It's Raining Again/supertramp

turrican

New member
It's Raining Again/supertramp

נכון שזה שיר די טחון ולעוס אבל עדיין הוא יפה ואני רואה בו מתאים למצב הגשמים.. השיר הוא It's Raining again של להקת סופרטראמפ. It's raining again Oh no, my love's at an end. Oh no, it's raining again and you know it's hard to pretend. Oh no, it's raining again Too bad I'm losing a friend. Oh no, it's raining again Oh will my heart ever mend. Oh no, it's raining again You're old enough some people say To read the signs and walk away It's only time that heals the pain And makes the sun come out again It's raining again Oh no, my love's at an end. Oh no, it's raining again Too bad I'm losing a friend. C'mon you little fighter No need to get uptighter C'mon you little fighter And get back up again Oh get back up again Fill your heart again..

טל-יה

New member
ואם שיר של חורף ../images/Emo188.gif

אז אני אוהבת את השיר השקט של דורית פרקש ובעלה שוקי סיפור של חורף ששר אותו גם מיקי גבריאלוב שיר מקסים לדעתי. סיפור של חורף
זה היה סיפור של חורף לא יותר כיוון שהגשם במילא זלף העצים נשבו וטיפות זלגו מענף לענף מענף לענף כיוון שבמילא הים געש הגלים קפצו והחול נרטב והיית לבד חיפשת חבר זה היה סיפור של חורף לא יותר כיוון שהלילה במילא קפא עננים עטפו כוכבים קרים והייתי יפה כן הייתי יפה כיוון שבמילא האור דעך ולחשתי אני אוהב אותך וניגנו לי חלילים ופסנתר זה היה סיפור של חורף לא יותר לא זה היה סיפור של חורף לא יותר כיוון שבמילא בער התנור השזיף טפטף בחלון הסגור ואחזתי אותך היה לי טוב הנחתי ראשי על שדך הרך נכנס חלום מסיפור אחר העניין נגמר מהר זה היה סיפור של חורף לא יותר כיוון שהשחר במילא עלה הגשמים שתקו והקשת נפלה לשלולית כחולה כיוון שבמילא הים נרגע הגלים חזרו והחול יבש השנים חלפו ואני אומר זה היה סיפור של חורף לא יותר לכל החולים שלוחה רפואה שלימה

למעלה