it's show time

I מ י ר ב I

New member
it's show time../images/Emo48.gif

הופעה ראשונה מתוך שלושת הופעות השבוע יוצאת לדרך... היום,זאפה ת"א בשעה 20.30 תחילת הופעה 22.00 נפגש... הכל לפה

Doronn10

New member
בכורה לסבב! יהיה מפציץץץ!! ../images/Emo23.gif

קרנונה בטח כבר בחזרות בזאפה.. איך אני מתרגש זה לא ייאמן!!!! בחיים לא הייתי בבכורה.. ואני מת לשמוע הכל מהסבב החדש! מהביצועים ועד הסיפורים! ולראות ולשמוע את קרן!! איזה התרגשות!!! רועדות לי הרגליים.. אני נופל לאט לאט מהצוק הגבוה שבניתי אל התהום.. מקווה שהנפילה תהייה רכה חח.. נתראה!!!!! :) וואו.. אני הולך להפציץ אתכם בתמונות חח.. :)

blackfield2

New member
פשוט אין דברים כאלה!!... היום הכי טוב בחופש!

כלכך נהנתי היום, אין לי מילים... באמת שאין, לכן אני אפסיק את זה כאן.

sivan3004

New member
וואו!

אני עייפה מידי בשביל לכתוב יותר מזה חחח ממש ממש ממש נהנתי

הולכת לישון עם פיהוק אבל גם עם חיוך אדיר

לא מאמינה במה שהייתי. מה זו ההופעה הזו? היה כיף. הגעתי ב18:00 ועד שהגיעו האנשים התקדמתי בספר שאני קוראת.סתיו עם השמלה והנעלי עקב. סיוון. מירב. שי. שלומי. קסם. דורון. ועוד. נכנסתי ראשונה והתישבתי בשולחן האמצעי בשורה הראשונה. קרן עלתה עם שמלה לבנה שחושפת רגליים.אך יותר מהכל קרן חשפה את ליבה. העיבודים היו מדהימים. אני אוהבת שהיא מתחילה עם שירים חדשים. אבל מה עם תקליט שרוט? מתבקש. אבל הכי הפתיע אותי הכל שקרן הצליחה להעמיד את כל זאפה על הרגליים. זה היה לא צפוי. קרן עלתה על השולחן. איזה אנרגיות. שרה גם את באה מאהבה. הפתעתי גם את עצמי שעמדתי. שהשתוללתי. היתה ילדה קטנה שעמדה על הרמקול הימני. קרן הפתיעה אותי בצד האימהי שניגשה אליה בשיר אא"ה. חמודה. לא יעזור. סני זה השיר שלי. גם שיהיה לנו בית. הם מצליחים לגעת בי. לרגש. אם בהתחלה עוד די קיללתתי את עצמי שאני טיפשה שאני באה לכל ההופעות בזאפה אני עכשיו הכי שמחה על זה בעולם כי אם המצב היה שיש הופעות במרכז ואני לא שם לא יודעת איך יכולתי להתמודד. מהופעה להופעה אני מבינה כמה קרן מוכשרת. כמה קרן מדהימה. כמה קרן מדהימה לקהל מעריצים שלה, שזה לא ברור מאליו. לא ששכחתי. פשוט זה מתגבר. אם אני לא מצליחה להרדם ואני מלאה באנרגיות אחרי ההופעה, מה על קרן?

abisker

New member
ווווווווואו

וואווו... איך התרגשתי היום,היה פשוט מדהיםם. ההופעה הראשונה שלי ובהחלט לא האחרונה....

ב ניצן

New member
זהו, עכשיו הצטרפתי רשמית

איזו הופעה מדהימה! אני לא מצליחה להרגע... קרן פשוט אין עלייך...! לראות אותך שרה ממרחק אפס ולחבק אותך בסוף ההופעה.. הערב הכי מדהים בחיי!

Crurifragium

New member
ברוכה הבאה

וגם טוב שהחבר שלך עבר ממצב נגרר-בהסכמה למצב נהנה, זה יקל עליך להגיע לעוד הופעות בעתיד.

veredmp

New member
היתה הופעה מהממת ברמות קשות!

האנרגיות בהופעה אתמול היו פשוט בשמיים. באמצע ההופעה קרן הודיעה לנו שלמרות שאנחנו בזאפה, מעכשיו לא יושבים יותר! כולם נעמדו והתחילו לרקוד. היו כמובן ההתקלויות המשעשעות עם הקהל (מישהו צעק לקרן שהוא רוצה שתעשה לו ילד, אז היא החליטה שקוראים לו מורדוך והתעניינה במצב הפוריות שלו
). העיבודים החדשים לשירים הישנים עדיין הורסים אותי. לדעתי היו טיפה שינויים מהפעם הקודמת בחלק מהשירים. "רצה הביתה" פשוט שיא ההופעה. אין מה לומר. טוב, אני חייבת לזוז שלא אאחר לעבודה
תמונות בערב, וגם עוד סיפורים, אם אזכר במשהו.

למעלה