קולנוע נראה XD אני אלך , תודה
וכן.. עם זה אי אפשר להתווכח XD זה שיר מדהים, בפוקס מצאתי אותו ביוטיוב והתחלתי לחרוש עליו

YARDEN268

New member
עוד 16 ימים../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פארמור: when it rains, fences, decoy, let the flames begin שיר השבוע לא של הלהקה: lips of an angel- hinder green day-boulevard of broken dreams green day-wake me up when september ends הדגש|השבוע היה כיף כי: המיצ"ב במתמטיקה היה ממש קל, נגמרו המבחנים D: השבוע היה באסה כי: לא היה ממש באסה :] תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: גליי תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: שיתבטלו מלא שיעורים באווירת סוף שנה
משהו שאתם לא מצפים לו: אממ... משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): היי

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo67.gif ../images/Emo221.gif

רק שיעבוררר כבר.

2MayaN2

New member
חח כן אה? ../images/Emo221.gif

את יודעת במקרה מה קורה אם אני נרשמת למועד ב' ובסוף לא ניגשת? המורה שלי אמרה שאפשר להירשם ולא לגשת אבל אני לא סומכת עליה

נסטי XD

New member
ברכור שאת יכולה לא לגשת בסוף...לא עושים כלום

זה נראה לי 100% נכון...אבל אל תסתמכי עליי יותר מדי XD

yael1998

New member
בטחחחח ../images/Emo47.gif

חזרות למסיבת סיום. דגלנים. חום. מזיעים. בטח הכי כיף XD

למעלה